Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük szépen!
Bizom benne lesz megfelelő gazdája a későbbiekben is! No meg persze a gazdájának pénze!
Ha jó áron adják szerintem szabad.

Eddig nem igazán figyelgettem a DOT számot a gumijaimon (lévén előre mindig újat vettem, hátra meg alig használtakat), de most megnéztem a hátsóm, amit használtan vettem, és a rajta lévő számok alapján "93 47. hetében készült. Mellékelek képet is, hátha rosszul értelmeztem a számkombinációt. Minden esetre most csodálkozok , mert minőségi kifogásom nem volt a gumival, és nagyon jól lehet vele tempósan kanyarodni is.
De nem ám szőrbe! Gondolom nem "b....a át magát " az illető és komoly pénzt is rá kell majd dobnom!
Szerintem ha eladás gondolata forog a fejedben valamikor bárki szivesen kicseréli a 70-80 km-es órájt a tiedre ha csak ez a baj.
Ember!
Korával ellentétben ez gyönyörű vas!

Gratulálok !
Mint azt mondtam már, nem anyagi okai lettek volna az eladásnak.
Család-Munka-munka-család.
Legutóbb a bánki tó partjánál ücsörögve azon gondolkodtam mit csinálhat otthon a kislányom vajon?
Akkor gondoltam egyet és azt mondtam. Most eladom ezt és majd 5-6 év múlva veszek valamit.(Addig vespa lett volna a kétkerekű. Oldalam: www.darazsgarazs.hu) Nem azért mert a család nyünnyög. Sőt! Pont fordítva! Nálunk az asszony küzdött leginkább az eladás gondolata ellen. Ő még talán nálam is jobban szeret menni
Csak úgy voltam vele hogy arra az éves 3-4000 km-re amit megteszek vele, minek álljon a garázsban? Azért hogy amikor el akarom adni majd esetleg évekkel később, mindenki kiforduljon a kapuból? Kopasz is vagyok, gyúrok is, senki nem hinné el hogy nem tekergettem az órát
Aztán meggondoltam magam. Jó lesz ez . Ha garázsban áll is sokat akkor is bármikor ráülhetek és mehetek. Ennyi.
Megcsináltatom az ülést is rajta hogy a párom is, és én is minél kényelmesebben mehessünk majd ősszel (reményeim szerint ) ismét az Alpokba.
Happy End.
Az úgy az igazi
Na mi ez a nagy fordulat?
Nem sértesz) Apróba is betetted?
Amennyiben nem sértek vele senkit, továbbra is eladó a kislány!

400 VC
Nem kell ABS, ot a vágott Slick
nagyon szépen köszönöm!Majd érdeklődök, h mi a helyzet Westprémben.
Semmi gond Zöldi

A másik, hogy már nem eladó. El tudjátok képzelni hogy megcsináltatom az ülést másnak?

Az ülés ázás témáról pedig: Kértem a hölgyet hogy a belsejébe tegyen szigetelést.
Ma postázom, remélem a héten visszaér.
ezzell asszem ket gond van:
- ha jol lattam nem abs-es
- illetve még nem jovore van.
Stibi :D Bocs
Ott van Stib kollégáé, alig van benne km.
Amikor megvan a 100ezred jelentkezz, és ajándékba kapod tőlem az olajad.
Na jó, elnézem neked ifjonti hevületedet a slickekkel kapcsolatban!
Mert gondolom a 77 a nickedben a korodra utal.
Majd beszélünk róla 13 év múlva oks?
Jól beszélsz!
Semmi kedvem veled vitatkozni, nem is fogok.
Az életével mindenki maga rendelkezik.
Te is.
Ha úgy érzed, használd a slicket, de ne próbálj meggyőzni mindenkit arról, hogy az a király.
Úgy sem tudsz.
Mint ahogy engem sem, és látom, vannak mások is, akik megkérdőjelezik a slick létjogosultságát a közúton.
Totya, most olvasom, hogy a tiéd K5-ös. Annak lehet más a cikkszáma!
Semmi sem kötelező....ez ugy is örök vita marad...bár nem értem miért...én évek óta vágott slickel járok...a kutyának sem tűnt fel...pedig már igazoltattak is a rendőrmotorosok is.....(nem is egyszer)de ti csak járjatok azzal amivel akartok....
jaja. ha minden osszejon akkor jovore lecserelem en is a nagytesora. csak eleg ritka az elado fejidom nelkuli abs-es 1250-es.
Bocsika, elnéztem!