Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a bizalmat!
Épp ideje volt!
Szerintetek meg szabad venni 10 éves, de szabályosan tárolt gumit?
Akkor tessék belehùzni! Én a gixerbe màrcius òta majdem 5000-t tekertem. És ugyebár ez nem túra
Az nem érdekel, az autókból elegem van! Szívesen várlak és ha szerencséd van és otthon leszek az enyémet meg mutatom. Bár a motor nálam tabu! De veled kivételt teszek és láthatod!
Szólok, de sajnos csak az autómat tudod megnézni.
Szüleimet visszük nyaralni a testvéréhez!
Hétvégeken otthon vagyok kivéve ha nem motorozom! Ha jössz előtte értesíts szeretettel várlak! A motort meg otthon ne hagyd mert meg szeretném nézni!
És veled nem futok össze Tatárfalván?
Még szerencse, hogy nem esett szét neki!
Lehet a hónap végén megyek Szamostatárfalvára!
Otthon vagy 7végeken?
Pénteken megyünk azt hiszem.
Csak 50600 km ezt azért tedd idézőjelbe mert hiszem, hogy nincs még egy husáng az országba ami ennyi kilóméterel büszkélkedne! Ilyenek vagyunk mi szabolcsiak!
Nem kacsingatok, eddig nagyon bejött.
Igaz, kicsit lassú, de elmegy!
Ha belehúzok egy éves korára meglesz a 10.000 km.
Remélem a Bandit nem erre a sorsra jut, és 100-ezerig el nem adod! Bár ahogy nézem volt pár motor az életedbe! Hiszem a banditott nem fogod meg unni vagy már kacsingatol más moci irányába?
Nekem 2 hónappal hamarabb volt meg a motor, és most csak 50600 van benne.
Tavaly volt a legrosszabb, 6000km.
A Bandit 07.06.-án lesz egy éves.
Már túl vagyok vele a 8.000 km-en!
Nem rossz!
Nekem a DL-be ment a legtöbb.
3 év alatt 19.200 km.
A többit mindet csak max 7-12.000 km-en keresztül tartottam meg.
Te sem panaszkodhatsz!
Jól megy egyeseknek!
2007 - Márciusa óta! Az idén már nem lesz meg a 100-ezer!
Grat!
Hány év alatt is?
Skacok! Igen! Fent áll a beázás lehetősége! De...lehet ellene védekezni! Teszel a dobozba egy darab neylont amit nagyjából olyan formársa alakítasz ki,hogy amikor esik az eső csak rá tudd teríteni!
Aztán méh viaszos bőrápolóval,főleg a varrásoknál jól leápolod,és mivel ez erősen víztaszító anyag,sokat tud védeni a víz ellen!
Én mindkettőt alkalmazni fogom,mert valamit valamiért! Nem nagy dolog egy darab fóliát magadnál tartani amivel letakarod az ülést ha esik!
Persze lehet steppelés nélkül is kérni,csdak nekem így tettszik,ezért inkább magamnál,vagyis a dobozomban lesz egy fólia amit használok majd!
hívjál fel!Székesfehérvár miatt!küldtem SMS.-is
Beléptem a 70-ezresek táborába!
Hát ebbe a szezonba nem hajtja agyon a gépet az tuti
A garázsban? Hogy ázna már :D