Az nem érdekel, az autókból elegem van! Szívesen várlak és ha szerencséd van és otthon leszek az enyémet meg mutatom. Bár a motor nálam tabu! De veled kivételt teszek és láthatod!
Csak 50600 km ezt azért tedd idézőjelbe mert hiszem, hogy nincs még egy husáng az országba ami ennyi kilóméterel büszkélkedne! Ilyenek vagyunk mi szabolcsiak!
Remélem a Bandit nem erre a sorsra jut, és 100-ezerig el nem adod! Bár ahogy nézem volt pár motor az életedbe! Hiszem a banditott nem fogod meg unni vagy már kacsingatol más moci irányába?
Skacok! Igen! Fent áll a beázás lehetősége! De...lehet ellene védekezni! Teszel a dobozba egy darab neylont amit nagyjából olyan formársa alakítasz ki,hogy amikor esik az eső csak rá tudd teríteni!
Aztán méh viaszos bőrápolóval,főleg a varrásoknál jól leápolod,és mivel ez erősen víztaszító anyag,sokat tud védeni a víz ellen!
Én mindkettőt alkalmazni fogom,mert valamit valamiért! Nem nagy dolog egy darab fóliát magadnál tartani amivel letakarod az ülést ha esik!
Persze lehet steppelés nélkül is kérni,csdak nekem így tettszik,ezért inkább magamnál,vagyis a dobozomban lesz egy fólia amit használok majd!
Szüleimet visszük nyaralni a testvéréhez!
Otthon vagy 7végeken?
Pénteken megyünk azt hiszem.
Igaz, kicsit lassú, de elmegy!
Ha belehúzok egy éves korára meglesz a 10.000 km.
Tavaly volt a legrosszabb, 6000km.
Már túl vagyok vele a 8.000 km-en!
Nekem a DL-be ment a legtöbb.
3 év alatt 19.200 km.
A többit mindet csak max 7-12.000 km-en keresztül tartottam meg.
Hány év alatt is?
Aztán méh viaszos bőrápolóval,főleg a varrásoknál jól leápolod,és mivel ez erősen víztaszító anyag,sokat tud védeni a víz ellen!
Én mindkettőt alkalmazni fogom,mert valamit valamiért! Nem nagy dolog egy darab fóliát magadnál tartani amivel letakarod az ülést ha esik!
Persze lehet steppelés nélkül is kérni,csdak nekem így tettszik,ezért inkább magamnál,vagyis a dobozomban lesz egy fólia amit használok majd!