Nem tudjátok mi van a bandit.hu-val?
Tegnap óta azt írja ki, hogy: "It works!" Aztán lófütty, "it does not work".
Reggel melóhelyen mintha ment volna egy ideig, de lehet, hogy csak a kessből jött.
Az a bőr ápoló méh viasz ami nekem van simán beivódik a bőrbe kb fél nap alatt,szóval nem csúszkorászik!
A fóliás letakarást álló helyzetben gondoltam!
Egyébként meg leszarom,ha kicsit beázik,majd kiszárad! De mivel az első részét úgyis le kell még szedni,mert a tankra fel kell toldani az elejét,szóval a varást belülről megoldom,hogy ne tudjon beázni! Hátul meg úgysem hordok senkit!
Sziasztok!Kérdés!400 régi banditra lehet dobozt rakni?Esetleg valakinek van mutatóba?Másik kérdés tanktáska ügyben,jó az?Mágneses vagy kötős?Mágnesesnél nem tul gyenge a mágnes vagy netán erős festéket lebassza?Vagy nehéze levenni?Előre is kösezi a válaszokat!
Nekem az volt a lényeg, hogy a vásárlás pillanatában jó állapotú legyen. Nem volt még olyan, hogy 1 évnél többet használtam volna egy gumit. Mire ez széjjelrepedezhetne, addigra teljesen elkopik.. hetek kérdése.
Na azért! Nem akartam hogy valaki kapufát lőjön magának!
De azon a pénzen amit rádobnék a sokat futott órára, már vehetek
öltönyt, és drótkeretes dájcse jürgen szemüveget is...
Egy pár ősz tincs a fodrásznál a 0.3mm-es hajra, és azonnal Svájci mérnökorvos garázsban tartott idős tulaj vagyok! Majd még meggondolom.
Mondjuk mind1 mostmár, tavaly vettem augusztus végén, és jó volt nagyon. Puha, tapad, és esőben is egész normálisan viselkedett. Most van benne ~10ezer km, és egy két helyen kopásjelzőn van..Gyorsan kellett gumi, és nem volt éppen olyanra pénzem amit szerettem volna. Am egy Pirelli MT 58, Supertouring Phantom.
Néhányan kicsit túllihegik a gumi (és a sisak) körüli dogokat, úgy csinálnak, mintha Rossi tőlük tanult volna. Én a magam részéről vallom, hogy ahol kurvára nem mindegy a gumi az a verselypálya és nem a közút. Közúton két dolog a lényeg. Lehetőleg tapadjon és ne kopjon el 34e km alatt. Pont. A többi már csak hókuszpókusz.
Tegnap óta azt írja ki, hogy: "It works!" Aztán lófütty, "it does not work".
Reggel melóhelyen mintha ment volna egy ideig, de lehet, hogy csak a kessből jött.
Az a bőr ápoló méh viasz ami nekem van simán beivódik a bőrbe kb fél nap alatt,szóval nem csúszkorászik!
A fóliás letakarást álló helyzetben gondoltam!
Egyébként meg leszarom,ha kicsit beázik,majd kiszárad! De mivel az első részét úgyis le kell még szedni,mert a tankra fel kell toldani az elejét,szóval a varást belülről megoldom,hogy ne tudjon beázni! Hátul meg úgysem hordok senkit!
Én épp most szívtam + a nyári mocizást az 1ik "haver" jóvoltából, de mindig tanul az ember.
Nekem is félár körül volt, szereléssel együtt ráadásul. Sztem megérte.
Jól "vakard" körbe, aztán ha nem látszik rajta semmi, valószínűleg jó lesz
Merthát alapjáraton is, de 6-8-10 ezer felett sikitozik mint széplány az ágyban!
De azon a pénzen amit rádobnék a sokat futott órára, már vehetek
öltönyt, és drótkeretes dájcse jürgen szemüveget is...
Egy pár ősz tincs a fodrásznál a 0.3mm-es hajra, és azonnal Svájci mérnökorvos garázsban tartott idős tulaj vagyok! Majd még meggondolom.
Mondjuk 10 éveset azért nem vennék meg, főleg ha már "rihes"!
Ui: nem a tiédre írtam!
"És két évente tényleg le kell cserélni? "
Na de kérdem én: Honnan számítjuk a két évet? Mert lehet hogy három éves mire valaki leveszi a polcról.
Azt hittem engem eddig mindig átvertek. Egy gumim sem bírta 34ezret
De akkor megnyugodtam!