Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jedi ülésén nincs egy hímzett bandit logo? Az nem ázik be?
B megoldás az ülésfűtés :D
Gyanítottam.
Ez igaz, az én Corbin replikám is ázogatott. Ha most csináltatnék ülést, olyat kérnék, amin a lehető legminimálisabb mennyiségű varrás van.
De beázik.
Nem véletlenül van a gyári lehegesztve. Fóliát kell alárakni bár az sem tuti. Nem véletlenül nincs az enyém "agyon" varrva.
Igen,jól látod,igazából arról a képről koppintottuk kicsit!
Köszönöm szépen, ez már segít. Nincs több kérdés (egyelőre legalábbis).
Úgy látom hajaz a Corbin üléshez nagyon!
Ez a letört élű deszka kifejezés abszolút találó. Fejbe kéne lőni az ülés gyári tervezőjét.
Mi tagadás...
Hétfőn este kocsival ledobom az üléseket...
az eleg baráti.
Nekem 2-3 napot mondott a hölgy.
mennyi ideig kell nelkuloznom az ulest, ha leadom a varronőnél?
15, de akkor csak neked...sztem ezzel is jó járnál :-)
Között= 2T
9999-10001 ft közöt valahol. Vagy barterezhetünk is :D, akkor akár kicsit többért is :D
mennyi az értelmes ár?
Ez oké, de tegyük hozzá, az 1200 nyergében 800-1000km egyáltalán nem gond, az 1250-en meg megpusztulsz azon a letört élű deszkán.
Valami értelmes áron rég megvettem volna....
Lehet hogy két ülést viszek egyből a hölgyeménynek hétfőn!
Tökéletes igazság!
Csak jelzem, hogy bármilyen hangos vagy, azt az autóban nem lehet hallani. Csak akkor lehet, amikor már a hátsó lökhárító mellett vagy, mivel a trombitádból a hang kúpszerűen hátrafelé terjed. Sokkal jobban észrevesznek, ha fényes nappal refivel jársz és esetleg a hűtő két felső sarkára teszel ledes kiegészítő városi fényt.
Az ülés anyaga műbőr! Kifejezetten üléshez való és baromi erős,és nem mellékesen UV állónak kell lennie!
Egy másik motoromnál akartam egyedi nyomatot az ülésbe, és elhadartam a kárpitosnak szenzációsnak gondolt tervemet a legapróbb részletekig. Milyen színű bőr, benne milyen felirat stb.
Illedelmesen végighallgatott, majd szólt hogy csakis műbőr lehet, mert az eredeti bőr ha egyszer elázik és utána kiszárad, azonnal széttépi a varrásokat.
Úgyhogy feltételezem ez is MŰbőr.
ez szakmai alap, felteszem ennyire ért a melóhoz egy kárpitos..anyagban meg olyat rak rá, ami időjárásálló..kültéri műbőr

anno én az anyag miatt akadtam el ebben a projektben..azóta is itt áll a tartalék ebayes ülésem....