Csak jelzem, hogy bármilyen hangos vagy, azt az autóban nem lehet hallani. Csak akkor lehet, amikor már a hátsó lökhárító mellett vagy, mivel a trombitádból a hang kúpszerűen hátrafelé terjed. Sokkal jobban észrevesznek, ha fényes nappal refivel jársz és esetleg a hűtő két felső sarkára teszel ledes kiegészítő városi fényt.
Egy másik motoromnál akartam egyedi nyomatot az ülésbe, és elhadartam a kárpitosnak szenzációsnak gondolt tervemet a legapróbb részletekig. Milyen színű bőr, benne milyen felirat stb.
Illedelmesen végighallgatott, majd szólt hogy csakis műbőr lehet, mert az eredeti bőr ha egyszer elázik és utána kiszárad, azonnal széttépi a varrásokat.
Úgyhogy feltételezem ez is MŰbőr.
Nem véletlenül van a gyári lehegesztve. Fóliát kell alárakni bár az sem tuti. Nem véletlenül nincs az enyém "agyon" varrva.
Hétfőn este kocsival ledobom az üléseket...
Illedelmesen végighallgatott, majd szólt hogy csakis műbőr lehet, mert az eredeti bőr ha egyszer elázik és utána kiszárad, azonnal széttépi a varrásokat.
Úgyhogy feltételezem ez is MŰbőr.
anno én az anyag miatt akadtam el ebben a projektben..azóta is itt áll a tartalék ebayes ülésem....