Valtoznak az idök...Gyerekkorunkban (de akar most is megfigyelhetö a tendencia) örültünk ha ket kerek meg valami ismeretlen összetetelü füstöt okado zajos mechanika van a labunk között, seggünk alatt. Barmilyen utat megjartunk, barmilyen idöben es napszakban elindultunk. Csak motorozzunk!
Szamomra motorozas meg mindig a tökössegröl szol. Olyat csinalni ami a hetköznapi elkenyesztetett földlako fejeben meg sem fordul. Elindulni cel nelkül, idöpont nelkül ismeretelen ( vagy kevesbe forgalmas) helyre, legkondi nelkül, kiteve magad az elemi eröknek. Csak egy kicsit kiszakadni a civilizalt elkenyelmesedett vilagbol.
Mostansag sokkal jobban elvezem azokat a kiruccanasokat itt a teljesen ismeretlen környeken, amikor az 500-as egyhengeres fapados SR Yamahaval teszek meg GPS es minden egyes luxux motoros felszereles nelkül. ca 15-20 evet ugrok vissza az idöben minden egyes alkalommal. A berugasa az feliteresnek, maga egy megmerettetes, e szitalo flexibilis vaz, a puha összeült elsörugok, a kemeny üles, es legkalapacsot jellemzö vibracio, a tulhevül blokk illata, egy olyan afridiziakum amit sok sok eve elfelejtettem a zselekocka nyergeben...
Igy aztan mikor " kenyesztetni akarom magam" csak visszaülök a suzukira...es teszek ra hogy "kenyelmetlen"! :)
Megnézheted természetesen,de mit akarsz rajta nézni? A képen szerintem minden jól látszik,de ha fogdosni is akarod,akkor legyen!:-)
Kiskőrösön lakom,és a kárpitos tőlem kb.400m-re lakik! Szóval ha jössz,akkor a vwgolf2@freemail.hu-ra dobj egy mailt!
Várjál, egy ismerős kérdzte, tudok-e kárpitost. Mondtam, akiket tudok. Ő zselés ülést szeretett volna, a Tommotnál 90 ropi volt, a végén csak megcsináltatta, mert máshol nem tudtak/akartak.
Tangerine, Te meg is nézheted a művet, annyit segítek, egy Busán van ;)
Szerintem nagyon nagy adrenalinbomba 200zal kerózni 2kilométert mikor megleteszed az elejét,mintha egy repülővel landolnál,,,csikkan,meg megjön a menetszél,,,,állat
Íme pár kép az elkészült ülésről! Még egyszer alakítani kell rajta,mert az elejénél a tankig fel kell érnie az ülésnek! Ezen kívül teljesen meg vagyok elégedve vele! Sokkal jobb ülni rajta,mint a gyárin!
Pl. a varrásoknál nem ázik be?