Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen átalakított ülés mennyire marad vízálló az eredetihez képest?
Pl. a varrásoknál nem ázik be?
Beszéltem a kárpitos hölgyel!
Hétfőn már viszem is az ülésemet:)

Köszönöm a tippet!
Valtoznak az idök...Gyerekkorunkban (de akar most is megfigyelhetö a tendencia) örültünk ha ket kerek meg valami ismeretlen összetetelü füstöt okado zajos mechanika van a labunk között, seggünk alatt. Barmilyen utat megjartunk, barmilyen idöben es napszakban elindultunk. Csak motorozzunk!
Szamomra motorozas meg mindig a tökössegröl szol. Olyat csinalni ami a hetköznapi elkenyesztetett földlako fejeben meg sem fordul. Elindulni cel nelkül, idöpont nelkül ismeretelen ( vagy kevesbe forgalmas) helyre, legkondi nelkül, kiteve magad az elemi eröknek. Csak egy kicsit kiszakadni a civilizalt elkenyelmesedett vilagbol.

Mostansag sokkal jobban elvezem azokat a kiruccanasokat itt a teljesen ismeretlen környeken, amikor az 500-as egyhengeres fapados SR Yamahaval teszek meg GPS es minden egyes luxux motoros felszereles nelkül. ca 15-20 evet ugrok vissza az idöben minden egyes alkalommal. A berugasa az feliteresnek, maga egy megmerettetes, e szitalo flexibilis vaz, a puha összeült elsörugok, a kemeny üles, es legkalapacsot jellemzö vibracio, a tulhevül blokk illata, egy olyan afridiziakum amit sok sok eve elfelejtettem a zselekocka nyergeben...
Igy aztan mikor " kenyesztetni akarom magam" csak visszaülök a suzukira...es teszek ra hogy "kenyelmetlen"! :)
Megnézheted természetesen,de mit akarsz rajta nézni? A képen szerintem minden jól látszik,de ha fogdosni is akarod,akkor legyen!:-)
Kiskőrösön lakom,és a kárpitos tőlem kb.400m-re lakik! Szóval ha jössz,akkor a vwgolf2@freemail.hu-ra dobj egy mailt!
Túl sokat segítettem
Hello!
Meg lehetne nézni ezt az ülést testközelből?
Dobnál egy lakhelyet az adatlapomon lévő emailre?
Hamvasat?
Az is jó,ha gondolod illetve kérdezni akarsz vmit a túrával kapcs akkor nyugodtan keress meg
kekvillam82 ezen néven
Kösz......lusta voltam végigolvasni minden hsz.-t, egyszerűbb volt valaki másra bízni...
Nagyon szép,hibátlan munka!
Várjál, egy ismerős kérdzte, tudok-e kárpitost. Mondtam, akiket tudok. Ő zselés ülést szeretett volna, a Tommotnál 90 ropi volt, a végén csak megcsináltatta, mert máshol nem tudtak/akartak.
Tangerine, Te meg is nézheted a művet, annyit segítek, egy Busán van ;)
http://somotokarpit.hu/ -állítólag ő is megfizethető....
hja, ez is egy akkora rablás..TomoT fuck....pofátlanság, h egy 20-30% árrés vagy ne adj isten 50 nem elég..mert 75-HUF elkérni egy ülésért...
Kiskőrösön, te
De hol?
Faja! Ezt ugatom mindenkinek, hogy a felkapott 50-100 rongyos üléseken túl is van élet
15e HUF? hát ennyiért ajándék.
Szerintem nagyon nagy adrenalinbomba 200zal kerózni 2kilométert mikor megleteszed az elejét,mintha egy repülővel landolnál,,,csikkan,meg megjön a menetszél,,,,állat
kiskoros? zsir. akkor halasra hazafele beugrom hozza. koszi!
Leitert Mariann Kiskőrös 20/9185119 nem titkos a dolog!
andersen74!

Ne fossál,én sokszor végigmentem Horvátországon,keresztül-kasul,meg végig a tengerparton,de sehol nem szólnak a puffogóért! Nekem Finster van fent!
johet mailben a cime a szakinak!
15e HUF
szeep! mipenz volt?
Íme pár kép az elkészült ülésről! Még egyszer alakítani kell rajta,mert az elejénél a tankig fel kell érnie az ülésnek! Ezen kívül teljesen meg vagyok elégedve vele! Sokkal jobb ülni rajta,mint a gyárin!