Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek.
Volna egy oly kérdésen jövő hónapba megyünk Horvátba és a Horvát police hogy tolerálja ha mocin Őlég hangos a dob? ( E bötü + persze sehol) Nem akarok be szopni. Akkor már inkább a gyári dob.
De a gyári büdös nagy hurka töltővel + ha ránézek mindig könnybe lábad a szemem JAAAAAA meg azért előzéskor se rossz mert a paraszt hallja hogy ott vóóóónék.
Megvan.
Nem fogunk rajta veszekedni, mondj egy olyan árat ami neked még belefér!
És természetesen egy postacímet, ahová küldhetem.

d.aty@freemail.hu
Ott a pont a következö hozzaszolasban....
Ha ezt megmagyarazod... tudtommal a mernök allatfaj egy lusta jelenseg, egy szabvanyokkal körbekeritenek mindent, igy pont a vezetekezesben kitüntetett szinek altalaban azonos funkciot latnak el, es raadasul könnyebb atalakitani egyes tipusok kabelkorbacs terveit (de ezt ne aruld el senkinek). Vagyis kb ugyan azok szinek a vezetekezesben szerintem suzukin belül a hasonlo genercioju mototoknal( de lehet egyezik az MZ-vel is). Igy ha letöltesz par tipust sok minden masban is kepbe kerülsz...es majd meg masnak is tudsz segiteni nem csak banditosnak!
Vagy az autovillamossagban nem igy van?
Azt mondják, hogy a lassú egykerekezés a poén, gyorsan "mindenki" tud (én nem).
Én utoljára szimóval egykerekeztem, meg babettával a melóhelyen, amíg le nem b@sztak érte.
Sajnos csak úgy tudtam, hogy a lábam a földön van.
Fiamnak?nem,mert nem engedem neki,,,nem szabad kerózni,vezsélyes,,,,ezzel nem fogok kerózni,,,,majd ha lesz a seggem alatt egy csippelt B-King,akkor azzal,megpróbálom megdönteni a 300km/h egykerék rekordot,,,már csak 80km/h hiányzik
Mindenki ezt mondja.
A két lányom meg egymásra hasonlít.
Köszönöm szépen,,igyekeztem nagyon,,egy csepp sem ment mellé
KEró megy? :D
Banyek, a fiad úgy néz ki, mint Te :D
sosem brümmögött,,,akkor tegnap ott a bandinelli ülésén elkezdte,,,,nagyon tetszett neki
Én a helyedben leszedném a 650-es K6-os verziót, meg leszedném a "nagytesó" K7-est, és összehasonlítgatnám. Szerintem nem nagyon lesz különbség. Az elektromos részeknél a K7-est próbálnám hasznosítani, a mechanikus szerelősnél meg a K6-ost, bár ott se sok különbség lehet a nagytesótól.
Köszönöm szépen! Sajnos a K7-K8-hoz nem találtam semmit.
Örülök, hogy minden okés a géppel
A kis srác eléggé illetődött arcot vág
Szerintem alul jobb, felül szarabb, de ha sokat kihagyott, akkor nem is lesz feltűnő a különbség. Minden gép sokkal erősebbnek tűnik a "téli szünet" után először felülve. Vagy csak én vagyok így vele?
Én el tudnám vinni az egész családot egyszerre.

link
link
Na ja....ezt elfelejtettem írni ....amúgy a karbis leállni szokott az injektoros pörög fel.... ....bár ez mindegy, a lényeg ha változik a motor járása akkor ot gáz van..........sok is..
gratula!

egy oszinte kerdes: milyen a gsr utan?
Aranyosak a csemetéid.
Sziasztok!
Nagyon fasza lett a vas! hidegen melegen szépen indul,nem dadog,nem fullad le közel 3 fordulatot tekertem vissza és így lett tökéletes Mentem is a lányommal meg az asszonnyal egy jó nagyot
Ma reggel meg lányomat vittem iskolába,,kellemes 40kilométer reggeli helyett
Te, az a ricnis givis cuccod megvan-e még és mennyiért adnád?
Oke-oke, nekem nem kell bizonyitanod... :)
Ennek ellenere tavaly egy villamosmernök srac motorjat csinaltam. Igaz ez volt az elsö gepe..., mondom neki , hogy kuplungkarnal levö mechanikus kapcsolo eltört, megragasztottam ideiglenesen, ha megis eltörne, akkor csereljük majd. Ha utközben erne a problema , akkor lehuzod a kapcsolorol a stekeret, es egy hajcsattal, vagy egyeb vezetö anyaggal rövidre zarod, hogy testet kapjon az önidito. Sajnos nem volt tartos a dolog egy het mulva hivott, uton volt. Mondta a hogy nem indul, megismeteltem magam. Ö mar azt probalta, nem az a baj. Mondom akkor told be...Ugy ment. Egy ora mulva megint hivott. Jot mondtam, csak a hajcsatt festett volt...Igaz ez most egy kiragadott negativ pelda volt, de nem egyedi amivel mar talalkoztam...

http://www.manualedereparatie....

http://www.carls
alter.com/moto...
sw platni? az az, amire a dobozt kell ratenni?
Jó döntés, abban az árkategórában sikerül a legjobb dobozt megvenned! Van egy SW motech platnim, új állapotban, 3 rugóért megválnék tőle. Megtalálsz otthon, ha érdekel ;)
Ott mutatja azt a 6 pólusú csatlakozót, összeköti a két baloldali érintkezőt mire kiírja a műszerfalon a hibát.
Ahogy olvasgatom az FI lámpa felgyulladásának a pillanatában írja ki a hibát.