Én Győrben rendeltem a felújítószettet a Németh Motornál. Van több olyan motoros bolt, akik a Louistól rendelnek alkatrészeket, így tudták megrendelni nekem is.
Cikkszáma:10007974
Összesen csak 6100 Ft-ba került a gyári 23.000 Ft helyett.
Miért, miért, mert szarnak bele. Miért mehet át motor xenonfénnyel, E jel nélküli házibarkács dobbal, vagy vágott slickkel....Jobbat mondok, a banditom a KPM-nél két év akkor is átment volna, ha nincs benne dugattyú meg főtengely, úgyanis nem kérték, hogy indítsam be A kocsika meg szondázzák orrba-szájjba.
Szerintem egyszerű: utcára nem legál, mert nincs mintája. Felelősséget meg más vágós helyett nem vállalnak.
Amúgy el tudom hinni, hogy jobb, mint az utcai, a sportgumik is sokkal-sokkal jobbak a túráknál mindenben.
Én sem versenypályáról beszélek...hanem utcáról...itt kivétel nélkül mindenki a vágott slicket használ,és háromszor akkorát fog mint egy sima utcai gumi....de nem is akarok én erről vitatkozni...egyszer puszta kiváncsiságból tetess fel egy garnitúrát és majd akkor meg fogod érteni miről beszélek....
Szerintem valamit félreértesz. Utcai körülményekről volt szó, szó sem volt versenypályáról. Én nem mentem slickkel soha, de úgy gondolom utcára biztosan nem lehet jobb, mint egy utcára tervezett gumi. Érdemes elgondolkodni, hogy a gyárak miért tiltják az utcai használatot? Nem hülyék, üzletileg nem a saját ellenségük így ha annyira megfelelő lenne, tonnaszámra értékesítenék.
Nem cseszegetnek....sőt vágott slickel voltam műszakin is...ott sem szóltak.....szépen van megvágva akkor fel sem tűnik....meg amire nincs ráírva hogy slick...olyat használok....pl bt002
Nekem tök kedves szórakozásom volt, amikor a barátaim nem figyeltek a telójukra (WC, máshol beszélgetett és ottfelejtette) hogy átnyomtam a telóját vagy arabra, vagy héberre plusz éjjel kettőre rányomtam egy ébresztőt
-Na, ott is beindult a töketlenkedés DDDDDD
Szasztok!Bocs hogy beleszólok,de ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam......Te miről beszélsz ember?Akkor a versenypályán is orosz ruletteznek a versenyzők?Meg mi is azt tesszük kint az utcán?Elmondom neked hogy százszor biztonságosabb,és százszor többet fog mint a gyári makadám szarok!Üdv
ja,aha,nem kell,,,akkor irjál egy 6700án product code-t,,majd meglátjuk,hogy át áll e,,,nem fog,,,ezekhez már Fenix key kell,azt meg nem töltöd le sehonnan,mert hitelesíteni és regisztrálni is kell
Én Győrben rendeltem a felújítószettet a Németh Motornál. Van több olyan motoros bolt, akik a Louistól rendelnek alkatrészeket, így tudták megrendelni nekem is.
Cikkszáma:10007974
Összesen csak 6100 Ft-ba került a gyári 23.000 Ft helyett.
Szerintem inkább élvezet osztó!
Amúgy el tudom hinni, hogy jobb, mint az utcai, a sportgumik is sokkal-sokkal jobbak a túráknál mindenben.
-Na, ott is beindult a töketlenkedés DDDDDD
A Nokiák meg egyébként is híresen bug-osak