Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint mondtam én vagyok a 3. út....................japán vs. olasz motor viszonylatban is.
Jó vastag alkoholos filc, az a tuti. Az íróeszközök slick gumija!
miattam!
Szeretem a vicces vitákat!
AZT tudtad,hogy a gumiba fél évente levegőt kell cserélni?!
Pali! Bocsánat. Zolinak írtam az előbb.
Persze ha te is szeretnél, a töltőtoll versus golyóstoll vitában részt venni, én nem bánom! Védd magad!
HB-s ceruza az igazi.A ruszki űrhajósok is azt használnak.
Hallod Kamaz,te nagyon egy kommuista lehetsz,,,,,
megnéznélek élőben,nem vagy messze tőlem!
Találkozzunk! !
Témának mondjuk megtenné egy olyan hoooogy.......Szerintem töltőtoll! A golyóstoll sz.r!
Erre Zoli te mondanád hogy én hülye vagyok, és a golyóstoll a tuti!
Megadomahangot! Mmmmmmmmmmmm!
Nem én kezdtem, nem is vitatkoztam De ha gondolod
Korán reggel is humorodnál vagy.
Nem vitatkozunk inkább egy kicsit életre halálra?
Hát az attól függ! Valaki kérdez a másik válaszol, a harmadik meg beleugat és ezzel generálja a feszkót Az egyik ez jön be, a másiknak az, nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni
Attól függ lesz e villámlás vagy nem.
Remélem ma már feszültségmentes napra ébredtünk. Slick ide, utcai gumi oda.
Jogos, azzal tuti elmegyek vagy 20ezret és még jobban is tapad
Igazad van. Nem tudok azon nevetni ha valaki nagy pengén tolja hogy a vágott slick a tuti minden más szar és amikor perec van mindenki más hibás csak a vezető nem. Azonkívül hogy ennyire hajtja a gépet mazsola kérdései vannak.
Ezt a fórumot olyanok is olvassák akik valóban kezdők. Csúnyán félrevezetődhetnek. Vallom hogy a tapasztaltabbak (nem én) mutassanak példát és segítsenek. Szerenvsére ilyenek is vannak (már megint nem magamról beszélek).
Így már érthető hogy miért nem röhögök?
Köszönöm kimerítő válaszodat!
2 szemelyes ceg: Minden olyan projekt amiböl altalaban egyet kell csinalni, azt nagy esellyel a fönököm nyeri el. Szoros kapcsolat van a helyi müncheni müszaki egyetemmel, ahol kiserleti atomreaktor van, vagy a müncheni ürkutatasi eszközök tervezesevel foglakozo ceggel, de olyan valalkozokkal akik sziberiai ammoniagyar csörendszeret ujitjak fel (atmerö 400 mm-es csörendszer 65mm es falvastagsag. Egy 90-fokos könyök fel tonna... 80-100 Bar üzemi nyomas)
Igy tervezünk, es ha szükseges kivitelezünk is szinte barmit . Legutobb BMW gyarakba került be ket minösegellenörzö cella, az uj villanymotoros bömösök akuumlatorainak tesztelesere... mi magunk dübeleztük le a cuccokat.
Erdekes projekt meg a parabolikus repülesi tesztekhez epitett felszereles, amiben kesöbbi europai marsexpedicio mintaveteli cuccait tesztelik, de tervezünk halsütö grill-t is kikapcsolodas keppen...
Es mivel mindenböl egy keszül, nem igazan van lehetöseg a benazasra, mert uszik a hataridö meg profit.
A satelitekhez, ürkutatashoz tervezett cuccokbol is max 3 keszül. Egy deszkamodel, egy amit szethajtanak, egy meg amit kilönek...
Utoljara mikor megkerdeztek, es ovatosan meseltem rola, mondtak hogy jo akkor most tenyleg mit hülyitem öket mivel foglalkozunk?!

Bar igazibol csak teglaltesteket , meg hengereket rajzolgatunk, meg rakunk egymas melle a 3 demeinzios programmal, aztan egy kicsit mgcsonkoljuk itt-ott, a vegen meg összeall belöle valami hasznalhato.

Van sajat mühelyünk is, igy ha valami gyorsan kell, akkor CNC gepeken le tudjuk gyartani magunknak, vagy csak kireszeljük...mivel nem azok az öltönyös rozsaszin inges manager tipusok vagyunk...
A meghivasod nem feledtem... de most meg a sajatjaimat is alig latom...
De nem akarok tovabb OFF-olni.
Köszi! Féltem, hogy kicsit merész lesz, de pont megy a felnicsíkhoz meg a tank alatti betétben levő rácshoz. Feldobta nagyon a motort
jo a szine ennek az ujnak.
le lett cserélve a régi kormány, és nem raktam át az új kormányba, más nem történt vele
Na hát akkor így átlagolva a dolgokat 4-6 liter közt zabál majd a műszer. az úgy elég baráti.
Egy haveromé közös gurigákon 4.2-4.7 között szokott. Az is K5

Az igen!
Az enyém ilyenkor 4 - 4,5.
650cm3, V2.
Attól függ mennyire húzod neki. Túrás tempóban 5 körül kell lennie. Ha téped a bajszát neki hosszú távon esetleg városba, lámpátol lámpáig egykerék akkor a 9-et is benyalja
Ha nem vadulsz vele és 110-120 akkor 5-5.5 ki lehet jönni.
Tegyél rá vágott slicket!