végig mentem az összes márkán,de neekm a Metzeler jött be a legjobban,,,sosem volt gondom gumi miatt,,,,csak mikor estem,akkor is a rendszámom miatt akartak cseszegetni,,,nekem pl az utcai nem volt szimpi,olyan csúszkálós volt,,,,,,,24 gumiból egyel sem volt gond,,,,,jobban bemelegszik utcán normál használat mellett mint az utcai,,,nekem bejött
Egy kis segítséget szereték kérni!K5-ös bandithoz keresek benzincsap szettet, valaki tudna ebben segíteni, hogy honnan tudnék rendelni? Nem zár le rendesen valszeg a rugó/ membrán megadta magát. A Szuzuki szalonban külön nincs, az egész csapot kell megrendelni az meg 23e Ft. Inkább nem...
Üdvözlök mindenkit!
Annyit olvasgattam a Bandit fórumot, hogy a végén elmegy a kedvem a géptő :-(
Pár napja került hozzám. Nagyon tetszik. 20 éve motorozom és itt most le is ragadnék :-)
Persze nem tudtam, hogy ilyen gyenge pont a váltó. A hétvégén lenyomtam közel 500 kilómétert és előjött a 4. fokozat hisztije! SÍR!
:-(((
Hali!
Minden okay! Kösz a kérdést! Hát nem tudom, ez a vágott slick elég merész. Hallottam már olyat, hogy elvették érte a rendszámot. Neked nem volt ilyenfajta gondod? Elég egyszer bekapni egy ilyen fakabátot és máris többe van mint egy pár új gumi. Pontosan milyen fajtákat nyúztál?
Egyébként én nem vagyok annyira menős mint te, mármint sebességre meg km-re is biztosan sokkal kevesebbet megyek mint te. Én a motorozás iránti vágyam sokszor csak a garázsba való bütyköléssel tudom kiélni, ezért néha agyalok olyan dolgokon is amit mások tök feleslegesnek tartanak és lehet, hogy valahol igazuk is, de hát egyenlőre nem tudok mit tenni
20ezer/garnitúra,felszerelve ,centírozva,,,jó kis mintásitott slick gumik,,,6-7ezret ezzel is elmész,aztán már csak hátsót veszel 6-8ezerért,,igy marad pénzed többet tankolni,túrázni,és jobban tapad,hamarabb melegszik és lassan hűl ki....én 24 hátsót használtam el a GSRen,,,imádtam,és most a vizsga után az kerül fel a Bandinellire is,,,,,azzal már lehet motorozni,,,,,utcaival meg csak gurulni
Pali úr,mi a helyzet?minden oké?
Bandika pöpec azóta is,,,ha nem esik ,akkor a héten műszaki is meglesz
Sosem volt új gumim, e azt még én sem merném. Most 6 éves van fent, ez stoppizik szépen :D
Tudok 49500 pilot power első-hátsót, zsírúj. Az elég okés szerintem
Egy kis segítséget szereték kérni!K5-ös bandithoz keresek benzincsap szettet, valaki tudna ebben segíteni, hogy honnan tudnék rendelni? Nem zár le rendesen valszeg a rugó/ membrán megadta magát. A Szuzuki szalonban külön nincs, az egész csapot kell megrendelni az meg 23e Ft. Inkább nem...
Segítségeteket/válaszotokat előre is köszönöm!
Annyit olvasgattam a Bandit fórumot, hogy a végén elmegy a kedvem a géptő :-(
Pár napja került hozzám. Nagyon tetszik. 20 éve motorozom és itt most le is ragadnék :-)
Persze nem tudtam, hogy ilyen gyenge pont a váltó. A hétvégén lenyomtam közel 500 kilómétert és előjött a 4. fokozat hisztije! SÍR!
:-(((
Itt is van Szabolcsban 250-es kb. 65000km-el.
Akkor sem tennék rá vágott slicket, ha nem motoroznék egy hónapig!
A vágott slick szerintem egyenlő az orosz rulettel!
Minden okay! Kösz a kérdést! Hát nem tudom, ez a vágott slick elég merész. Hallottam már olyat, hogy elvették érte a rendszámot. Neked nem volt ilyenfajta gondod? Elég egyszer bekapni egy ilyen fakabátot és máris többe van mint egy pár új gumi. Pontosan milyen fajtákat nyúztál?
Egyébként én nem vagyok annyira menős mint te, mármint sebességre meg km-re is biztosan sokkal kevesebbet megyek mint te. Én a motorozás iránti vágyam sokszor csak a garázsba való bütyköléssel tudom kiélni, ezért néha agyalok olyan dolgokon is amit mások tök feleslegesnek tartanak és lehet, hogy valahol igazuk is, de hát egyenlőre nem tudok mit tenni
Pali úr,mi a helyzet?minden oké?
Bandika pöpec azóta is,,,ha nem esik ,akkor a héten műszaki is meglesz
Tudok 49500 pilot power első-hátsót, zsírúj. Az elég okés szerintem
Nembaj......................hétvégén végre pótolva lesz.