én azt mondtam,hogy hamarabb bemelegszik mint az utcai,jobban is bemelegszik és jobban tartja a hőt,,,,azaz jobb mint az utcai,,,,annyira nem fog melegedni mint a pályán de az nem is baj,,,mert nem pályázunk a közúton ugyebár...
OFF: Nem kell rögtön letámadni Egy firmware-update-tal nem tesz benne kárt semmiképpen... A nyelv meg leginkább akkor száll el, ha a telefon valami szürkeimportos téma. De a product code átíráshoz sem kell két diploma
hm,,,érdekes,,,,nem használtál ilyet,egy méter nem mentél vele és más szavára adsz...én meg azt tudom mondani,hogy ezzel a gumival maradtam életben,,,,nekem 24szer bizonyított,,,,nem is járok más gumifajtával,mert ebben bízok.....az ember akitől veszem,profin csinálja és ő maga is motorozik,,,,,akiknek ajánlottam és bevállalták mind elégedett,olcsóbban tud motorozni ,így több marad benzinre....
nem kell ezt egyből csinálni,,,mióta fent vannak ezek a frissítő oldalak,akkor már mindenki tud mobilt javítani!Ez hardweare probléma,azt meg akkor frissítheti az ember,,,,,,meg jól elszáll a magyar nyelv frissítés után,akkor meg megy a futás,meg a sikítás......
Sziasztok Banditák Remélem nem baj ha bepofátlankodok a fórumra, 3 éve törtem össze az előző motoromat, és eddig csak ügyfél motorok voltak a kezem alatt.. De végre sikerült saját motort vennem, és egy gyönyörűszép 650N-es bandikára esett a választás Úgy érzem, jól döntöttem a géppel!
A feltételes mód nem igaz. És a varrások leheggesztésével tudsz tenni ellene csak.
Viaszozás: Miért jó neked ha csúszik az ülés?
Letakarás: A szivacs állandó nyomkodásával (tehát motorozol) a levegő ki-be jár a varrás által ütött lyukakon. Így beszívja a vizet. Minél kevesebb lik annál kevesebb víz.
Egyébként ha elkezd esni az eső azonnal megállsz és letakarod a motort?
Egyébként nem véletlenül maradt az ülőfelület az eredeti bőr nálam.
Egyébként jól néz ki az ülés de valamit valamiért.
Persze, ezt én is tudom, de
1. nem akartam szét off-olni a topicot ezzel
2. ő mondta, hogy mobilokkal foglalkozik és keressem meg ha ilyesfajta gondom van.
Egyébként a probléma rém egyszerű: nem jutnak el hozzám a hívások. Én tudok hívni, az sms is megjön. Próbáltam kikapcs-bekapcs, akku ki éjszakára aztán vissza, de semmi. A készülék egy nokia 6500 classic. Cserélni nem szeretném, mert nagyon szeretem. Röviden ennyi
Ennél szerintem kicsit több infóra lesz szükség. Már ahhoz, hogy el lehessen dönteni, tud-e segíteni!
Egy idézetet szúrnék be egy nagyon kocka oldalról, de mindenkinek érthető lesz:
[19:31:22] öcsémnél lefagyott a firefox
[19:31:23] és erre írt a készítőknek
[19:31:29] hogy "lefagyott ez a szar"
[19:31:44] erre visszaírtak magyarul, hogy "na jó, de hogy fagyott le ez a szar?"
A Kicsi 300.000 Ft-tal lett volna olcsóbb...
Akkor?
El kellen jutnia hozzám,vagy lemotorozol és megvárod!10 perc és kész
Milyen telefonja van?pannónia
Jól döntöttél, de az igazi a Nagy bandit lesz!
Hát azokra.
Én is nagyon be voltam rá izgulva.
A beszélgetések után már nem annyira.
Viaszozás: Miért jó neked ha csúszik az ülés?
Letakarás: A szivacs állandó nyomkodásával (tehát motorozol) a levegő ki-be jár a varrás által ütött lyukakon. Így beszívja a vizet. Minél kevesebb lik annál kevesebb víz.
Egyébként ha elkezd esni az eső azonnal megállsz és letakarod a motort?
Egyébként nem véletlenül maradt az ülőfelület az eredeti bőr nálam.
Egyébként jól néz ki az ülés de valamit valamiért.
1. nem akartam szét off-olni a topicot ezzel
2. ő mondta, hogy mobilokkal foglalkozik és keressem meg ha ilyesfajta gondom van.
Egyébként a probléma rém egyszerű: nem jutnak el hozzám a hívások. Én tudok hívni, az sms is megjön. Próbáltam kikapcs-bekapcs, akku ki éjszakára aztán vissza, de semmi. A készülék egy nokia 6500 classic. Cserélni nem szeretném, mert nagyon szeretem. Röviden ennyi
Egy idézetet szúrnék be egy nagyon kocka oldalról, de mindenkinek érthető lesz:
[19:31:22] öcsémnél lefagyott a firefox
[19:31:23] és erre írt a készítőknek
[19:31:29] hogy "lefagyott ez a szar"
[19:31:44] erre visszaírtak magyarul, hogy "na jó, de hogy fagyott le ez a szar?"