Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy támadtalak le,,,,ne legyél üldözési mániás,,,,csak írtam,hogy már mindenki tud mobilt javítani,mert van internet
én azt mondtam,hogy hamarabb bemelegszik mint az utcai,jobban is bemelegszik és jobban tartja a hőt,,,,azaz jobb mint az utcai,,,,annyira nem fog melegedni mint a pályán de az nem is baj,,,mert nem pályázunk a közúton ugyebár...
OFF: Nem kell rögtön letámadni Egy firmware-update-tal nem tesz benne kárt semmiképpen... A nyelv meg leginkább akkor száll el, ha a telefon valami szürkeimportos téma. De a product code átíráshoz sem kell két diploma
hm,,,érdekes,,,,nem használtál ilyet,egy méter nem mentél vele és más szavára adsz...én meg azt tudom mondani,hogy ezzel a gumival maradtam életben,,,,nekem 24szer bizonyított,,,,nem is járok más gumifajtával,mert ebben bízok.....az ember akitől veszem,profin csinálja és ő maga is motorozik,,,,,akiknek ajánlottam és bevállalták mind elégedett,olcsóbban tud motorozni ,így több marad benzinre....
Akkor annyira mégsem írtam nagy hülyeséget!
Nem vagyok gazdag, szerencsém volt!
A Kicsi 300.000 Ft-tal lett volna olcsóbb...
Akkor?
nem kell ezt egyből csinálni,,,mióta fent vannak ezek a frissítő oldalak,akkor már mindenki tud mobilt javítani!Ez hardweare probléma,azt meg akkor frissítheti az ember,,,,,,meg jól elszáll a magyar nyelv frissítés után,akkor meg megy a futás,meg a sikítás......
Végfokos!
El kellen jutnia hozzám,vagy lemotorozol és megvárod!10 perc és kész

Milyen telefonja van?pannónia
Mcemru az indexen.
Tudok rendelni, 12e ft körül van, de szabin leszekl, tehát kb 2 hét...
Igen, én is utána olvastam. A slick-ek üzemi hőmérséklete kb 80 fok. Ennyit sztem egy sima úton sose fog leérni
Nem mindenki olyan gazdag
Üdv a csapatban!
Jól döntöttél, de az igazi a Nagy bandit lesz!
Örülök, hogy így fogod fel!
1250-eset kellett volna venned!
Egy példa erre a Zoli hozzászólása, csak nem akartam részletezni...
Néhány gumissal beszéltem mielőtt vettem gumit.
Hát azokra.
Én is nagyon be voltam rá izgulva.
A beszélgetések után már nem annyira.
Sziasztok Banditák Remélem nem baj ha bepofátlankodok a fórumra, 3 éve törtem össze az előző motoromat, és eddig csak ügyfél motorok voltak a kezem alatt.. De végre sikerült saját motort vennem, és egy gyönyörűszép 650N-es bandikára esett a választás Úgy érzem, jól döntöttem a géppel!
Egy firmware-update segíthet, te is meg tudod csinálni
A feltételes mód nem igaz. És a varrások leheggesztésével tudsz tenni ellene csak.
Viaszozás: Miért jó neked ha csúszik az ülés?
Letakarás: A szivacs állandó nyomkodásával (tehát motorozol) a levegő ki-be jár a varrás által ütött lyukakon. Így beszívja a vizet. Minél kevesebb lik annál kevesebb víz.
Egyébként ha elkezd esni az eső azonnal megállsz és letakarod a motort?
Egyébként nem véletlenül maradt az ülőfelület az eredeti bőr nálam.

Egyébként jól néz ki az ülés de valamit valamiért.
Persze, ezt én is tudom, de
1. nem akartam szét off-olni a topicot ezzel
2. ő mondta, hogy mobilokkal foglalkozik és keressem meg ha ilyesfajta gondom van.

Egyébként a probléma rém egyszerű: nem jutnak el hozzám a hívások. Én tudok hívni, az sms is megjön. Próbáltam kikapcs-bekapcs, akku ki éjszakára aztán vissza, de semmi. A készülék egy nokia 6500 classic. Cserélni nem szeretném, mert nagyon szeretem. Röviden ennyi
Ennél szerintem kicsit több infóra lesz szükség. Már ahhoz, hogy el lehessen dönteni, tud-e segíteni!
Egy idézetet szúrnék be egy nagyon kocka oldalról, de mindenkinek érthető lesz:

[19:31:22] öcsémnél lefagyott a firefox
[19:31:23] és erre írt a készítőknek
[19:31:29] hogy "lefagyott ez a szar"
[19:31:44] erre visszaírtak magyarul, hogy "na jó, de hogy fagyott le ez a szar?"
Hali! Beszart a mobilom! Ha tudsz segíteni írj légyszi privit az adatlapomon lévő e-mail címre!