Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem savanyú.Mondom én hogy egy halál jó gép és űberfasza 1,2-ben 200.on satöbbi.Csak nekem nem kéne.Még jó hogy nem egyforma az ilésünk és nem csak egféle gépekkel lehet karikázni.
Mondom elérhető áron 7 millióért nem vennék soha motort, maradjunk reálisak.
Na jó, ha nyernék a lottón... na de akkor inkább vennék egy helikoptert
Semmi gond, savanyú a szőlő
K1600 gt. Lép olyat, hogy lecsúszik a kezed a markolatról, kiszabott jól fordul, anya is boldog lesz, Te is.
Degeccccc
meg szerencse, hogy lehet kapni. emberek kiadnak egy farmerert ennyi penzt?
Meghülyültem na De talán már írtam, hogy tervek szerint idén kiélem magam aztán jövőre vagy lecserélem vagy ha nyerek a lottón mellé veszek egy túrát vagy túra endurot. Csak még nem találtam megfelelő típust, ami árban is elérhető.
Viszont a véremnek kell a gyorsulás érzés is, ahhoz meg kell a gixer . Egyébként vettem vinxxgrip kapaszkodót és így megyünk asszonnyal, qva jó megoldás.
Ezért vettél rakétarepülőt motor helyett.Tiszta sor................csak nem menj messzire túrázni.
Én abszolút gyári állapot párti vagyok. Én úgy gondolom, ha már mókolni kell a fogaskerekekkel, akkor valami nem ok és az adott motor nem megfelelő az illetőnek. Keresni kell más típust. Mint ahogy írták többen is amit nyersz a cserével máshol el is veszted.
köszi a tippeket, kipróbáljuk, csak a jég ne verjen el :)
Az RMC-ben lehet beleraktak szalmát is.
Mint mondtam az amit belinkeltek képez ez esqad és az nem olcsó.Hogy az RMC mit árul az más kérdés.De mint írtam más termékek olcsóbbak jóval lásd Louis,spool amit írtam..........vagy RMC de lehet a lengyelpiacos Trapperba varrnék protit az is elég lenne.
Mint írtam nem mindegy hogy kevlar rávarrott mint az enyém ami lajosos is meg jó is meg 24e volt meg nem mindegy hogy az esqad szar amit a danger árul.Mindkettő kevlaros de egyiknek az anyagában van a kevlar a másiknak meg nem.
Amúgy a danger tényleg drága bár angoloknál sem olcsó igaz akcióban már csak 40ebár még ennyit sem adnék érte.
az rmc-ben mutogatták az anyagban a sárga szálakat, hogy az a kevlár....persze lehet, hogy sima aranyszövés volt...
Hát elvileg van pár a piacon ami kevlar erősítésű mint ami nekem van de az normál anyag csak térdnél-fenéknél van benne egy betét belülre varrva kevlar anyaggal.Ami olyan mint ez azt a dangernél ennyi.Hogyha 23 akkor repülj rá.................bár inkább csak városi tötymörgésre jó normál túrán simán el lehet ázni benne nyakig.
Talán a lgdrágább elyet sikerült megtalálnod...... ...az rmc-ben tavaly 20 körül volt a kevláros és 15 a sima protis.....igaz nyilván nem nagy márka, de nem 80 rugó......
A H.D.-nál 23e-ért ajánlották. képet láttam róla.
(mert csak rendelésre hozzák).
-protektoros + kevlár szövésű.
A márkáját ne kérdezzétek mert a t..öm tudja.
Tőled hallom először, hogy ilyen létezik..... Golyóálló műanyagból szőtt gatya
Bazidrága.Ebből az árból kijön egy lajosos vagy spool protektoros farmer és egy rendes jó minőségű nyári cordura nadrág együtt.
Vagy egy olcsó kétrészes bőrruha.
Helló mindenkinek.
Tudna valaki mondani vélemény a "kevlár"-os farmerról?
Szeretnék venni, de az ismeretségi körömbe nincs senkinek. így nem tudom milyen lehet.
Hát 1 biztos nem Hummer-t akarok emelgetni
Talán látszik.Üdv!Zolti
Nekem is ilyen van, mint Szotyi kartársnak. Csak az a baj vele, hogy drága vót :D
Fotót tudnál feltenni róla?
Talán látszik.....
Szép estét banditák!
Ha van valakinek 1200.-es banditon bukógomba felszerelve, hálás lennék egy fotóért. Mármint a gombáról.