Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked sincs humorérzéked ahogy látom...

má' bocs,hogy belepofázok.
Ha jól rémlik valami wintex vagy ilyesmi a neve. Használtan vettem tavaly a vaterán. Igaz eddig egyszer használtam csak, amikor tavaly nyáron voltam egy 4 napos túrán, de semmi gondom nem volt vele. Az utasnak kicsit nehezebb felszállni tőle, de amúgy nagyon jó. Ha kell tudok képet mutatni.
Mi a bajod a Bandival?
igen, ez volt a kerdes.
milyen tipusu taskad van?
Bocsi, de nem értelek! Te kérdezted, hogy nem megy-e be az ülés és a váz alá? Akkor most mi is a kérdés valójában?
nem is azert, hogy megy valahova, hanem mert nincs tartasa vas nelkul. vagy ez nem igy van?
".. mennyi időközönként kell cserélni az indexfolyadékot...."

Az eszed megvan hozzá látom.
Nekem is van oldaltáskám, de nincs külön tartója. Vannak rajta rögzítő madzagok, az elsőt a lábtartó konzoljához kötöm, a hátsót meg a rendszámnál egymáshoz. Nem megy az sehova!
Sose állítottam hogy tudok motorozni. Csak szeretek.

DE. Meglepődtem azon hogy aki olyan penge hogy az igényeit csak slick gumi szolgálja ki annak gondot okoz hogy fékolajat mikor kéne cserélni.

Egyébként kicsi huszár aki számít az a nick nevem alapján ismer.
"gömbvascból" -köracel , vagy csapagygolyora gondoltal? Vagy rakerdezhetek? Gömbvillam? Vagy nagy vörös langoszlop?
"Tömörcsöböl " is jo cuccokat lehet csinalni! :)
vagy 40x40-es zartszelvenybol kell csinalni. mindjart nem kell neki alul plusz tamasztas.
Persze............Bár én alul megtámasztanám valahol..........mert túlbiztosítok mindent.
valami ilyesmi esetleg. persze banditra atdolgozva.
Ja,dehogy,,paprikajhonykon csak nevetek......le sem szarom
KB erre gondoltam. A csomagtartóm is 3 cég kínálatából lett összeollózva.
fater karosszerias-lakatos, valahogy osszehozzuk. louis katalogusbol lehet jo kis otleteket ellesni ott van eleg variacio.
Egy lakatos vagy barkácsoló kedvű emberke simán tudna mondjuk 10-es gömbvascból vagy vékonyabb csőből egy tartót odabiggyeszteni.Bandit segédvázát nem ismerem annyira de nem lehetetlen pár ezresért kialakítani valami tartót a táskának.
Sokat már nem engednek 2-éves ,de nincs forgalomba helyezve még...
ahh, a 2. profilkepednel mar latom is. és teszi a dolgát? en is hajlitok szerintem otthon valamit, mert szeretnek oldaltaskat (is) de sokallom a 30-100 ojros gyari vasat hozza.
Nekem mióta nem járok a Mátrába és átalakítottam (vissza) túra motorrá a gépet alig kopik a gumi.Kb 18-at ment el a PR2-ebben az elején volt kicsi Mátra,a többi lájtos túra.Esőben- langyos időben lábtartóig dönthető a gép (normál üléshelyzet mellett) Power 2ct-PRoad2-3 variációval jó minőségű aszfalton.Persze ilyenkor semmi kigyorsitás fékezés stb..(normál üléshelyzet!)
Végülis igen.A csomagtartónak van egy keresztmerevítése a lábtartó alsó részéig.
Zoli!

Van valami kulon tartod az oldaltaskaidnak, vagy sajat maguktol megtartjak magukat es nem akarnak beesni az ules es a váz alá?
Öszinte leszek, én még meleg nyálkás úton sem merek fele annyira sem menni, mint szárazon :)
Alkudd le, mint állat...akkor tán bukta nélkül kiszállhatsz. Én már motort csak így veszek, költöttem eleget átírásra, nemvár javításra, stb. Ha az ára tetszik, akkor jöhet. 1 szezon után meg irány a hahu
Ja, meg lehet az 1250 hamar megenné hátul a sportot. Neked 10-et kibír hátul a Pr2?