Ha jól rémlik valami wintex vagy ilyesmi a neve. Használtan vettem tavaly a vaterán. Igaz eddig egyszer használtam csak, amikor tavaly nyáron voltam egy 4 napos túrán, de semmi gondom nem volt vele. Az utasnak kicsit nehezebb felszállni tőle, de amúgy nagyon jó. Ha kell tudok képet mutatni.
Nekem is van oldaltáskám, de nincs külön tartója. Vannak rajta rögzítő madzagok, az elsőt a lábtartó konzoljához kötöm, a hátsót meg a rendszámnál egymáshoz. Nem megy az sehova!
"gömbvascból" -köracel , vagy csapagygolyora gondoltal? Vagy rakerdezhetek? Gömbvillam? Vagy nagy vörös langoszlop?
"Tömörcsöböl " is jo cuccokat lehet csinalni! :)
Egy lakatos vagy barkácsoló kedvű emberke simán tudna mondjuk 10-es gömbvascból vagy vékonyabb csőből egy tartót odabiggyeszteni.Bandit segédvázát nem ismerem annyira de nem lehetetlen pár ezresért kialakítani valami tartót a táskának.
ahh, a 2. profilkepednel mar latom is. és teszi a dolgát? en is hajlitok szerintem otthon valamit, mert szeretnek oldaltaskat (is) de sokallom a 30-100 ojros gyari vasat hozza.
Nekem mióta nem járok a Mátrába és átalakítottam (vissza) túra motorrá a gépet alig kopik a gumi.Kb 18-at ment el a PR2-ebben az elején volt kicsi Mátra,a többi lájtos túra.Esőben- langyos időben lábtartóig dönthető a gép (normál üléshelyzet mellett) Power 2ct-PRoad2-3 variációval jó minőségű aszfalton.Persze ilyenkor semmi kigyorsitás fékezés stb..(normál üléshelyzet!)
Alkudd le, mint állat...akkor tán bukta nélkül kiszállhatsz. Én már motort csak így veszek, költöttem eleget átírásra, nemvár javításra, stb. Ha az ára tetszik, akkor jöhet. 1 szezon után meg irány a hahu
má' bocs,hogy belepofázok.