Az nagybanditon elkövettem ezt a hibát. Hibát mert a motor nem erre van tervezve!. Ha felengeded a kuplungot már akkor sokkal gyorsabban mész mint előtte. A kanyaroknál nem tudsz hova váltani. Igaz nekem így lett egy képzeletbeli 6. fokozatom de úgy , hogy az 1 szinte ugrott. A motor alig bír kipörögni a felsőbb tartományban érezhetően elgyengül. 1 foggal több lett elől 1-el kevesebb hátul . Na a hátsót 2 nap múlva cseréltem a régire. Hátul 1 fogat is észreveszel, nemhogy elől, az annyi mintha hátulról 3-at vennél el ! Igaz így pontos a km-óra DE hogy kevesebbet fog enni ? Ez csak akkor lehet ha az első keréken méred a sebességet. A nagyoknál a blokkban van a szenzor így lehet trükközni . De ami eddig 100 km volt az most csak 90km kb így u.a. a fogyasztás. Hosszútávon kifizetődő lehet de 10% az mindenhol 10%-ék mínusz ford. mínusz le. Gondold át és csak finoman modosítsál.
Az egész autóklubnak én javítom a mobiljukat,,nem lesz gond,,,finster dob van rajta,szerintem rajta van az E-betű...
Az a csavar amit írtál,hogy csavarjam ki meg aztán vissza,azt mind a 4et egyesével,,,,hogy lehet összehangolni azt
A sportdob témához: nekem ugyan csak 1200 van és azon egy leo vince tompítóval. Hangosnak nem mondanám, viszont szép mély hangja van. 6000 felett kezdi kinyitni a száját, de mint tudjuk az 5.-ben már azért elég nagy tempó. Igaz én ezzel vettem újonnan nem venném meg, mert nagyon drága.
Örülök, hogy végre összeállt a gép. A kipuffon van E jelzés? Ha nincs akkor a vizsgán lehet belekötnek. Vigyél magaddal egy kis kenőpénzt csak a biztonság kedvéért
Kiegészítő világítást elméletileg szerelhetsz a motorra, a gyári fényszóró vízszintes vonala alá. Amennyiben halvány emlékeim nem csalnak.
Láthatóságon kívül, a látásban segít?
A héten vettem a Tescoban 5e Ft.-ért Ring típusú 8-8 ledes városi fényt és felszereltem a hűtő két felső sarkára. Kurva jó fénye van és kicsit feltűnőbbé, "szélesebbé" teszi a motort. Nem tudom, majd a rendőrök szólnak-e érte, de nagyon tetszik.
Nekem sem jön be Zoli úr,hidd el,de nem jött meg a körlámpa még olaszból,,de ezzel meg átmegy vizsgán,,,addig meg kibírom míg a kedvesem barátnője megérkezik,,,asszem jövő hét.... itthon egy sima körlámpára bemondta 35 és 50ezret,,,elfutottam majdnem vissza a szülőcsatornába
akit az Istenek szeretnek,örökre megtartják gyereknek!
Csak a hülyeség,,,
Fogadj el így,nem bánod meg! Nagyon szépen köszönöm ,hogy mindig jó tanácsokkal illettél,nagyon sokat segítettél,,,hálám örök és ha bármi mobilos gondod van,azonnal keress fel....
Nagyon dííííísznóállat,,,húúúhúhúhúúúúúú,de jót mentem
Zoli32nek meg a tükröket köszönöm ,,,,azok is jók,és nagyon jól kitaláltam a felhelyezést,masszívan áll,mint Katiban a gyerek
Papajhonnak meg az irányjelzőket
Szerdán vizsgázik MotoBandinelli
Az a csavar amit írtál,hogy csavarjam ki meg aztán vissza,azt mind a 4et egyesével,,,,hogy lehet összehangolni azt
Örülök, hogy végre összeállt a gép. A kipuffon van E jelzés? Ha nincs akkor a vizsgán lehet belekötnek. Vigyél magaddal egy kis kenőpénzt csak a biztonság kedvéért
Tetszik a ledes kiegészítő pilács!
Nehogy azt mondja a rendőr bácsi, hogy a "Ködlámpát kapcsolja ki!"
Beiszunk, bebűnözünk?
Láthatóságon kívül, a látásban segít?
Csak a hülyeség,,,
Fogadj el így,nem bánod meg! Nagyon szépen köszönöm ,hogy mindig jó tanácsokkal illettél,nagyon sokat segítettél,,,hálám örök és ha bármi mobilos gondod van,azonnal keress fel....
Nagyon dííííísznóállat,,,húúúhúhúhúúúúúú,de jót mentem
Zoli32nek meg a tükröket köszönöm ,,,,azok is jók,és nagyon jól kitaláltam a felhelyezést,masszívan áll,mint Katiban a gyerek
Papajhonnak meg az irányjelzőket
Szerdán vizsgázik MotoBandinelli