Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2-2.5 fordulat a teljesen becsavart állapottól visszafelé?
melegen szivató nélkül.....amúgy 2-2.5 jó szokott lenni......
,na akkor hagyatkozom a fülemre,,,melegen vagy hidegen?!
köszi,penge vagy ,mint Pali79,,,kéne egy Bandit szervízt csinálnotok
Nekem már rég ilyen van, csak az indexbe beépítve, eddig még nem szóltak érte.
Na igen, alapból egy új motornál, de ha már kicsit kopott akkor más beálítás kellhet neki...
A finster nem tud-E-t. Csak a Raptor, Martin és Bódis tudnak.
Megnéztem a manuálban, 1.7/8-ad fordulatra kell kitererni őket. Vagyis betekred ütközésig, és ennyit tekersz ki. Mindnél.
Az nagybanditon elkövettem ezt a hibát. Hibát mert a motor nem erre van tervezve!. Ha felengeded a kuplungot már akkor sokkal gyorsabban mész mint előtte. A kanyaroknál nem tudsz hova váltani. Igaz nekem így lett egy képzeletbeli 6. fokozatom de úgy , hogy az 1 szinte ugrott. A motor alig bír kipörögni a felsőbb tartományban érezhetően elgyengül. 1 foggal több lett elől 1-el kevesebb hátul . Na a hátsót 2 nap múlva cseréltem a régire. Hátul 1 fogat is észreveszel, nemhogy elől, az annyi mintha hátulról 3-at vennél el ! Igaz így pontos a km-óra DE hogy kevesebbet fog enni ? Ez csak akkor lehet ha az első keréken méred a sebességet. A nagyoknál a blokkban van a szenzor így lehet trükközni . De ami eddig 100 km volt az most csak 90km kb így u.a. a fogyasztás. Hosszútávon kifizetődő lehet de 10% az mindenhol 10%-ék mínusz ford. mínusz le. Gondold át és csak finoman modosítsál.
Az egész autóklubnak én javítom a mobiljukat,,nem lesz gond,,,finster dob van rajta,szerintem rajta van az E-betű...
Az a csavar amit írtál,hogy csavarjam ki meg aztán vissza,azt mind a 4et egyesével,,,,hogy lehet összehangolni azt
A sportdob témához: nekem ugyan csak 1200 van és azon egy leo vince tompítóval. Hangosnak nem mondanám, viszont szép mély hangja van. 6000 felett kezdi kinyitni a száját, de mint tudjuk az 5.-ben már azért elég nagy tempó. Igaz én ezzel vettem újonnan nem venném meg, mert nagyon drága.
Én elfogadok mindenkit úgy ahogy van

Örülök, hogy végre összeállt a gép. A kipuffon van E jelzés? Ha nincs akkor a vizsgán lehet belekötnek. Vigyél magaddal egy kis kenőpénzt csak a biztonság kedvéért
Én sem vennék sport dobot.

Tetszik a ledes kiegészítő pilács!
Nehogy azt mondja a rendőr bácsi, hogy a "Ködlámpát kapcsolja ki!"
Beiszunk, bebűnözünk?
Látásban nemigen, csak láthatóságban. De abban viszont látványosan.
Kiegészítő világítást elméletileg szerelhetsz a motorra, a gyári fényszóró vízszintes vonala alá. Amennyiben halvány emlékeim nem csalnak.
Láthatóságon kívül, a látásban segít?
A héten vettem a Tescoban 5e Ft.-ért Ring típusú 8-8 ledes városi fényt és felszereltem a hűtő két felső sarkára. Kurva jó fénye van és kicsit feltűnőbbé, "szélesebbé" teszi a motort. Nem tudom, majd a rendőrök szólnak-e érte, de nagyon tetszik.
Van. Én is pl. a gyári dobbal megyek. És az is marad.
Majd ha nem hozz,vagy bármi közbe jön akkor ezt tegyük tallonba
Ja úgy értem...............bár a lajosból gyött 20e valamennyi lett volna+tartó.
Fejidomban persze a lámpa búrája eltörött,,,még azt is felraktam volna
Hozzak?
Nekem sem jön be Zoli úr,hidd el,de nem jött meg a körlámpa még olaszból,,de ezzel meg átmegy vizsgán,,,addig meg kibírom míg a kedvesem barátnője megérkezik,,,asszem jövő hét.... itthon egy sima körlámpára bemondta 35 és 50ezret,,,elfutottam majdnem vissza a szülőcsatornába
....arra érti ami a pótkerékben van,mert az ugye pótlevegővel van felfújva
Jólett...................csak az a lámpa....................ejjjjj.
akit az Istenek szeretnek,örökre megtartják gyereknek!
Csak a hülyeség,,,
Fogadj el így,nem bánod meg! Nagyon szépen köszönöm ,hogy mindig jó tanácsokkal illettél,nagyon sokat segítettél,,,hálám örök és ha bármi mobilos gondod van,azonnal keress fel....

Nagyon dííííísznóállat,,,húúúhúhúhúúúúúú,de jót mentem
Zoli32nek meg a tükröket köszönöm ,,,,azok is jók,és nagyon jól kitaláltam a felhelyezést,masszívan áll,mint Katiban a gyerek
Papajhonnak meg az irányjelzőket
Szerdán vizsgázik MotoBandinelli