Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig világosan le van írva a "manualban".
Így gondolom én is!
Miért? Szerinted kinek a hibája az még hogy olyan tudást próbát ráerőltetni a mocira amire nem volt képes. Ugye nem mondod hogy a motoro és a pilóta azonos értelmi színvonalon van és a motornak kellett volna visszavennie a pilótát?
"Újabb téma:
2 évente érdemes-e fékolajat cserélni?"

Ez azért érdekes. A pályára való slick gumikat isteníted és tessék itt egy ilyen kérdés.
Írtam neked e-levelet, két címedre is.
Az egyikről rögtön kaptam értesítést, hogy nyista.
Remélem a másikon megkapod!
Hehe.....jó tippet adtam?
én kikérem magamnek ezt va megszóltást,,én műmenő vagyok
Hát a nagy puffadt fejedbe csak hazudni lehet Te kis műmájer los banditos!
de,most itt te,,,már hazudsz is?!így bele a képembe
meg halkan elkiabálnám a süket tokmány ,más szájában pöffeszkedő kotvány fejednek,hogy Te vagy eltévedve kisfiam,Te kis klumpet műrájder....tényleg,te hányévente tanulsz meg ellenkormányozni?
az irányjelző folyadékot milyen intervallumonként cseréled
Senki nem kurvaanyázott Te félnótás mobilmágus!
itt csak te vagy szemtelenkedő kis céda,,,én ide tisztelettel írok be mindig és sosem kurvaanyáztam
Eeeeeeee apu!El vagyunk tévedve! Ez nem az Elefpé!
csodálatos természet adta szépséges burámnak,kell a nagy köbcenti,hogy az ész jól legyen hűtve és hogy jól működjön
remélem 53 év múlva is fogsz,,,bár akkor igen csak vén szar leszel,akit úgy kell egy lefosott bottal megpiszkálni a kanyarban,hogy ne aludjon el
Nem lehet mindenki nagyfejű vénember!
Bekaphatod....
akkor Te még tiknó vagy
én nem szeretném az esésszintet tesztelni rajtuk,hogy mit bírnak,,,elég kiadósat estem legutóbb,,,,,érzem is mindig meg mikor lenézek szintén rendesen eszembe juttatja....ettől még azért cibálom nekije,,,,,akkor is slick
motoron ülsz ....maradjunk inkább ennyiben
21 éve motorozok....és még 13 év mulva is fogok....gyűjtheted az olajra valót!Egyébként nekem sincs kedvem vitatkozni ezen a gumi témán...mindenki azt használ ami bejön neki....nekem a slick jött be és csak megosztottam veletek...de ugy látom már ez is baj!Ja!Igen!A 77 a koromra utal...micsoda szemfüles vagy!
Az okosok szerint igen.

Igazóból tökmindegy hogy milyen konkrét tipus............a mostani utcai sportgumik tudásban tényleg jók.
Az más érdés hogy használt innen-onnan beszerzett cucc olcsóbb............de hogy jobb és csak azt mert a többi szar azt nem mondanám.

A tükrök meg nagy túlélők....................estem pofára velük és birták.........Nem a gumi miatt...............pilótahiba.
Volt Sportec M3as gumim is,8000kmután váltotta a slick,,,,féltem rajta,olyan furcsa volt,mintha szitált volna kanyarban,,,,jók a tükredi Zoli,,,,,,,jól bírja a szelet is

Újabb téma:
2 évente érdemes-e fékolajat cserélni?
Utcai és utcai gumi közt lényeges a különbség...............Egy mai modern sportgumi lényegesen többet tud mint amit a legtöbb motoros tud utcán menni.
Nehogy aszond hogy egy M3as nem elég és az hulladék utcára.Ezért egy lepályázott majd ki tudja hogy és mennyire vágott gumi kell mert akkora tempót kell menni hogy az a szerencsétlen utcai gumi elvessze a tapadást.
De mondhatnék dunlop sportsmartot vagy egy conti roadattack 2-t amivel nem semmit megy Szotyi kolléga és nem csúszkál sehova.
Ha valaki körforgóban elsőgumi miatt esik pofára akkor ott nem a gumi hibás hanem az ember.
de mind a kettő körbe körbe megy
A gixernek egyszer csak kiment az eleje!semmi olaj,vagy víz,egyszerűen csak elengedte az aszfaltot és ésszerű tempóval ment.pár hete volt csak meg a motorja.
Ginonak is a GSR gyári első gumija elengedte a talajt!