Akkor én inkább ennyi pénzért kiveszem a lengővillát végtelenített lánc és kész! Nem beszélve a lengésscsílapító csapjait is be kel zsírozni néha! Remélhetőleg majd ha eléri a 80-ezeret a szett akkor kel cseréljek láncot.
na bammeg,,mindegy,már vágom melyik,köszönöm nektek ezt a segítőkészséget,,kitekertem a leeresztő csavart is az úszóház alján,,,,érdekes dolgok jöttek ki a benzinnel együtt,,szép fekete piszokok és némi vízcseppek is gyertyákról is leégettem a gedvát,,,,most töltöm az akkut,azt majd szépen helyzetjelentést adok 2 óra múlva,,most ebédelek,,,,,addig is vigyázzon mindenki magára
Nekem a hátsó kerékanyához kell 36-os. Nyír1en vettem a "KGST" piacon. Ott is csak colos volt, úgyhogy mindjárt egy adaptert is kellett venni. Aztán 5 perc múlva láttam egy másik árusnál félcolosban.
Na nem baj, mert együtt sem volt drága, és az enyém jóval erősebb/vastagabb ránézésre. Bár a kerékhez bőven elég lenne a gyengébb is.
Hát nem túl előnyös a kép ebből a szempontból, de a 29, 30, 31, 32 számmal jelölt alkatrészeket kellene keresni. Alulról van, süllyesztve. link
Legalábbis remélem mert ez a régebbi 600-as karbija, újabbat nem találtam hirtelen, de ha találod keresek érthetőbbet!
Keresd meg a bandit.hu-n Jedit. Az övé kiváltképp tetszik nekem.