Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs, lásd egyel lejjebb, de láttam már néhányat, és nagyon tetszik!
Keresd meg a bandit.hu-n Jedit. Az övé kiváltképp tetszik nekem.
Nekem!
Pali79 Azt szertném tőled kérdezni,hogy amit a pótlevegő állitásról irtál vonatkozik-e a 650-nes olajosra is ? Kőszőnőm
Van itt olyan akinek nincs?
Üdv,

1250-es gazdágtól kérdezném,hogy van valakinek a gépén sportdob?
Ha igen,milyen?
Köszi
hangerenként egy
de beindult és hujuj de jó
Akkor én inkább ennyi pénzért kiveszem a lengővillát végtelenített lánc és kész! Nem beszélve a lengésscsílapító csapjait is be kel zsírozni néha! Remélhetőleg majd ha eléri a 80-ezeret a szett akkor kel cseréljek láncot.
Nyáldmeg
Mit bénázol?
na bammeg,,mindegy,már vágom melyik,köszönöm nektek ezt a segítőkészséget,,kitekertem a leeresztő csavart is az úszóház alján,,,,érdekes dolgok jöttek ki a benzinnel együtt,,szép fekete piszokok és némi vízcseppek is gyertyákról is leégettem a gedvát,,,,most töltöm az akkut,azt majd szépen helyzetjelentést adok 2 óra múlva,,most ebédelek,,,,,addig is vigyázzon mindenki magára
b+, nem illeszti be
Ez! Az alján keresd, a hengerfej felőli szívócsonkok felé
Nekem a hátsó kerékanyához kell 36-os. Nyír1en vettem a "KGST" piacon. Ott is csak colos volt, úgyhogy mindjárt egy adaptert is kellett venni. Aztán 5 perc múlva láttam egy másik árusnál félcolosban.
Na nem baj, mert együtt sem volt drága, és az enyém jóval erősebb/vastagabb ránézésre. Bár a kerékhez bőven elég lenne a gyengébb is.
Tőled 60 km, Kunadacs, árért hívd fel. Hivatkozhatsz akár rám is, a hivatalos nevemen ismer.
Hát nem túl előnyös a kép ebből a szempontból, de a 29, 30, 31, 32 számmal jelölt alkatrészeket kellene keresni. Alulról van, süllyesztve.
link
Legalábbis remélem mert ez a régebbi 600-as karbija, újabbat nem találtam hirtelen, de ha találod keresek érthetőbbet!
van kép melyik henger felöli csavarról beszélsz?
Ja az is elhangzott, nemtok olvasni
Pontosítsunk: ezres
köszi,,,most megyek le és csinálom
Én tavaly a Shoxban vettem DID láncszerelő szerszámot 12600-ért. Tökéletes szét és összeszereléshez. Ilyen nélkül hozzá se kezdj.
A gixerhez 36-os kell. Jó nagy szívatás, nem volt egyszerű találni fél colos 36-os dugófejet...
Azt lehet tudni, hogy hol van ez az ember és, hogy kb mennyi az annyi?
Köszi!
Számomra nem vót egyértelmű!
György azt gondolta, szettcsere lesz, nem követte az eőzményeket
Lánckerék cseréhez?
Ez nem inkább lánccseréhez kell?