Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért jó kézikönyvet olvasni, ami azt írja "never fill above the filler neck"
5.000-es fordulaton kettőnk alatt pont 150-et megy.
Ennyivel simán megyünk egy túra során, szinte végig ahol lehet.
Nem tudom.
Én nem érzem olyan nagyon soknak.
Annál is inkább, mert 200-tól 2 személlyel már nem gyorsul olyan hipp-hopp.
Nyitott sisakban, lehajtott plekóval szoktam 200/210-et menni, egyenesen ülve 2 személlyel.
Szerintem nem nagy gáz.
Lefekve szerintem a 250 vagy több sem lenne gáz rajta.
Na ez már jó!
Megnyugtattál!
Ez lehet, én nem értek hozzá, csak azt mondtam, amit a "nagy okosok" mondtak!
A Nagy Bandiban ez a lyuk ami a tank betöltő nyílása mellet van, az a benzin túlfolyó, ha túl sokat tankolnánk bele.
A múltkor középállványom csurig tankoltam.
Aztán odébb toltam, és letettem oldal sztenderre.
Mire kifizettem, rendes kis tócsa volt alatta benyából!
Egyből elkapott a harci idegesség, hogy ez vajon mitől van.
Hát attól.
A túlfolyótól!

Szal ne tankoljátok csurig, vagy ha igen, ne tegyétek oldal sztenderre!
Nincs benne, gomb elem!
Mindenhol azzal kezdték, hogy azt megkeressék!
Döntő hányadban 3-4e fordulaton motorozom, 5-6 csak ritkán......
Hát ezért írtam h idegbajos a Banditom, de van olyan is ami asszem 17-18.000et elpörög szal ez még a nyugisabb változat ezekszerint!
Huh, amikor ezeket a fordulatszámokat olvasom..... Nem csodálom, hogy a kis köbcentisek szétpörögnek. Az 500-as robim 7500-nál ment 160-at, 8-9e-nél a nagybandit 240 környékére saccolom...... 9500-nál piros, szerintem ott a 260-as végsebesség ami véleményem szerint bőven sok.
Én még csak 200-ig húztam el neki, de nem hasaltam le, egyenesen ültem. Kibírható, de csak rövidebb távon, persze ha edzi az ember a karját, nyakát akkor nincs gond. Ja és jó sisak is kell(ene) hozzá
Hát ott már gondolom rendesen van szembeszél még hasalva is?
A nagytesó 10000 körül teszi ugyanezt. Igaz, hogy 5.-ben nem tudod idáig forgatni, az pedig kb 280 km/h-t jelentene

Enyém az idegbajós ilyen szempontból 16.000nál tilt
Az már igaz! 100-nál az enyém 3000 körül forog.
Hát én elhiszem, csak az akkor 100-110 körül nem 8-9000et forog mint az enyém
Ez már jobban hangzik, igaz ennyiből az 1,2 is elmegy ha kímélve van.
Hála isten már csak volt!
Most feleannyit eszik! 5 lityot 100on
sziasztok!
köszönöm a segítségeteket! Így már legalább tudom merrefelé kell keresgélnem a próblémát! Remélem sikerül megoldani valahogy ezt a dolgot mert kicsit gázos a dolog mikor nagyobb átlagot akarnék menni tempoba aztán motor meg nem akarja
Én a Tescoban szoktam venni injektortisztító adalékot. Egy flakon 60 liter benzinhez való, de én nem szoktam vele szarozni, egy teli tankba beborítom az egészet, nem pancsolok vele. Kb.5-10e km-ként szoktam megcsinálni, mikor hogyan jut az eszembe.
Az injektoros nem köhög sehol sem, már amilyen magasra fel lehet menni Európában! Kipróbáltam!
Szerintem kínjukban mondták. Nem túláramkor, hanem annak hiányában megy el az óra. Valamiért elmegy egy pillanatra a villany, amit sajnos sokminden okozhat. Kontaktos csatlakozó, eltört vezeték, a biztosítékja nem érintkezik, vagy akár megrepedt az órának a NYÁK panelje (pl. egy eséskor).