Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek.
Akkor az olaszt vedd meg nekem!
A Stelviot!
Én csak annyit mondanék, hogy az európai ember magassága közelebb van a 180cm hez nem mint a japánok a 160-hoz. Az európai motortervezők a szélvédelemnél ezt figyelembe is veszik.
Nekem 160-ig semmi bajom, 170-ig már zavaró egy kicsit, aztán kezd el zavarni.
Én 177 vagyok, nekem bevált. Plexicsere aranyárban, a plexi magasító pedig nekem nagyon nem tetszik.
Ez is qrva jó lehet ha magasak vagytok!
Hát, ezért egy jó Moto Guzzi...
Ragassz a plexi szélére krómcsíkot. Megdobja a menetszelet, nálam bevált:
Hát, ezexerint nem törpe vagyok, hanem gnóm, mert a lábam az leér teletalpra egy normál talpmagasságú csizmában is!
Na ugye, hát ezt akartam kinyögni wazze!
Persze, semmi gond, értjük egymást.
Én ugye konkrétan magamról beszéltem, de tudom, hogy mindenkinek más és más az érzete a motoron, hisz senkinek sem egyforma a testfelépítése, és különböző adottságai.

Mondjuk én örülök, hogy nekem nincsenek ilyen menetszéllel kapcsolatos gondjaim!
A ferdeszemüek gondolhattak volna arra, hogy vannak 160-nál magasabb emberek is. A német, vagy olasz motorokon ez érdekes nem probléma menten már 1-2 vel. Más kérdés, hogy olaszt nem vennék németet meg nemtudok venni.

Csak nem ér le a lábuk.
Hát igen a törpék elférnek az idom mögött
Elhiszem.Csak 179 cm vagyok és hordószerű felsőtestel.Az a fejidom nem takar ki............ami kitakarna az burgmanon van.Hasalni meg a fejlett TV-néző izom miatt nem szeretek.
Max hajolok picit azt is inkább a 160-nál jelentkező elkönnyült elsőkerék miatt.
Neked is csak ezt tudom írni: 24404 hsz.
Halál komolyan gondolom!
180-as magasságnál nem is!
Épp ezért írtam ennyit.
Efelett már kóstolgatott a menetszél!
Válaszomat lásd itt: 24404 hozzászólásom!
És hidd el, ezt nem viccből írtam, hanem TAPASZTALATBÓL!
Zoli32-vel tejes mértékben egyetértek a dogok igy valósak.
650-es Banditom van 180 magas vagyok szélvédelemről váltól felfelé nem lehet beszélni. Mondjuk a csupasznál azért jobb.
110-el semmi nem tép le.Pont egy pihe-puha lágy és nyugtató sebesség.
Ültem szélvédett meg nem szélvédett motoron.Akkora különbség nincs köztük.Hát senki ne mondja nekem hogy nem éri szél ha idomoson ül.Pont rátereli azt a szelet is a sisakra ami a mellkasomat érné.Azok a batárok amik meg tényleg védenének akkorák mint egy bálna.Kössz nem.
Ha szélcsendet akarnék nem motorra ülnék hanem kocsiba.
Na ezt végképp nem osztom!
Igaz, tuti bennem van a hiba, és a 170-es magasságomban!
Volt két nakedem (Kawa ER-5, M800-as Intruder) de azokról tépett le a szél már 110 után, de a Nagy Bandin még 200-nál is egyenes derékkel tudok ülni különösebb erőfeszítés nélkül, és a fejemet sem akarja letépni a menetszél!
De mint írtam, ez biztos a 170-es Testi hibámból adódik, és egyedi eset!
Azt nem is vitattam, hogy nem olcsó!
De szerintem hasznos.