Faxa! De honnan lehet venni olyan kis méretű szondát. Én csak M18-as menettel láttam.
Néztem egy robogó webáruházba lcd kijelzős kis kütyü 30 ropi, de az olyan vastag mint állat
Az Úr irgalmazzon annak,aki azt legközelebb leszedné
Első szelepállításomkor kicsit bizonytalan voltam, mennyi pasztát kenjek a tömítésre, vagy kenjek-e egyáltalán. Így csak oda kentem, ahol volt is gyárilag, nagyon vékonyan. Második állításnál alig akart lejönni a fedél Láttam pár banditot, ahol jól láthatóan tökig körbe volt pasztázva az egész. Azt vajon lerobbantják?
Vágom, csak Mesterem a múltkor mutatott egy olyat, hogy beállítasz egy karbisort fullra a gyári adatok alapján, (pl banditnál 3 fordulat), majd lambda szonda feltol hengerenként, és lám, tök különböző értékek jönnek le, minden hengernél. Nem kicsit, nagyon.
Nem is azt mondtam, hogy így tökéletes lesz, de nekem is durrogott a karbiba vissza és mivel véefer kolléga a másik fórumon kiokosított minket ezügyben én is ránéztem. Kb fél fordulattal volt kitekerve.
Pont tök mindegy. A veztengely alapköre "tökéletes kör", ha épp nincs nyitáson- amit látsz szabad szemmel- akkor lehet mérni. Így van jópár fok szabadságod.
Hacsaknem a kerék forgatásával állítod be a tengelyeket, de az szerintem nem túl pontos. Én le szoktam venni a gyújtásfedelet, és a főtengelyt tekerem.
Miért 6, inkább 1-esben, nem?
Amúgy meg légkulcs rulez!
Biztos, hogy 36-os? A GSX-en is kisebb van, meg a Banditámon is kisebb volt, bár az 600-as volt ugyi.
Géeseixerezer.
Mondjuk ide: 30 904 0054
Néztem egy robogó webáruházba lcd kijelzős kis kütyü 30 ropi, de az olyan vastag mint állat
Első szelepállításomkor kicsit bizonytalan voltam, mennyi pasztát kenjek a tömítésre, vagy kenjek-e egyáltalán. Így csak oda kentem, ahol volt is gyárilag, nagyon vékonyan. Második állításnál alig akart lejönni a fedél Láttam pár banditot, ahol jól láthatóan tökig körbe volt pasztázva az egész. Azt vajon lerobbantják?
Miért kell 6.-ban szelepállítani? Én üresben szoktam.
Keveset aludtam
Amúgy meg légkulcs rulez!
Biztos, hogy 36-os? A GSX-en is kisebb van, meg a Banditámon is kisebb volt, bár az 600-as volt ugyi.