Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"van egy lyuk a tank betöltőnyílás mellett ami a tankban egy fém csővel folytatódik és a tank alján egy csöcsbe végződik! Ezen a csöcsön pedig egy műanyag cső van ami csak úgy szabadon van elvezetve valamerre! Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek is ez felelhet a tankba kialakuló vákuumért?"

Az elvileg arra van, hogy a tanksapka melletti résen bekerült víz (mosáskor/esőben) ki tudjon folyni, ne a tankba menjen. Nem hiszem, hogy az lenne a gond, de azért próbáld ki, hogy átjárható-e a cső. Fújj bele, nincs-e eldugulva.
Lehet, hogy azon keresztül szívja be a tank a levegőt, nem tudom, hogy pontosan hogyan műxik. Valószínű az van, amit Pali mond, hiába cseréled a főfúvókákat, csak hamarabb fogja kiszívni. Nálad a karbiba befele nem megy elég gyorsan, azt kell orvosolni. Hogy ez mitől van, azt kell megvizsgálni. Vagy dugulás, vagy vákuum-probléma, amit szintén dugulás okozhat. Esetleg túl kis keresztmetszetű tűszelep, nem főfúvóka.
Nincs benne gombelem.
Szia Karesz!
Van benne gombelem? Csak azért kérdezem, mert amikor eddig kivettem belőle az aksit, mindig újra kellett állítani, ezért gondoltam, hogy nincs benne.
Lemerült benne a gomb elem.
Megfogtál, mint írtam, a szakemberek sem tudták megmondani!
Sík vagyok a villanyhoz, mitől kap túláramot egy műszerfal? A fesszabályzótól?
Tudod, mindent az alapoknál kell kezdeni!
Ez annyira alap, hogy nem említettem
Vagy ki kellene tisztítani esetleg még a tanksapkán lévő nyomáskiegyenlítő nyílást!
Barátom PanEuropa-ja ugyan ezt csinálja.
Több szakember is nézte, nem tudják kitalálni az okát.
Azt mondták neki, hogy hirtelen "túl áramnál" nullázódik le!
A hátsót?
Mert ha igen, ne tétovázz, annyira van jó, hogy ennyit megérjen!
Hű wazze, jó szomjas kis "dögöd" van!
Igen, nekem is említették, hogy esetleg a Szlovák hegyekben néha köhögni fog, ha húzzuk neki!
Akkor Te még jobbat tudsz, mert én 25 ért tudom. Holnap elmegyek a gumishoz és szájba vágom.
Ja és 25000.-ért tudok régebbi DOT számmal, de teljesen jók.
Nekem az van fent majdnem peremig járom má 1 centi alatt van a majrécsík, pedig 190.-es. Teljesen klafa még soha nem csúszott meg.
Ezt nem egészen értem, de szerintem itt valami félreértés lesz.
Ha kevés a benzin a karbiban és ezért elpárolog, akkor lehet akármekkora főfúvókád, mert semmi köze az úszóházban lévő benzinszinthez a főfúvókának. Ha kevés az anyag akkor első körben magasabbra állított úszószinttel lehet próbálkozni.
Ha nagyobb főfúvókát raksz akkor azon még több benzin megy át, ezért még hamarabb elfogy a benzin az úszóházból.
Én mindenképp a bejövő benzin mennyiségénél piszkálódnék, tanktisztítás, benzincsap tisztítás, karbi pucolás.
Szép estét Banditák!
Tegnap este azt vettem észre, hogy a műszerfalon rossz időt mutat az óra. Azt hittem, hogy valaki babrálta. Beállítottam és ma motorozás közben azt vettem észre, hogy 1 óra 01 percet mutat, megint elállítódott. Az aksi jó fogalmam sincs mi lehet a gond. Ha valakinek van 5lete szívesen veszem.
köszi, csak ezt most megkapnám 20-ért.
Blue_Daty kösszi akkor már eztis tudom
Zöldi elég egy 1.5-2 kmer nyelezés keményen és máris elkezd torgyogni lassulni! De az az érdekes mikor megvettem a motort az anyag teljesen rá volt állítva és akkoris csinálta ezt v annak semmi köze hozzá? akkor 14 liter benya 140 km-re volt elég kb! Akkor csak úgy tudom megoldani a problémát hogyha fuvókákat nagyobbra cserélem :/:S
STP adalék

Bemész a benzinkútra, tescóba, akárhova és veszel egy flakont.
Általában 60L benzinhez kell önteni egy flakont.
Tehát oszd szét.....

olyan 1600ft egy flakon.
Az a tank túlfolyója......
Nem vákuum cső

Nekem a TZR125F-nél volt ilyen.
Felforrósodik a motor, és már a karbiban elpárolog a benzin.
Kuplung be....."léghűtés"......és mire lelassultam 50-re újra indult a gép.....

Vákuum a hegyi levegőben lehetséges ha ott is cibálod a száját.
Hiszen levegőritka közegben motorozzol, vagyis mindenhonnan erőteljesebben szív.

Cimbora a horvát pályán - fent a hegyekben van egy Griffen vagy mifene kút - alig bírta kinyitni az 1600-os cruiser tanknyilását...
AZ vákuum.....
Ha teheted, akkor inkább BT023 GT.

Tartósabb, tapadósabb!
Ha ez így van, bocs!
Ja, 130-nál nem is lehet gyorsabban menni Magyarországon vagy nem jól tudom!