Lehet, hogy még a motorféket sem használja. Kuplung időben behúz, kereszteződésig odagurul.
Apám annó a Trabit vezette hasonlóképpen. Bezzeg mikor megkaparintottam, akkor kapott a pofájára, kétkeréken szedtem a kanyarokat vele.
Az se rossz hangszer, "rokon", mert ugyanúgy kell fújni, csak a fekvéseket nem tudnám vagy nehéz volna megtanulni. Igaz van belőle billentyűs verzió is, csak ott meg elveszik a húzogatás varázsa.
Lassan alakíthatunk valami motoros zenekart. Mindenki hozza a hangszerét, Csabu is a zongoráját.
Most majdnem mentünk Abonyba Pünkösdkor, de valamiért meghiúsult. Az már egész "közel" lett volna. Velük adtunk közös koncertet (ezt a számot is). Voltunk vagy 45-en.
Én valamivel közelebb vagyok....pozanoztam pár évet és egyik lányom most is....épp Milánóban van kint.....,de azért hozzánk ne gyere mert itthon nincs hangszer...
Érdemes. Kb 1500km van az enyémben, hátul 3.5-es profillal vettem. Múlt héten rámértem, nem mérhető a kopása. Hozzáteszem, most már én is bátrabb gázokat húzok, mint a kezdetben. Múltkor esőben sikerült is túlforgatni 3-ban, nem kicsit becsokiztam
Tol pihéken! Miért olyan meglepő ez? Én nem azért vetem a motort hogy az adrenalin szintemet karban tartsam, hanem munkaeszköz. Arra meg vannak a jó szerpentinek! Próbálok úgy menni, hogy ne kopjon! Azt meg egyszerűen csak úgy érheted el, hogy 5-ezer után el kel váltani és kész. Egyébként meg egy barátom is ezt a gumát használja és nagyon meg van a futásteljesítményével elégedve mert a gyári 5-ezeret birt a Pilot Roadba meg 10-ezer van azért a gumi élettartama nem csak a csuklótól hanem nagyban a gumitól is függ! Ja azt el is felejtetem NO autópálya!
Fésű sem rossz. Lassan már én is csak zenélésre tudnám használni.
Nálunk a szülők támogatták a zenesulit, na meg a bátyám is járt, anyám is zongorázott valamikor, én sem akartam lemaradni.
Tényleg jó dolog, de rengeteg időm ráment. Sulis koromban minden délután volt legalább kettő zenei program (hangszeres óra, szolfézs, úttörőzenekar, felnőtt zenekar, kamara, zongorakíséret). A napköziben alig láttak. :) De, úgyis utált a napközis tanár és viszont.
Ja, meg még otthon is kellett (volna) gyakorolni napi 1 órát.
Viszont eljutottam olyan helyekre (külföldre is), ahová abban az időben nem lett volna egyébként lehetőségem. Szóval nem bántam meg. Sajnos már nem tudok olyan jól, mint fénykoromban (13-14 évesen), mert ahhoz napi szinten "edzeni" kellene, mint annó. Most már csak zenekarban játszom, heti 2 óra próba, néha itt-ott fellépés, koncert, ünnepség, térzene, de játszottam már sportversenyen is, meg temetésen is, esküvőn, templomban, svábbálban, menetelve, sokezren együtt, katonai eskün, -10 fokban, sőt még lovaskocsi tetején is.
Hát Én nem tom, hogy csináljátok, nekem a kisbandin a Conti RA 1.-es 9000 alatt vászonig kopott. Igaz, hogy abáltam neki, de mindig olyan utakat kerestem ahol a szélét használjuk.
Most a nagybandin Bt.021 van 2000 km. van benne és már 2 milivel rövidebb a minta. Szerintem jó ha 6000.-ret kibír majd, viszont szépen kopik és nem kockás. Pedig azt mondják, hogy 15000.-ret simán kibír. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszúl?
Ezt az S100 pasztát hol lehet kapni? Tegnap 3 boltban(autós/motoros) is kérdeztem, de csak a szemüket meresztették.
Apám annó a Trabit vezette hasonlóképpen. Bezzeg mikor megkaparintottam, akkor kapott a pofájára, kétkeréken szedtem a kanyarokat vele.
Lassan alakíthatunk valami motoros zenekart. Mindenki hozza a hangszerét, Csabu is a zongoráját.
Velük adtunk közös koncertet (ezt a számot is). Voltunk vagy 45-en.
250-es kisbandiknak van valami típushibája, mire érdemes nagyon odafigyelni?
Imádjuk a fúvós zenét feleségemmel együtt!
Nálunk a szülők támogatták a zenesulit, na meg a bátyám is járt, anyám is zongorázott valamikor, én sem akartam lemaradni.
Tényleg jó dolog, de rengeteg időm ráment. Sulis koromban minden délután volt legalább kettő zenei program (hangszeres óra, szolfézs, úttörőzenekar, felnőtt zenekar, kamara, zongorakíséret). A napköziben alig láttak. :) De, úgyis utált a napközis tanár és viszont.
Ja, meg még otthon is kellett (volna) gyakorolni napi 1 órát.
Viszont eljutottam olyan helyekre (külföldre is), ahová abban az időben nem lett volna egyébként lehetőségem. Szóval nem bántam meg. Sajnos már nem tudok olyan jól, mint fénykoromban (13-14 évesen), mert ahhoz napi szinten "edzeni" kellene, mint annó. Most már csak zenekarban játszom, heti 2 óra próba, néha itt-ott fellépés, koncert, ünnepség, térzene, de játszottam már sportversenyen is, meg temetésen is, esküvőn, templomban, svábbálban, menetelve, sokezren együtt, katonai eskün, -10 fokban, sőt még lovaskocsi tetején is.
Most a nagybandin Bt.021 van 2000 km. van benne és már 2 milivel rövidebb a minta. Szerintem jó ha 6000.-ret kibír majd, viszont szépen kopik és nem kockás. Pedig azt mondják, hogy 15000.-ret simán kibír. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszúl?