Nem keveset mész, híd el érdemes! A csere periódus nálam másodlagos dolog! A fő szempont a karbantartás és a kényelem. Mindig irigykedtem ha karrdános vagy szíjas motorokkal mentem túrázni! És ha ennyit bír most már ők irigykedjenek rám... Mert ha a felárát nézzük akkor egy Bandita szíj vagy gardán hajtással nem enyíbe kerülne mint most.
....lehet csak az nem mindegy, hogy mennyi km van a vasba, amikor felrakom...mert 60ezernél nem biztos, h érdemes...jó, át lehet szerelni, de én nem szeretnék többet láncos vasat...
Akkor most már lehet számolgatni, hogy megéri e vagy nem! Több mint 100-ezer kilóméter! Egy komplett láncszett illetve lánckerék 35-ezer HUF azaz 4-garnitúra. Összesen 140-ezer pínz ha jó számolok. Megéri e? Én legjobb esetben 28-ezernél cseréltem rosszabb esetben 25-ezernél. Ami azt jelenti hogy 150-ezernél kel cserélnem a láncszettemet! McCoi a király!
A gumi , az idom és a toldat között van!
Ja amúgy rájöttem, nincs igazság - bár már rég sejtem - mert én brékeltem végig az egészet, és mégsem én kaptam meg először!
Jól van na csak vicceltem!