Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szívesen! Örülök, hogy lassan kész a gép
Még a bogarak hiányoznak róla, majd holnap...
Arra igen....
Igen, 2 motorra 2 pár kell!
Szia Erik képet kérhetnénk róla?
2 párat?...nem két db-ot?....
2 párat kaptam és már fent is van!
A gumi , az idom és a toldat között van!
Négyen is Budapestre kérték: Erik, Dawntez, Arron, Csomy.

Ja amúgy rájöttem, nincs igazság - bár már rég sejtem - mert én brékeltem végig az egészet, és mégsem én kaptam meg először!

Jól van na csak vicceltem!
Van Bp közelében aki vett ilyet?....megnézném....bár már úgyis késő gondolom...
Írtam a motorozzra, hogy szerintem mennyit érhet!
Gumialátétet hogy oldottad meg?
Hű...pedig de izgultam, hogy vajon 2 darabot, vagy két párat kapsz!
Nagyon hasznos dolog véleményem szerint.
Biztosan. (csak szerintem randa.....)
Majd kérdéses hogy fér el.Bár ahhoz meg kéne állapodni egy motortipusban amit 3-4 évig nem adok el.
Mivel sajnos nem elég magas a plexim,egy ilyen magasítón agyalok! Érhet ez valamit?
Nem keveset mész, híd el érdemes! A csere periódus nálam másodlagos dolog! A fő szempont a karbantartás és a kényelem. Mindig irigykedtem ha karrdános vagy szíjas motorokkal mentem túrázni! És ha ennyit bír most már ők irigykedjenek rám... Mert ha a felárát nézzük akkor egy Bandita szíj vagy gardán hajtással nem enyíbe kerülne mint most.
....lehet csak az nem mindegy, hogy mennyi km van a vasba, amikor felrakom...mert 60ezernél nem biztos, h érdemes...jó, át lehet szerelni, de én nem szeretnék többet láncos vasat...
ugy van ,nem kell barkácsolni,lehet a készítő is olvasta Csabu észrevételét,és javított rajta
Én úgy látom, eleve nagyobbak a furatok!
Én is megkaptam, feketén!
Évi 10-15e Km futásnál nem tudom megéri e ezzel küzdenem.
na a próba is megvolt,nagyok JÓÓÓ ,megérte, igaz én a két személy miatti motorozás miatt rendeltem,de egyedül se rossz,sőőőt
Na, akkor 20 évig nem kell láncszettet cserélnem :D
Akkor most már lehet számolgatni, hogy megéri e vagy nem! Több mint 100-ezer kilóméter! Egy komplett láncszett illetve lánckerék 35-ezer HUF azaz 4-garnitúra. Összesen 140-ezer pínz ha jó számolok. Megéri e? Én legjobb esetben 28-ezernél cseréltem rosszabb esetben 25-ezernél. Ami azt jelenti hogy 150-ezernél kel cserélnem a láncszettemet! McCoi a király!