Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze............megyek.
Add.
Letolom zadarig.
Amúgy nemvonz.
Pláne a kézfájós rész.
tudom hogy jó meg 180 paci meg hüdefasza de akkor sem kell idomos.
Sajnos kicsit fura vagyok e téren.
Hehe, menj egy ezres gixxerre.
Nem eszik olyan forrón a kását.Pénzügyi része is van.
Még sövit el kéne tolni és az is csak a fele.
Háát, én hosszútávon nem hagynám benne a kukacot.
Bár Zsombi is úgy adta el a Bandiját.
Jójó. Értem én. Csak kekeckedek. Majd muti meg ha megvan.
Annyira azért kíváncsi vagyok.
Hát tuti reklámszöveg meg eladói marketing de rebesgetnek 200e Kmes példányokat is.Ha harmada igaz akkor már jól vagyok.Az tény hogy a komplett fékrendszer nissin fém csővel gyárilag.
Olyat lehet vele menni mint atom.Kis csiki-csuki gép.
jah, ertem. legalabb a tolatás konnyebben megy.
Viszont ez szebb.
Nemúgy kicsi.Elférek rajta.Csak elöl semmi,hátul semmi.Mint egy póni.Tank lapos,műszer mélyen lenn.KB mintha egy haccázas gixxerről lerúgnád a felesleget.
ha mar Triumph, nekem csak ez kellene toluk.
Te mindig keresed a bajt.
Ugyanezt a Bandit is megcsinálja... Csak nem a picikeeee!
hat jah. de van, amiert az ember mar osszehajtogatja magat.
Én aszondom egen...........................megkérdeztem a zsebem ő még tiltakozik.Áááááááááááááááá pedig eszméletlen.5 ben 50-el tötyögés gázhúzás és mint a rakéta tol.Semmi tiltakozás,láncsaplkodás,gondolkozás
Persze picikeeeeeeee.
Hétköznapokon egy dobozzal járok, annál a dögnél meg nem az a szűk keresztmetszet. Ahol nem fér el a két tejesköcsög, ott majd várok kicsit.
Úgy van, ahogy volt, és nagyon jól.
A kukac van benne. Nem látom értelmét még egyszer megbolygatni egy gombával. Jobb nem lesz.
Mi lett a gumiddal?
gyun a Triumph?
Pedig az egy behemót állat.Érdekes lesz feldobozolva harcolni vele pesten.
Én épp egy kisebb motort nézegetek méretre mint az SV. Bár erősebb.
Nekem külsőre a Kawa GTR 1400 tetszik, de azt tuti nem tudnám kihasználni. Annyit/annyira messze nem megyek.
A BMWt el tudom képzelni mindennapokra, és túrára is.
Mint a Banditot.
Nem mertem.
Tényleg, próbáltad Hazoli Gs-ét? Nem gyönge?
A régi busával mentem, azt blokkonám, de én egyenesen szeretek ülni. De nekem ez a k1600 is nagyon tetszett
Te is, b+ ne már....
Hm, még akár Busa is lehetne. Ki kéne próbálni mindet.
Azért volt nagy csalódás,mert többet néztem ki belőle,,,,meg ontja a meleget a hátamra,,,,,nem megy úgy,mint ahogy azt az 1300astól vártam,,,bezzeg a Hayabusa,,,,ha elém tennék a két motort,akkor a Busára pattanék,,az egy kellemes csalódás volt,,,,nagy test,azt nagyon könnyű és kezes motor,nem bezsélve,hogy a B-King 250nél letilt,ha megcsippeli az ember 300körül már csupasz motoron eléggé fárasztó az utazás,,,ezért a pénzért inkább plexi vasat,és hayabusát vesz az ember,,,ugyan az a block,csak kicsit átvariálva a B-Kingen,,,továbbá kényelmetlen és a térdem nem fért el a tankon lévő oldalidom miatt rendesen,de a Hayabusa az király volt első méteren már hamar kiderült,hogy imádható motor.