Sosem találnátok ki, ezért elárulom, mit hozott nekem a postás az imént!
Tükörszár hosszabbítót!
Eddig úgy gondoltam, hogy kipolírozom, és úgy teszem fel, de mikor megláttam, úgy döntöttem, hogy hagyom egyenlőre így, feketén, aztán meg majd meglátjuk!
na megyek, van még egy kis vakolni való odakint, aztán majd délután háta lesz időm feltenni!
Mikor megvettem a Banditot, itt, ebben a fórumban olvastam valakitől - még az elején - hogy simán belefér, viszont nem igazán volt megelégedve a menetstabilitásával, azt írta, a gyárival jobban, és könnyebben dönthető!
Csak azért írtam ezt el, hátha segítek.
Lazán elfér akár a 190és is.hogy miért jobb.? Aki amit előnyben részesít.optika,dönthetoseg,stb. Nekem is 5 kereken van fenn a 180 as.idén még,és ha megmarad jön a 240;-)
Én egy fórumon azt olvastam, hogy a gyárival megegyezőt érdemes venni. Kifejtenéd hogy miért jobb a 180-as guma....Gondolok itt kezelhetőség, tartósság, fogyasztáskülönbség. Egyébként én is elgondolkozok akkor rajta mivel gumivásárlás előtt vagyok, és elnézve az árakat a 180-as párban olcsóbb.
na, kiraly.
bőven elfert, vagy necces volt? esetleg ami nem tetszett? erdekel minden, nem azert tennék azt fel, hogy 'menozzek', hanem mert olcsobban hozzajutnék.
Az, hogy első lánckereket kellett cserélni, az honnan derült ki?
Csak mert az ember nem veszegeti le a deklit, hogy megnézze a lánckereket, vagy igen? Pláne ha a hátsó totál rendben van, nekem eszembe nem jutna az elsőt külön nézegetni
Vadász magyaráz! :-)))