Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Kappára. :)
Nekem Kappa konzolom van Givi dobozzal, de állítólag a Givi konzol is tökugyanolyan.
tangerine, melyik konzolra értetted a törést? a gyárira, a givire vagy az sw-motechre?
Ott van az!
Nézd meg az előzmény hozzászólásban, kinagyítva!
Szia Karesz!

Lemaradt a kép!
Pedig volt 1-2 éve itt is egy ilyen köteles balhé, ami egy szabadidejében motorozó rendőr életébe került.
Én nem tudom mi van benne, de végülis megy az csak nekem nem tetszik, hogy pörgetni kell mint állat, hogy menjen. Ezért is szeretem nagyon az 1,2-t. Annak elég 2000-es fordulat is, hogy menjen
Ez is egy jó kis túra volt!

http://youtu.be/TD3jEOMit0o
Daty!
Semmi gond, megoldottam! Nem fogom visszaküldeni. Köszönöm.

Csak tudod én meg beírtam a csavarméretet, és így akár engem is "hülyézhetnének"!
Kifeszített kötélbe? Olyat még a 80-as években a MAD-MAX- filmben láttam de annak csúnya vége lett!
Nem lehet hogy a GSX-F-be ilyen ló van?
vigyázz! a fejedre nő!
Én azt nem szeretem.
Az asszonynak nem kellett semmi csomag, hogy egy kerékre álljon vele.
A 251-est már oda sem mertem adni neki, most meg már a Hyo-t akarja.
Nekem is ilyen van.
Made in Italy.
Adják hozzá a platnit is.
Együtt lehet vele élni, de azért van néhány hibája.
Mondjuk én jóval olcsóbban vettem újonnan.

1. A csomagrögzítő gumipánt rögzítése hajlamos magát kilőni.(Szemüveg ajánlott, ha nem rögzíted szegeccsel, vagy kis csavarral, vagy akárhogy.)
2. Mivel a platni egy rácsos dolog, és nem adnak rá takaró lemezt, a hátsó kerék képes a vizet beverni alul, ahol van a rögzítő kilincsnek a tengelye.
3.Nyáron nyitott doboz mellett telefonáltam napsütésben, és a két piros rögzítőpánt megnyúlt, és a doboztető túlnyílott az ülésig.
Láttam már másnál ugyanezt a két pántot lecserélve hajlékony sodronyra.

Ezeket leszámítva masszív darab, egyszer már a motor is feküdt rajta, amikor beleszaladtam egy kifeszített kötélbe.
Illetve elől a bukócsövön, hátul pedig a dobozon feküdt fel.

http://sm-ft-2.jspcdn.com/0912...

http://sm-ft-2.jspcdn.com/
0912...
DOBOZ ügyben!

Ami Eriknek van az tökéletes.....

49L-es, 32.000ft-ért.....
Az a doboz is már sok helyen megfordult

hely?
www.kelomotor.hu
ÉS NEM!

Én is féltem tőle, de ugye se Szlovéniába, se Szlovák-Lengyel túrán nem volt még 1x sem olyan érzésem se, hogy HÓÓÓÓÓÓÓ

Sőt!
Sokkal jobban feküdt a kanyarba.

Aki ismer engem, tudja, hogy Én a gumi szélét odaadom bárkinek, mert nem kopik:-)
De pl ezen a Szlovén túrán le ment 1cm-re a majrécsík....azóta se volt olyan kanyarvadászatom:-((
Ez van mikor az ember a menyasszonyát viszi el egy hétre:-)
Tudod---semmi hely nem elég:-) Pedig nagyon spórol, hogy mit hozzon:-)

A feleséget már be lehet szabályozni:-)))

- VAGY A HOLMID - VAGY TE jössz
ez melyik kek? k6 vagy k7? mert lehet, hogy erdekel.
de, jol mondtad, 60. mar linkeltem is. amugy nagyon kiraly egy doboz.
könnyen áll egy kerékre
Bírom!(1.kép)

Utoljára a 125-ös ETZ motoromon volt ilyen torony rakva, amikor Sirokra mentem vele 2000-ben.
Úgy biza:-)

Mint Én a Lengyel túránkon:-))
8 óra? Hát nem sietted el:-)))

Egy dologra viszont vigyázz!
A havernak is csak majrévashoz volt téve, és neki beletört a csavar a menetbe (szerencsére az volt e gyengébb)
Én épp ezért "támasztottam" ki a lábtartóknál....
Hát...én konkrétan arra gondoltam, hogy én a nagyobbat venném, de ezt már írtam!
Elnéztem, a Maxia 3 65 ezer, nem 60. Elérhetőségem az adatlapon.