tegnap en is mentem egy sv1000s-sel. eddig nagyon odavoltam erte de mar nem. max. a fejidom nelkuli kellene. nem tetszik az ulespozicio, a fékek ellenben jobbak voltak mint a banditomon.
osszessegeben jo kis gep, de maradok a turakormanyosoknal.
Én ezt 2x 30 Km-alatt tudtam egy sv 1000 nyergében.És az sehol sincs az ezres gixxerhez képest.
Bár mindenképp megvannak a vonzó tulajdonságai.Nemhiába adtak el annyit belőle.
Egy ideális világban lenne 3 motorom.
Mondjuk nem értem miért kell egy ilyen vasat pályán kínozni. A Bandit egy fasza túra motor, nem pályára való. És fordítva is igaz: közel 4000km-t mentem az elmúlt 2 hónapban a gixerrel és egyre jobban belátom, hogy az ilyen sportgépek csak pályára valók.
Hi! Jó reggelt Banditák!
Tegnap lehet, hogy megsértődött a lovam, mert nézegettem az új motorokat. Délután motoroztunk egyet és 260.-at mentem vele óra szerint. Eddig 240-250.-nél vége volt. A csiki- csukikban aláztuk a sportgépeket . Szerintem ez szép teljesítmény az öreg rályától.
Szia Geri!
Itt a sportmotor apróban találtam alkalmi vétel: 40 papir volt mert a csávó akitől vettem kapta valamilyen aprilliához, igazából valamilyen 600.-as yamaha homológja van, de stimmelt a banditra. E legálos korrekt mély de nem túl hangos.
Az én feleségem is úgy ül fel, hogy simán átlép az ülés felett, neki is jó hosszú lába van!
De ez oldaldobozokkal már nem megy, a lábtartóra lépős felülés meg elég veszélyes az én 65 kilómra nézve!
Ha el "egyensúlyozom" magam, akkor hasalás álló helyben, ezt meg inkább mellőzzük!
osszessegeben jo kis gep, de maradok a turakormanyosoknal.