Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap en is mentem egy sv1000s-sel. eddig nagyon odavoltam erte de mar nem. max. a fejidom nelkuli kellene. nem tetszik az ulespozicio, a fékek ellenben jobbak voltak mint a banditomon.
osszessegeben jo kis gep, de maradok a turakormanyosoknal.
Én ezt 2x 30 Km-alatt tudtam egy sv 1000 nyergében.És az sehol sincs az ezres gixxerhez képest.
Bár mindenképp megvannak a vonzó tulajdonságai.Nemhiába adtak el annyit belőle.
Egy ideális világban lenne 3 motorom.
Mondjuk nem értem miért kell egy ilyen vasat pályán kínozni. A Bandit egy fasza túra motor, nem pályára való. És fordítva is igaz: közel 4000km-t mentem az elmúlt 2 hónapban a gixerrel és egyre jobban belátom, hogy az ilyen sportgépek csak pályára valók.
Küldjek kettővel kisebb első lánckerekekt? Két rugó, és tuti eredmény: koppgázon az 300-at fog mutatni, és indulhat a vigyorgás
Azért Én ezt a gyorsulást elfogadnám. Ha az enyém így gyorsulna, vigyorognák mint akit b.szni visznek.
Ahhoz gsxr kell.
Persze, hogy nem. Tuningolva van rendesen, de gyorsulni így sem gyorsul
Jól van na, csak gondoltam nagyzolok kicsit!
202 km volt a legtöbb amit mentem vele 2 személlyel, és persze óra szerint.
De ami késik, nem múlik!
Nem kell a vetítés
Mert még nem ültél az enyémen!
Na végre egy jó 5let!
Hogy s mint Karesz, rég láttalak!
Jah, de nem is gyári az tuti Célegyenesben 295 Ennyit egyik se megy...
Következő extra, oldalkerék a le -fel szálláshoz, és igen kis tempóhoz murvás parkolókban.
Grat, ez nem semmi!
Ja, bocs, így már értem, azt hittem, a GSF1250S és a GSX1250F különbségére értetted a 2 millát!
tegnap kicsit meghajtottam a gepet es a megallas utan a tulfolyon hutoviz csopogott ki egy kis tocsaba? ez nagy gaz?
Hi! Jó reggelt Banditák!
Tegnap lehet, hogy megsértődött a lovam, mert nézegettem az új motorokat. Délután motoroztunk egyet és 260.-at mentem vele óra szerint. Eddig 240-250.-nél vége volt. A csiki- csukikban aláztuk a sportgépeket . Szerintem ez szép teljesítmény az öreg rályától.
Szia Geri!
Itt a sportmotor apróban találtam alkalmi vétel: 40 papir volt mert a csávó akitől vettem kapta valamilyen aprilliához, igazából valamilyen 600.-as yamaha homológja van, de stimmelt a banditra. E legálos korrekt mély de nem túl hangos.
Szia Daty
Hát úgy számolom, hogy a GSX-f listaára 2,8 körül van, az enyém piaci ára meg 0,9 körül van.
Mákod volt!
Hosszú évek kitartó képesmotor figyelése :D A maxia volt a legkeményebb, már 3 ról lecsúsztam, a mostaniba véletlen botlottam egy bontó sarkában.
Az én feleségem is úgy ül fel, hogy simán átlép az ülés felett, neki is jó hosszú lába van!
De ez oldaldobozokkal már nem megy, a lábtartóra lépős felülés meg elég veszélyes az én 65 kilómra nézve!
Ha el "egyensúlyozom" magam, akkor hasalás álló helyben, ezt meg inkább mellőzzük!
Ezt ócsón megúsztad!
Ja, a felülés olyan Goldwingesen megy nekünk is. De mivel Anya kb 110 centis lábhosszal rendelkezik, ha nincs topcase fent, simán átkaszál felettük