Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az idom alá van fogatva, hanem bele. Az idom hátsó részéhez van csavarozva két csavarral az oldalainál.
Aranyból van?
Gyors válasz: Írj a motorozz.hu-n isti1964-nek.
Egy gyors kérdés!
Van valakinek tapasztalata martin dobbal banditon (csak injektoros változat)? Ajánljátok? A segítséget előre is köszönöm!
elnézést!
most jobbra...
most balra....
köszönöm!
viszont lenne egy kérdésem,,,a 600as Banditnak a hátsólámpája hogyan van felfogatva a faridom alatt?
esetleg robbantott rajza valakinek a arról a részről?
a gyari tartóra felment minden gond nelkul a givi doboz?
A másik kérdésedre válaszolva! Hogy igen át kel helyezni... A tartóhoz kapod azt is mivel a doboz útjában van és azzal át tudod helyezni.
A hátsó tartóhoz az oldaldoboz konzol felforgatását nem érinti semmi köze hozzá. Teljesen különálló felfogatással rendelkezik a PLX konzol. És ha egy kicsit spórolni akarsz akkor a KAPPA tartóját vedd meg mert az olcsóbb és érdekes mód kompatibilis a GIVI V35-ös dobozéval!
Indexeidet át kellett helyezni?
Köszi, már látom!
A gondom az az, hogy a te hátsó tartód nem olyan mint az enyém, és nem tudom, hogy az én típusomra is fel lehet e tenni a PLX tartókat.
96-ezer párja + a tartókonzol!
Nem tudom még nem teszteltem, hogy bírja ha perecelek! Majd ki próbálom!
Erre én már régen rájöttem. Soha nem is fogok venni onnan semmit. Utálom, ha egy bolt hülyének akar nézni.
Ezek a dobozok tényleg szépek,de hogyé lehet ilyet szerezni?
És az esést is jól bírják.....
Persze van képem róla és az egyik legszebb doboznak tartom!
Itt megtekínthető!
Skacok! A suzuki-motor.hu-n nézegettem a bandi tartozékokat/extrákat/,hát szerintem ezek nem normálisak! Olyan brutál árak vannak,hogy katasztrófa! Horribilis árakat kérnek szaros hátsó sárvédőért,vagy alsó spoilerért,stb!
Add meg a címét, legközelebb oda viszem én is!
Van képed az oldaltartóról, meg a dobozokról?
Tennél fel, lehet nekem is V35 lesz oldalt!
vagy ,gyenge a nyaka
semmi gond,,,akkor tegyünk egy próbát,,,,induljunk el egyszerre,azt meglátjuk melyikünk ér oda hamarabb,szerintem én,mert és szlovákiának megyek újzéland érintésével a királyhágón át
tangerine! /Gábor/

A fej "hibogása" főleg sisak függő! Ezt onnan tudom,hogy van egy robogóra használt GREX sisakom,és van egy a bandira használt AGV-m. Amikor a Grex-et húztam fel a bandira,akkor nekem is rázta a fejemet nagyobb sebességnél! Viszont az AGV-t egyáltalán nem rázza semmilyen sebességnél! Talán azért,mert az AGV-n van egy szél vezető csatorna a sisak tetején,a Grex-en pedig nincs! És gyanítom,hogy ez a szél vezető csatorna stabilizálja a sisakot,ill. a fejet nagy sebességnél!
azt sokallom......amúgy végig autópálya és kb 450km 3 megállással....illetve maribortól minden lejárónál keresni, hogy hol a francban van mert a telója nem működött és csak egy kamionos szólt, hogy vár rám egy ömv kúton a pálya mellett....na nem a pálya mellett volt hanem bent a városban és összesen 5 órát várt mire megtaláltam.....a török-japo határ szerintem ment volna 5 óra alatt is...nekem...
mit röhögsz törpe? na,sikerült moblit találnod?
nekem 6 óra kellett hogy oda érjek a török-japán határhoz bulgáriában