Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Az az igazság, hogy sosem használtam két személlyel. A nejem nem rajong a motorozásért, a gyerkőcök meg még kicsik. Egy személlyel 100-105 Km/h óra a vége. Én 90 kg. vagyok. Két személynek főleg ha az egyik szerintem magasabb mint 170 cm már kényelmetlen lenne.
Amúgy mit tud teljesítményre, sebességre 2 személlyel?
Érdekes kis vas!
Elméletileg anno az én MP3-amra is lehetett volna ilyen "tetőt" tenni.
Természetesen. Törzskönyv is nálam van. Teljesen tiszta.
OK!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOKNAK!

És szerintem ez az utolsó!

Most írta Isti:

"Ma elpostáztam mindenkinek ,ajánlott küldeményként.Szerintem szerdán mindenki megkapja."

Széles utat!

Daty
Egy kérdés: Rendszámos?- ez errefelé nem triviális
Hát nem igazán értem a kérdésed, de mivel nekem nem is ilyen van, ezért nem is tudom megnézni neked, más meg nemhiszem, hogy lebontaná az idomot a kedvedért
itt is
mondjuk az adatlapján.
Az Adivát hirdeted vlaahol? Az a fedeles ugye?
Nem gyári kémény, nem gyári kormány, nem gyári tükrök. A lámpa határeset, az nagyon hasonlít. Semmi gond, ha egy motort megtörtek, és szépen kijavították. Gond akkor van, ha megpróbálnak meggyőzni, hogy ilyen volt.
Szép napot Uraim!
Lenne egy Leo Vincie SBK Carbon kipufogóm 1200-as Banditra.
E típusjelzéses, kivehető db killerrel.
A dob egyszer volt fent a motoron kb. 10 percig a hangja miatt. Karcmentes, teljesen új.
Az ára fix 65000,- Ft.
Ha valakit érdekel , ne fogja vissza magát.
Széles utat!
Vegyél egy SV-t.................Tudok egy szép eladó példányt............Bár benellire nem vágyom.
Igazatok van. Letettem róla csak nehéz az előző vasbók kiszállni lehet, hogy örökös darab lesz.
Én abszolút bele se mennék ilyenbe. Néznék másikat.
Egyet értek az előttem szólóakkal!
Ha saját költségen, eredetvizsgán igazolja az állítását, akkor van miről beszélni egyáltalán. Utána jöhet a független szerelő, stb.
Addig semmit!
Mielőtt bármit is adsz oda én megnézetném egy független szervízzel.Mérnek kompressziót,átnézik a baleseti sérüléseket (szerintem az volt) és megmondják megéri e a kért árat vagy nem.
még mindíg jobb bukni egy átvizsgálási pénzt meg az oda-vissza utat mint az egész gépet.
Pláne hogy a papírok sem rendezettek.
(ez a cserés és ezért nem papírozott büdös kicsit)
Hát...ezt neked kell eldöntened, csak bele ne bukj!
Mondd neki, állja ő az eredetvizsgát, és ha ott valami gebasz van, hagyd a picsáb@.
Még hogy az órát!
Egy egész portfóliót csinálnak róla motorszámmal, vázszámmal, rendszámmal, stb...
Aki csináltatott az már tudja!
Szal szerintem is felejtős a vas!
Nem vette, hanem elmondása szerint cseréltek és mivel ismerősök így nem papíroztak. Ez így leírva elég necces de ott hihetőnek tűnt. Ha lenne kp.-én akkor néznék mást , de így lehet, hogy beszámítana egy rendszámos maxirobogót és talán akkor "mindenki" jól járna.
"Hozzá is így került a vas" akkor hogy is volt az az eredet vizsga?
Mintha ott lefényképeznék a kilométer órát is :) habos a történet!
Futott km: 30.000 óra nélkül az enyémbe is ennyi van
Sztem nem szabad megvenni! Van egy rakás Bandit a piacon.
azaz,amin a 20as számozású csavar megy át,,,,az mennyire álljon a végén
Az a cromos lámpa széria lenne?
Vagy a lajosos utángyártott?