Mikor asszony elveszett mariborban 4 óra alatt értem velencéből a szlovén-magyar határra 3 tankolással Dórival a hátam mögött.....nem gond a nakeddel sem a 200 is akár tartósan......kapaszkodni kell és annyi...
Nem jött fénykép így leszarom... ...én is mentem.....amúgy mivel tök gyári volt így a tiltások eléggé lefojtották......150 alatt gyengusz fölöttte bármelyik sebességben mintha valami engedte volna bár ezt lehet, hogy csak beképzeltem.....
Tudod az volt a gond, hogy mikor anno eldőlt a DL-em, és megsérült a tank, akkor otthagytam, leszedte az idomot, kiglettelte, telibe fújta, összerakta, és kért érte 500 azaz ötös száz forintot, meg egy üveg bort!
Na most aki tudja, mekkora a DL tankon lévő idomja, az azt is tudja, hogy ez a szinte kicsit eltúlozva 0,25 négyzetméretes glettelés festés, szinte ajándék volt, nem beszélve arról, hogy ez egy nívós fényező műhelyben volt a környéken.
Szóval azt hittem, csípi a motorosokat.
És nem féltem ár nélkül belemenni ebbe, mert úgy gondoltam, max. kér egy öt ezrest, megy egy karton bort.
Na ez után meg szívtam, mint a torkos borz... 30.000 Ft
Nekem lett volna.Januárban egy tankot egy sárvédőt és a két tenyérnyi lámpaidomot festettek úgy 20e-ért hogy a tankon volt horpadás amit ki kellett húzni.
Gyári hátsó doboz tartó, amit belealkudtam az árba, így tehát nem tudom mennyi volt, a doboz pedig egy Givi V46.
Azt hiszem az platnival, deréktámasszal együtt fekete színben 66.000 Ft volt a betét fényezése az meg horror, 30.000 Ft.
Lehet még egyszer jobban meggondolnám, hogy fényeztessem e!
A gond az volt, hogy előre nem mondott árat a fényező, utólag meg nem volt pofám nem kifizetni.
Most már teljesen biztos vagyok, hogy nem vagy 100-as De sebaj
Alakul a gép? Olvastad lentebb, daty írta, hogy az ő felnijét 2000-es vizes csiszolópapírral polírozták fel? Az övé szép lett, valahol viszább van róla kép is.
most komolyan,de a GSR 30nál még egyenes háttal ültem rajta,,,,240 főlött hasaltam rá a tankra,,,,ez így van,nincs túlzás,,,,H.ring molkút tankolás egy óra múlva almádi shell kút .ismét tankolás,mert megette a 17lityit,,,,de 240 fölött jöttem a pályán tartósan.....hát fárasztó volt az biztos,jobb egy plexisen ilyen sebességnél,,,de szeretek motorozni,csak nem tudok...
Csak arra próbáltam célozni, hogy nem sok emberről tudok akinek csupasz motoron 300 az még utazósebesség kategória
Én már a 160-at se bírom tartósan. Ott már annyira tol a szél hátrafele, hogy nyúlnak az újjaim. Egyszer azért szeretném kipróbálni, milyen 200-zal menni egy csupasz gépen, de a 300 már nagyon túlzásnak tűnik
Nyugtass meg, hogy te se gondoltad komolyan
ÖÖÖÖ,tudom,hogy gondok vannak a bólyámban,de most nem tudom hova tenni kedves Pál a kijelentésedet Szeretném ha kifejtenéd erzt tartalamsabban és nem rébuszokban,köszönöttel La Banditán
Nyugika, még senki sem kapta meg!
Annál is inkább, mert most akarom közzétenni, hogy:
TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOK!
Tegnap írt Isti, ma veszi át a cuccoktak, készen vannak!
Az előbb küldtem át neki a címlistát, tehát szerintem a jövő7en elkezdi szét postázni.
Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a jövő7en mindenki meg is fogja kapni.
Na most aki tudja, mekkora a DL tankon lévő idomja, az azt is tudja, hogy ez a szinte kicsit eltúlozva 0,25 négyzetméretes glettelés festés, szinte ajándék volt, nem beszélve arról, hogy ez egy nívós fényező műhelyben volt a környéken.
Szóval azt hittem, csípi a motorosokat.
És nem féltem ár nélkül belemenni ebbe, mert úgy gondoltam, max. kér egy öt ezrest, megy egy karton bort.
Na ez után meg szívtam, mint a torkos borz... 30.000 Ft
Azt hiszem az platnival, deréktámasszal együtt fekete színben 66.000 Ft volt a betét fényezése az meg horror, 30.000 Ft.
Lehet még egyszer jobban meggondolnám, hogy fényeztessem e!
A gond az volt, hogy előre nem mondott árat a fényező, utólag meg nem volt pofám nem kifizetni.
Megy egy szolgálati közlemény TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOKNAK:
Isti hazavitte a cuccot, 7végén csomagolja, és 7főn postázza elméletileg mindenkinek ajánlva!
Alakul a gép? Olvastad lentebb, daty írta, hogy az ő felnijét 2000-es vizes csiszolópapírral polírozták fel? Az övé szép lett, valahol viszább van róla kép is.
Én már a 160-at se bírom tartósan. Ott már annyira tol a szél hátrafele, hogy nyúlnak az újjaim. Egyszer azért szeretném kipróbálni, milyen 200-zal menni egy csupasz gépen, de a 300 már nagyon túlzásnak tűnik
Nyugtass meg, hogy te se gondoltad komolyan
Nyugika, még senki sem kapta meg!
Annál is inkább, mert most akarom közzétenni, hogy:
TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOK!
Tegnap írt Isti, ma veszi át a cuccoktak, készen vannak!
Az előbb küldtem át neki a címlistát, tehát szerintem a jövő7en elkezdi szét postázni.
Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a jövő7en mindenki meg is fogja kapni.
Széles utat!
Daty
szerintetek ez a szett mennyire jó egy 2002es gsf600 banditra?
http://www.louis.de/_409c5ed15...
nincs valakinek ilyenje? esetleg valami magyar gyártó ismerős stb?