Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

200 az egy jó kerek túratempó!
Menyiiiiiiiiiii!30-ezer? Az enyémet most fényezték egy hónapja festékkel együtt 7-ezerért!és ebben benne van a V35-ös oldaldoboz betétjei is.
úgy-úgy,jó váll,hát,alkar,nyak és bicepsz izomzat erősítés már én is olyan voltam,mint egy hal,,,tiszta szálka
Mikor asszony elveszett mariborban 4 óra alatt értem velencéből a szlovén-magyar határra 3 tankolással Dórival a hátam mögött.....nem gond a nakeddel sem a 200 is akár tartósan......kapaszkodni kell és annyi...
Nem jött fénykép így leszarom... ...én is mentem.....amúgy mivel tök gyári volt így a tiltások eléggé lefojtották......150 alatt gyengusz fölöttte bármelyik sebességben mintha valami engedte volna bár ezt lehet, hogy csak beképzeltem.....
Tudod az volt a gond, hogy mikor anno eldőlt a DL-em, és megsérült a tank, akkor otthagytam, leszedte az idomot, kiglettelte, telibe fújta, összerakta, és kért érte 500 azaz ötös száz forintot, meg egy üveg bort!
Na most aki tudja, mekkora a DL tankon lévő idomja, az azt is tudja, hogy ez a szinte kicsit eltúlozva 0,25 négyzetméretes glettelés festés, szinte ajándék volt, nem beszélve arról, hogy ez egy nívós fényező műhelyben volt a környéken.
Szóval azt hittem, csípi a motorosokat.
És nem féltem ár nélkül belemenni ebbe, mert úgy gondoltam, max. kér egy öt ezrest, megy egy karton bort.

Na ez után meg szívtam, mint a torkos borz... 30.000 Ft
Nekem lett volna.Januárban egy tankot egy sárvédőt és a két tenyérnyi lámpaidomot festettek úgy 20e-ért hogy a tankon volt horpadás amit ki kellett húzni.
Gyári hátsó doboz tartó, amit belealkudtam az árba, így tehát nem tudom mennyi volt, a doboz pedig egy Givi V46.
Azt hiszem az platnival, deréktámasszal együtt fekete színben 66.000 Ft volt a betét fényezése az meg horror, 30.000 Ft.
Lehet még egyszer jobban meggondolnám, hogy fényeztessem e!
A gond az volt, hogy előre nem mondott árat a fényező, utólag meg nem volt pofám nem kifizetni.
mipenz egy ilyen tarto (nem givi, ugye?) es doboz?
Itt van róla egy frissebb kép.

Megy egy szolgálati közlemény TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOKNAK:

Isti hazavitte a cuccot, 7végén csomagolja, és 7főn postázza elméletileg mindenkinek ajánlva!
Most már teljesen biztos vagyok, hogy nem vagy 100-as De sebaj

Alakul a gép? Olvastad lentebb, daty írta, hogy az ő felnijét 2000-es vizes csiszolópapírral polírozták fel? Az övé szép lett, valahol viszább van róla kép is.
B-Kingel is mentem 250et csak tsanyibátsi meg ne tudja
most komolyan,de a GSR 30nál még egyenes háttal ültem rajta,,,,240 főlött hasaltam rá a tankra,,,,ez így van,nincs túlzás,,,,H.ring molkút tankolás egy óra múlva almádi shell kút .ismét tankolás,mert megette a 17lityit,,,,de 240 fölött jöttem a pályán tartósan.....hát fárasztó volt az biztos,jobb egy plexisen ilyen sebességnél,,,de szeretek motorozni,csak nem tudok...
Azért keróztam állandóan,mert 226nál mikor leraktam,megcsapott a levegő,,,így mindig keréken volt,jobb mint bármilyen plexi
Csak arra próbáltam célozni, hogy nem sok emberről tudok akinek csupasz motoron 300 az még utazósebesség kategória
Én már a 160-at se bírom tartósan. Ott már annyira tol a szél hátrafele, hogy nyúlnak az újjaim. Egyszer azért szeretném kipróbálni, milyen 200-zal menni egy csupasz gépen, de a 300 már nagyon túlzásnak tűnik
Nyugtass meg, hogy te se gondoltad komolyan
ÖÖÖÖ,tudom,hogy gondok vannak a bólyámban,de most nem tudom hova tenni kedves Pál a kijelentésedet Szeretném ha kifejtenéd erzt tartalamsabban és nem rébuszokban,köszönöttel La Banditán
Leírás alapján jó rá, de 86 pénz+posta+fényezés Alsó hangon egy kilo Nekem nem érne annyit
Szia Csomy!

Nyugika, még senki sem kapta meg!
Annál is inkább, mert most akarom közzétenni, hogy:

TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOK!

Tegnap írt Isti, ma veszi át a cuccoktak, készen vannak!
Az előbb küldtem át neki a címlistát, tehát szerintem a jövő7en elkezdi szét postázni.
Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a jövő7en mindenki meg is fogja kapni.

Széles utat!

Daty
üdv.
szerintetek ez a szett mennyire jó egy 2002es gsf600 banditra?

http://www.louis.de/_409c5ed15...

nincs valakinek ilyenje? esetleg valami magyar gyártó ismerős stb?
300 körül már fárasztó? Csupasz motoron? Bocsi, de nem vagy komplett
Szabad megkérdezni, mi újság a tükörhosszabbítókkal? Van aki már megkapta?
oké,,jó éjt mindenkinek
Holnap írok.Most tente.
motomobil1@gmail.com ......a többit ott letárgyljuk
Nagyon erőltetett,,,motorozom,nem nézegetem,,ha képet akarok nézegetni,akkor elmegyek egy tárlatra