Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bal 44-es doboz 8500, újan, jobb 15e kb egyszer használva, maxia felülre pótféklámpával, platnival 22, oldaltartó 15e(kösz Mikir), felső monorack platnival 13e.
Nem a visszafogás miatt ódzkodok tőle!
Túl macerás felülni tőle az asszonynak, és nem szimpi.
Ennyi.
Mihez képest 2 milla a különbség?
Te, én a városban is sokszor fent hagyom a két 44-est. Jelentősen nem fognak vissza,a givi oldaltartók szépen simulnak, kormány +5-5- centi lóg ki
Grta!
Volt szerencsém a DL-en két 42 literes oldaldobozhoz.
Soha többet ilyen nagy ládát!
2x volt rajta, először, és utoljára!
A gyári csomagolásával adtam el!
Vagy V35, vagy E21.
Na én is ezt kérdeztem, mikor mondták!
Ahogy mondod!
Teljesen milliméterre ugyan olyan, mint a hozzá vett platni!
Sajnos ezt gondoltam!
Ezért gondolkodok még abban, hogy van efy srác Esztergomban, aki csinál monokey dobozokhoz tartót, elég jó áron, és ő úgy csinálja, hogy ne kelljen áthelyezni az indexet.
Persze ez nem V35, hanem E21, mint a képen!
és használtba..20-30...vagy kifogni 9ért, mint Mikir
Nincs köze?
Érdekes!
Nyíregyen láttam egy 1250-est olyan hátsó tartóval, amilyen az enyémen van, és a PLX tartó a hátsó doboz tartó gyári "csatlakozásaira" volt felfogatva!
Már qrvára sajnálom, hogy nem fotóztam le, na de eső után köpönyeg!
Szia,

néztem a képeidet.Láttom,hogy Arrow dob van rajta.hol szerezted be?
Köszi.
helyedben meg még tennék rá valmit a motorodnak ajándékba a gumi és a benzinen kívül....megérdemli szerintem,minthogy egy gyengébb újra lecseréljed......szép oldalidomot,aztán kész is a boldogság
Hi! Szép napot Banditák!
Ma voltam tesztmotorozáson a bajai suzukinál és kipróbáltam a GSX1250F.-t. Hát lehet hogy megköveztek érte, de én nem éreztem azt 2.000.000 Ft. külömbséget az Én 2003.-as évjáratú 1200S.-em és az új között. Bár lehet, hogy cca. 5 kilóméteren nem jön ki a külömbség, de az is elgondolkodtató volt, hogy a felvezető motor (1200S) mögött mentem, húztam neki ahogy tudtam és nem igazán gyorsúltam rá. Igaz, hogy a pilóta kb. 20 kilóval könyebb volt mint én. Ezért a mai nap tanulsága az volt, hogy marad a régi és az árkülömbséget befektetem benyába meg gumiba.
Sziasztok!

Közületek valaki csinált már Bigbanditra oldaltáska tartót?
Ha igen hova fogata?
Köszi.
Igaz nekem karburátoros a gépem, de idéntől Martin dobbal járok. Kifogástalan, profi munka. A TÜV Cert kicsit nehezen jött meg hozzá, de ezen kívül egyelőre nem tudok hátrányt mondani.
Egészségedre
+l :DD
Friss info: ma hozták meg a Varadero oldalidomom a fényezőtől, az 12 volt anyagga.
86.5 ért tudok hozni számlásan, ha érdekel, megtalálsz ;)
Ha meg még többet akarsz sprórolni, akkor PL tartót veszel PLX helyett, és akkor nem dizájnos 35 literes mini dobozaid lesznek 90 rongyért, hanem 45 literesek 60-ért
Nagy vagy Pali,,köszönöm,,,ugyanis ezt motort eldobták és dobozban kaptam még pár alkatrészt,,,most már tudom,hogy hova megy az a fém darab ami kicsit meg van hajolva amin a 11-12-13as csavar megy bele,,,köszönöm
köszönöm,nincs több kérdésem