Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
HFA3615 való bele, 4100 pénz. Itthon nincs, pár nap.
Minden elismerésem!
Wazzeeeeeeeeeeeee.......
Aztaku... Az nem semmi!
A Scottoiler is lehet ilyen jó? Mert én azzal szemezek!
Ez igencsak meggyőző érv az olajzó mellett...
"Gyászjelentés": Tegnap lecseréltük Vadász gépéről a McCoi "tesztláncot" Bőven 100.000 km felett teljesített. Kislánckerékből 3-at fogyasztott el, viszont a hátsóból egy kiszolgálta ezt a távot. Már volt nyúlása a láncnak, de egyáltalán nem vészes. (Láttam már cifrábbat is tized ekkora futásteljesítménnyel). Igazából még volt egy kis fejvakargatás, hogy -Te, muszáj ezt cserélni? :-)

Igen szerintem már épp ideje volt. Mindenesetre ez a szett remekül példázza egy jól beállított olajzó áldásos hatását.

Odaát leírtam, hogyan tudod a legjobbra beállítani
az nekem több órás művelet ,nincs feltöltve a gép, a telefonom meg nem olyan
Mondjuk egy képet dob6tál volna!
Örülök, hogy minden oké!
Ilyen:
Szevasztok Banditák!Tudnátok segiteni abban,hogy milyen tipusu levegőszürő kell az 1250-be?Nem találok sehol csak K§N-t.Hifloban vagy Championban létezik egyáltalán?Zöldi tudnál szállitani és mennyiért?Valamint a K§N annyival többet tud van valakinek tapasztalata ez ügyben.Azt tudom,hogy sokkal hosszabb az élettartama de sajna én nem motorozok már 30 ezret évente.Váloszakot előre is köszönöm!
2 éve vettem 1200-es banditba GSX-R vezérműtengelyt, pár plusz lóerőért, de végül nem tettem bele. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Mindenesetre most van egy eladó gixer vezértengelyem.
Na megjöttem,voltam csavart venni,kemény 80.-péz volt a 4db.
Semmit nem kellett barkácsolni,régi csavar ki,magasító alá,új csavarral felfogattam és kész.
nem állígattam a tükröt,és valóban ugy van ahogy Csabu írta, csak a vállamból egy kis csík látszott,igy már nem kell nézegetnem az árnyékom,hogy a doboz meg van-e még
Jól látod!
Hát...így már tárgytalan, ha írtad, hogy kicsi!
Már előre látom lelki szemeim előtt, a mai meg a holnapi lázas szerelgetést és utána a fórum hozzászólásaitokat
Ne fogd vissza magad.
Thx!
Én is festve kaptam annak idején. Ha a furat nem egészen pontos, fúrjátok át 1mm-rel nagyobb fúróval és úgy biztosan pontos lesz az elhelyezése.
Jó neked, hogy már meg is kaptad!
Nekem ma nem hozta a postás, így tuti csak holnap kapom meg.
Le van festve?
Hát...akkor lehet, hogy nekem kicsit csiszolnom kell majd, mert én "alumínium színűen" szeretném feltenni!
Amúgy minden oké vele?
Alak, minta, lyukak?
Jelentem!, imént hozta a postás,itt tartom a kezemben,le van festve feketére igy festeni se kell

köszönöm a szervezést
Köszi!
Pedig már épp gondolkodtam rajta, hogy megveszem tőled szaladgálós motornak!
Csak épp feleségem 174 cm magas.
Nagyon szépen köszönöm,de megoldottam,,,,becsavaroztam a négy csavart a kapaszkodóval egyűtt és feltettem az idomot a helyére,,,mikor passzentossan állt,akkor a sogi belülről megheftölte két helyen,,,,aztán kicsavaroztam és leszedtem a kapaszkodót faridomot,majd végig lett varva a konzol a segédvázra,,,el lett szépen dolgozva,mert ki kellett a hézagokat is heggeszteni,,,de patika lett,,nagyon el volt deformálódva,csak így lehetett megoldani,,,,,kicsit meg is íjedtem,mert lángra kapott a faridom alatt egy pillantra de hajnali 1-re be is fejeztem,késza gép,,,,első sárvédő és tükör kel már csak,de a héten az is meg lesz,,,,,,,köszönöm a baráti segítségedet