Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tulaj nagyon korrektnak és segítőkésznek tűnt. Hozzá is így került a vas. A két gumi az még talán ezt a szezont kihúzza. A belsejébe mag ki lát bele?
Szerintem meg nem akartak 50 ezer forintért bontott óracsoportot venni....Amúgy tényleg elég egyszerű leszedni, de azt hiszem, az ez benne lenne az országos top 5-ben az elmúlt 10 évben. Ennél az a jobb, amikor a Smartok eletrohidraulikus kuplungkinyomóját szedik le a parkolóban, mert könnyű hozzáférni és fogyóeszköz.
HA nyomsz egy linket a motorról, megszakértjük szívesen
Egyre gyanúsabb.
Állítólag lelopták.
Szia!

1 kérdés miért is nincs rajta a kilométer óra?

Gyanús.........
Üdv mindenkinek. Kategóriaváltás előtt állok. Most szeretnék vásárolni egy 2004-es 600-as Banditot. Az a gondom, hogy a motoron nincs kilóméteróra. Külsőre rendben van . Olyan kérdésem lenne, milyen fontos dolgokat nézzek esetleg át, hogy nehogy belenyúljak valamibe ami később elég sokba lenne.
Nem tudom biztosan, hogy mire gondoltál, de ezt találtam
1250-es K4-es olyan nincs! 2007-töl kezdték gyártani az 1250-est, az előtt 1200-as légolajos létezik!
Kipróbálnék egy 1250esBanditát,,,kiváncsi vagyok,,a kedvesem néhai férjének is k4es 1250es banditja volt, és állítólag állat gép,,,már csak mennem kéne egy ilyennel
rendben
Nem tudtam ma befejezni a Banditát,,,,,mivel dobták a gépet,így a kapaszkodó konzol letörte és rosszul hegesztették vissza,,,6mmrel előrébb a tank felé,,,,van erről fényképed,hogy mégis kb hogyis legyen,,,,holnap leflexelem aztán vissza hegeszti a sógorom,,,amúgy ma kész lettem volna vele,,,,felnik és szép lett,20as papírral estem neki,,,már csak 1 db első sárvédő hibádzik,,,,irányjelzők előre,meg a tükrök is megvannak...3000huf+postából
Mondjuk azon is érdemes elgondolkodi, hogy miért kellene erősebb mert valójában a mostanit sem tudom kimotorozni.
Ezres sportmotort még nem próbáltam, de Kawasaki 636.-al már mentem tök egyenes úton és majdnem be..artam rajta, mert úgy éreztem, hogy midjárt orra esek. Nekem a sport túra jön be. Eddig a 1250.-es bandit, vagy a GSX1250F volt az álom, de tegnap óta változott a véleményem. Ha cserélnék akkor esetleg egy 1000.-res Fazer.-re, de előtte mindenképpen letesztelném, mert az 1250.-től is többet vártam.
Na látod
Ne hasonlítsd az azonos fordulaton leadott nyomatékot. Lehet, hogy a Bandittal 3 vagy 4-ben kanyarodsz alacsony fordulaton mondván hogy ott a nyomaték, de a CBR-t visszarakod 2-be és máris ott a még több nyomaték és a jóval több lóerő. A Banditot ilyenkor hiába rakod vissza egy fokozattal, se több nyomaték, se több lóerő nem lesz. Tehát nem jó az okfejtésed
A történet igaz, de az még hozzátartozik az igzsághoz, hogy Én az idén kb 20.-szor mentem ezen a szakaszon, (még mindig nem tudom kivülről) a cimbi meg 3.-szor
Az órájában 38000 egybként csak a jó Isten tudja. Elöl Michelin pilot power hátul Bridgeston BT021 2006.-os DOT számmal 190 es méretben kb egy centis majrécsíkkal, de még nem csúsztam meg vele, ezért még biztos lehetne vele gyorsulni csak fosok. Bár zöldi azt mondta, hogy a majrécsík a 190.-es mérett miatt soha nem fog eltünni.
Tudod: a jó úttörő... Nem vagyok az a bandába járós fajta, de talán egyszer összefutunk valahol, valamikor és megiszunk együtt egy bambit
Nem jól közelítitek meg a dolgot (szerintem). A kigyorsításhoz nyomaték kell amiben a bandit majdnem annyit nyom mint a cbr, csak épp a bandit 4000-es fordulatnál a cbr meg 8500-nál
Persze, ahogy piti is mondta gyorsabb szakaszokon már simán kijön a több mint 70 lóerő plussz a cbr javára.
Viszont az 1250-est még nehezebben szorítaná meg, mert még kisebb a különbség
Mégse, nem tudok olvasni MEgyek aludni bazzeg :D
Egykerékről kykee-t kérdezzétek, meg nézzétek a videóit :D
CB1000r-ről volt szó, nem?
A kanyargós részen pont egy normális pilóta és az alacsony fordulaton toló 1200-as nyerőbb lehet mint egy nagy teljesítményű sportgép átlagpilótával.
Pláne ha 600-as a sportgép.
Viszont egy profi pilóta ezres sportal bárki lehagy bárhol.
A kanyarodás és az egykerekezés két külön "tudomány". Nem következik egyik a másikból.
Nagy vagy,köszönöm,,,mindig segítesz,,,,,remélem lesz alkalmam viszonozni
Tehát azt akarod mondani, hogy egy 1200-as Bandit jobban megy, mint egy CBR1000R. Szerintem ezt senki nem gondolja komolyan. Jobb vagy és kész vagy nem igaz a történet