Tegnap hazafelé Lepencének mentem. Egészen korrektnek találtam.
Jelenleg Dobogókő, ha lehet, szarabb állapotban van, mint eddig. A legjobb kanyarok mellett van feltöredezve az útpadka, és onnan fel van hordva egy csomó törmelék az ívre. Eddig nem volt így. Én egészen jól tudtam lavírozni a kátyúk közt.
Továbbá, mint Dömös felé is láttam, a Dobogókőin is minden település határába járdaszigetet építenek, és persze mindig csak szűkülő ívre, szóval tessék vigyázni. Az építkezések miatt is, meg utána a sziget miatt is!
Tegnap majdnem 500 kilcsit mentem, kb összesen 7 órát ültem a gépen. Tegnap óta zsibbad a támaszkodástól mindkét kisujjam és nem akar javulni. A bal oldalit alig érzem. Kezdek aggódni.
Nekem is van, de már nem hordom. Vettem inkább kukackészletet, azt jobbnak tartom. Már bizonyított a verőcei talin Zsombi motorjánál, meg most hétvégén Csomy motorjánál.
Ez így majdnem tökéletes! Én fordítva szoktam abszolválni a dolgot, Balassagyarmatnál át, mert arra is jó Zólyomig. Vissza meg az 525-ösön, és Sahyig nem a főúton, hanem kis erdei úton.
Wazze, hát ezt sajnálom!
Mert lett volna időm minden további nélkül elgurulni Miskolcra!
Feltétlenül szólj, ha legközelebb erre jössz!
A sóderes kanyarokkal én is találkoztam!
Bocs, elbambultam.
Egy jó út: 2/a, Sahynál át. A 66-on végig Hontianske Nemcéig, Onnan 525 Bzenicáig, 76-on haza Esztergomig a Garam mentén. Onnan Lepence-szentendre. Ez 360km
Az 577-re ugyanez, csak az 525-ön felfelé menni, Banska Belá, Hronská Breznicá, Stará Kremnická, 65-ön északnak, aztán 577 jobbra.
Ez így van mi 2-éve voltunk és volt meglepetés! Egyszerűen egyes kanyarok tiszták voltak egyes kanyarok meg kavicsosak! Nem értem ez életveszélyes... Én is megcsúsztam, aki előttem ment az el is szált, még szerencse, hogy nem lett belőle baj! Én is inkább külföldre tervezem a túrákat!
Ezen az oldalon az en beszamoloim mellett, meg sok mas tanulsagos törtenetet olvashatsz, amikböl nagyjabol be tudod löni hogy mire szamithatsz!
Megilyedni nem kell! Ha vegigjarod, egy kicsit majd többnek erzed magad, es lehet par hetig kedved sem lesz otthon motorra ülni, mert rajössz milyen kiabrandittoak magyar körülmenyek.
Hello! Mi pénteken megyünk Balcsira dolgozni szal kora reggel útba tudjuk ejteni Siófokot! aztán akkor vhol jo lenne ha tudnánk találkozni és akkor odaadnám
krómszárakat! Tudsz adni egy teloszámot hogy tudjunk értekezni?! De forumot is nézem minden nap! Hello
Már mindegy, este nem válaszoltál, így hát elindultam reggel. De egyébként pont Miskolcig mentem. Na mindegy, majd legközelebb Szomorúan tapasztaltam, hogy a 3 hete még tiszta Felsőtárkány-Lillafüred közti szakasz ma már tiszta sóder volt szinte az összes kanyarban. Az egyikben meg is indult alattam a vas, volt is para, de sikerült megfogni Nem értem, miért kell tönkretenni az összes valamire való útvonalat? Egyáltalán miért kell sódert szórni a patkára?
Egyelőre nem tudok kitalálni reális érvet, hogy miért cseréljem le a GSX-et.
Képzeld. Mi lenne, ha nem.
Mindenki ugyanolyan géppel járna.
Addig viszont még van 60.000km-em a Bandittal!
Jelenleg Dobogókő, ha lehet, szarabb állapotban van, mint eddig. A legjobb kanyarok mellett van feltöredezve az útpadka, és onnan fel van hordva egy csomó törmelék az ívre. Eddig nem volt így. Én egészen jól tudtam lavírozni a kátyúk közt.
Továbbá, mint Dömös felé is láttam, a Dobogókőin is minden település határába járdaszigetet építenek, és persze mindig csak szűkülő ívre, szóval tessék vigyázni. Az építkezések miatt is, meg utána a sziget miatt is!
Mert lett volna időm minden további nélkül elgurulni Miskolcra!
Feltétlenül szólj, ha legközelebb erre jössz!
A sóderes kanyarokkal én is találkoztam!
Egy jó út: 2/a, Sahynál át. A 66-on végig Hontianske Nemcéig, Onnan 525 Bzenicáig, 76-on haza Esztergomig a Garam mentén. Onnan Lepence-szentendre. Ez 360km
Az 577-re ugyanez, csak az 525-ön felfelé menni, Banska Belá, Hronská Breznicá, Stará Kremnická, 65-ön északnak, aztán 577 jobbra.
http://www.motorostura.hu/buil...
Ezen az oldalon az en beszamoloim mellett, meg sok mas tanulsagos törtenetet olvashatsz, amikböl nagyjabol be tudod löni hogy mire szamithatsz!
Megilyedni nem kell! Ha vegigjarod, egy kicsit majd többnek erzed magad, es lehet par hetig kedved sem lesz otthon motorra ülni, mert rajössz milyen kiabrandittoak magyar körülmenyek.
krómszárakat! Tudsz adni egy teloszámot hogy tudjunk értekezni?! De forumot is nézem minden nap! Hello