Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A doboz tetején nem a Kappa jel van hanem Suzuki. Ennyi a különbség. Azt ragaszt oda az ember fia mit csak akar.
De ha sok a lóvé akkor nem szóltam..
A köbcenti a lóerő a nyomaték ezek nem hazudnak.
Nekem volt egy 250-es 21 lovas MZ-m 10 évvel ezelőtt, aztán eladtam mert megnősültem és családom lett. Azátn tavaly vettem egy 1200-as banditot. Hááááát Kicsit szokatlan volt elsőre, de összebarátkoztunk már. Az állatkodást már kinőttem, sztem meg tudok bírkózni vele
Nem rég mentem egy ismerősöm 750-es GSX-F-jével és azt kell mondjam nem cserélnék vele. Nagyon hozzászoktam már, hogy 2000-es fordulattól gyakorlatilag úgy megy ahogy húzom neki. Ha nagyon meghúzom akkor meglódul és egy pillanat alatt 150-et mutat az óra. Viszont a GSX-F 6000 alatt nem nagyon mutat semmi hajlandóságot a gyorsulásra pedig 105 ló van benne az én 98 lovamhoz képest
Nem akarom bántani a Kisbanditot hiszen én is azt vettem, de akinek volt nagyobb vagy erösebb motorja akkor visszalépés. A kezdök viszont hamar kinőhetik/nem az én korosztályomra gondolok/ maradjunk annyiban, hogy jó kis motor.
Magyarul ha jót akarok a pénztárcámnak, akkor ne üljek nagyobb motorra? :)
Na és?
Nekem mint láthatod ez volt az M800-on is meg ezen is!
Na ez most kit zavarna?
Köszi, de nem akarok márkadobozt venni, mi van ha a köv moci honda lesz? :) Mondjuk egy cb1300s? :)
Egyetértünk!
Szerintem meg, de te döntesz!
Van egy eladó 47 literes gyári Suzuki dobozom ami valójában Kappa. Vedd meg azt 30pénzért aztán letudva
Egyébként tényleg egy túrán volt a gépen se egy karc se egy semmi.
Hozzászolva a Kisbandit Nagybandit témához nekem nemrég volt 1 600-as Hornetem 95 lóval, most van 1 Kisbandit 78 -al hát nem vagyok egy hajtós tipus de van lényeges külőnbség. Akik fiatalok és mernek is menni a Nagybanditot vegyék.
Akkor azt mondjátok, hogy ha kb 50e-ért tudok szerezni kappa k53-t, és 60e-ért givi e55 maxia 3-at, akkor megéri azt a 10e pluszt a givi a kappaval szemben?
képeken is igy latszik. ha veszel sw motechet, majd kérek beszamolot!
Nekem eszembe se jutott hogy megmérjem. Viszont nagy elégedettséggel használom és örülök neki. A fotó hatására kimentem és megmértem. 3,3 cm pontosan -de mindez abszolút nem érdekel.
Én leírtam neked a tapasztalatainkat, de te döntesz!
Najó, szerintem zárjuk le azzal a témát, hogy ha lesz pénzem, és asszony engedi, úgyis fogok venni nagyobbat :)
Igazad van, kimentem, megmértem!
Nem 40 mm, hanem csak 33 mm.

Ezért elnézést kérek mindenkitől!

És mivel úgy érzem, én vagyok a hunyó, én "beszéltem rá" a csapatot, a leveled után felajánlom, hogy akinek nem felel meg így 33 mm-esen, küldje el nekem, és küldöm az árát!
Előbb mentem le megint kisbandithoz, ráültem utasüléshez, de el nem tudom képzelni, hogy ott normálisan el lehet férni, ha a doboz a hátsó ülés végénél kezdődik. Max egyenesháttal, teljesen az ülés elejére ülve, de ferde háttal én akárhogy néztem kilógtam abból a síkból :(
Ez már engem is érdekelne, hogy melyik konzolra értette. Munkahelyen nem látom az előzményeket, és azt hittem az sw-motech konzolra érti. Egyébként az sw-motech konzolt láttam élőben, azért nem tünt törékenynek.
Akkor vegyél gyárit, amilyen nekem van!
Azt nem mondtam, hogy rossz, de ha van lehetőségem jobbat venni...
Igen a dobozt kérdeztem, mert azt én 80e körül láttam magában.
Hát...ezt neked kell eldöntened, de ezek után nekem abban sem sok bizodalmam lenne!
Nem a Givi dobozok rondák, azok nagyon szépek. Hanem a Givi/Kappa banditra való tartókonzol, ami a hátsó idom alatt megy végig, és a végén kiemelkedik. Teljesen nem idomul a motor formájához, szerintem idiótán néz ki.