Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mért jóaza 650-es.Csak nem 4 stampóspohárban adva.
Inkább 2 söröskrigliben.
De nem a dobozból akarok sw-motech-et venni, hanem a tartókonzolból.
Már vásároltam 2x is asráctól, megbízható, és viszonylag olcsó!
Dehogynem, csak nem mindegy, hogy hol, és mikor!
Eddig nem mértem meg, de ettől függetlenül ez durva beszólás volt, már bocs!
Akár a gyártóra, akár arra aki intézte, akár rám nézve!
MŰANYAGBÓL árulnak 7.000 Ft-ért 25-mm-eset!
Szóval inkább nem mondok semmit!
Nem olvasol figyelmesen, mert utána azt is leírta, hogy az csak a doboz volt!
Ronda!
A Givi?

Hát hallod...
Akkor ne vegyél Kis Banditot sem!
Hülyeséget bőven tudsz egy 50 ccm-es robberral is csinálni!
Naná!
Mindenki a magáért sztárolja!
Ezt eltaláltad!
Hű de gonosz vagy!
A gyáriról beszélsz?
Hát...igen!
Beletelt vagy 10 másodpercébe az asszonynak, hogy rábeszéljen!
Tapasztalatból!
Egyszer zöldfülű koromban beleszaladtam, egy olcsó Sw-Motech-be.
És én marha még Pestre utaztam fel érte 220 km-ről!
Nem akarom leszólni, de az árán kívül semmi sem volt jó rajta!
19.000 Ft volt a 46 literes.
Anyaga mint a tejfölös doboznak, zsanérjai nyeklettek-nyaklottak.
A dobos nyikorgott zörgött.
Gyorsan el is adtam frissiben.
9.000 Ft-ot adtak érte!

Szóval ennyi az én tapasztalatom az Sw-Motech-el!
Nekem is megjött a tükör szár hosszabbító! Sajnos én még nem tudtam felszerelni mert vidéken dolgozom és hétvégére megyek haza! Nagyon szépen köszönöm a tükör szár hosszabbító projektben segítőnek és készítőnek! Látom 1250-es kontra 650-es az én véleményem, bőven elég a 650-es sosem éreztem kevésnek most meg hogy mérnek a rendőrök saját zsebükre úgysem tudok gyorsan menni!
Üdv!
Nekem is megjött! Köszönöm!
Nagyjából tegnap, de ajánlottan, így ma mehettem érte a postára.
Egyről viszont világosítsatok fel. Bocsi ha rosszul emlékszem.
4cm-ről volt szó. Ehhez, még az anyag elkészülte előtt belinkeltem hogy M6x55-ös csavart vettem. Tudom, volt róla szó, hogy elég lehet a +3cm is, de szerintem mindezek után.
Sebaj, szerencsére van itthon flex, megoldottam.

u.i. Azt viszont nem szeretem, hogy ha megalkuszunk Xcm3 alumíniumban, és annak a 75%-át kapom, ugyanazon az áron.
Ha szólsz, hogy "bocsi, nem jön ki ötből, hanem X lesz", így korrekt.
Egyébként lentebb írta valaki, hogy 60e-ért láttatok GIVI E55 MAXIA 3. Azt hol láttátok, mert én ennél jóval drágábban láttam mindenhol.
na mind1, szerintem hagyjuk, túl mélyre ások :) A fő probléma most úgyis a doboztartó kiválasztása. Csak ne lenne olyan ronda a givi/Kappa :)
Igazad van, az önkontrol a legfontosabb. Csak kiváncsi lennék hogy milyen statisztika születne, h az emberek önkontrolja egyensúlyban van-e a motorjuk teljesítményével. Voltam múltkor vezetéstechnikain, és ha nem tanítottak volna semmi hasznosat, már az is nagy fejbevágás volt az ember, hogy látta a többieket, hogy kiknek adnak nagymotorjogosítványt. Válasz, gyakorlatilag bárkinek. És ha belegondol az ember, hogy a motorosok jelentős % ilyen, és ezek jönnek szembe az utcán. Hááát, inkább lassítok.
Gyakorlatilag 250 ccm-felett minden mai modern motorkerékpárhoz kell önkontroll.Mert e felett mind illegális sebességre képes.
El kell dönteni hogy mennyire tudod "kinőni" ami szerintem marhaság mert egy 650-es is lényegesen többet tud mint egy átlagos pilóta.
De hát az ember mindíg ilyen.Tuti többet,jobbat akar.
Ha nem akarsz 2-3 év mulva cserélgetni és tényleg úgy gondolod hogy elég akkor hajrá.Ha érzel magadban mos önkontrolt és tehetséget meg pénzt akkor mehet az 1250-es.
Ergo senkire ne hallgass (még rám sem)
Hanem magadra.
Igazából csak annyit akartam írni, hogy még úgy érzem, hogy gyorsul a kicsi is annyira, hogy bőven tudok vele (sajnos) hülyeségeket csinálni az utakon.
Nem naív.........................tisztázni kell mire használod.És milyen költségvonzatokat szeretnél.
A nagyobbik szereti a gumit nagyon de nyomatékgyár.Ha nagy alpoktúrákat tervezel két személlyel és egy szállodányi cuccal akkor nyerő a dolog.
Ha inkább melóba ingázni hétvégén egyedül kicsit itthon kanyarogni és netán egy-két alpok kevesebb cuccal és utassal akkor sima liba a kisebbik.főleg hogy szerintem kisebb egy nyeletnyivel a fenntartása.
Az az érzésem hogy ezzel a naív felvetésemmel egy lavinát indítottam el :)
Legyek ellenpont?
nevegyen 1250-est.Jóa 650-is.Elégaz.