Hello! Mi pénteken megyünk Balcsira dolgozni szal kora reggel útba tudjuk ejteni Siófokot! aztán akkor vhol jo lenne ha tudnánk találkozni és akkor odaadnám
krómszárakat! Tudsz adni egy teloszámot hogy tudjunk értekezni?! De forumot is nézem minden nap! Hello
Hello! Mi pénteken megyünk Balcsira dolgozni szal kora reggel útba tudjuk ejteni Siófokot! aztán akkor vhol jo lenne ha tudnánk találkozni és akkor odaadnám
krómszárakat! Tudsz adni egy teloszámot hogy tudjunk értekezni?! De forumot is nézem minden nap! Hello
Jaaaaaa.Én Pilisszentlászló felől szokom támadni majd a doboshegyi üdülőnél kifogyasztom a benzint.................tolom a visegrádi Mol-ig egy laza 4 Km-t betolok másfélliter ásványvizet a kúton,tankolok és angolosan Dunabogdány-Leányfalu irányában távozom.
Fürödtem eleget a ruhában.
Zoli listáját kiegészíteném egy tartalék kesztyűvel. Egyben el lehet ázni, eső utána meg fel lehet venni a szárazat.
Defekt spray is jó ha van, helyet nem foglal szinte, Powwer tape szintúgy
Vettem gumit az R17-nél,és volt Náluk nyeremény játék,aki 50000ft felett vásárolt az részt vett a sorsoláson.Én lettem a pótnyertes,mert ketten vissza mondták,én meg igent mondtam.
Volt már közületek valaki több napos túrán,az Alpokban?Ha igen megirná,hogy mit érdemes vinni,nem vinni?illetve mirre figyeljen oda az ember?
Ugyanis rám köszöntöt a szerencse,nyertem egy túrát az Alpokba.
Nem voltam még egy ilyen túrán,és nem szeretném ha meglepetés érne valamiben.
Lehet h igazad van, de én találtam olyan banditokat amiknek egyezett az évjáratúak 250 és 400asba és az első telojuk ugyanaz volt, független a szimpla meg a dupla tárcsástól! Na majd kiderül! azért köszi!