Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért?
Találkozzunk inkább Miskolcon, vagy máshol?
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy nem tud valaki BPest környékén plexi gyártót?Olyat aki motorra egyedi plexit elkészít?
400 régi és új széria és 250 régi és uj széria is külön külön telójú. Esetleg kormánycsutkástól kerekestől kompletten tudsz cserélni, de csak villát kizárt. Márcsak elég abból kiindulni hogy a 400as két tárcsás, a 250 meg egy. De sárvédő, stb stb....
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ti mit tudtok arról, a 250es 400as Banditnak megegyezik az első teloja? vagy évjáratonként különböznek azokis! Mert nézegetem neten banditokat és az öregebb 400asoknak mintha megyegyezne az első telojuk a 250esekével!
Én ezért szeretem szlovákiát, ha egynapos. Olyan, mintha ott nem élnének emberek...forgalom közelít a 0-hoz.
Az odaút 2/3-a kanyar a szlovák részen(Értelem szerűen nem tökegyenest kell Besztrcének menni...). Mit szeretnél még?
Még tegnap volt. (23485, 88, 92)
Ja........végülis fizet a horvát kormány nekem...............
De tényleg jó ausztria übernagyon jó szlovákok is bár ott csak egynaposak magyar rész az is jó csak kevés és pesttől messze.Nameg vadászni kell a jóminőségű utakat.
Nekem a zsúfoltság a legrosszabb.............egyszerűen tömve vannak még az alsóbbrendű utak is itthon autóval.
Horvátországot?
Ő Szlovákiáról, az 577ről beszél. :)
Ok.
Ja, ok.
Azt hittem, mert annyira propagálod a Horvátországot, meg hogy most voltatok. Mi is most voltunk a hétvégén, és volt egy SV is velünk, azt gondoltam, hogy te ő vagy.
Nem.! Az egyik kék 650, a másik ezüst 1000.
Zoli32=Szasza?
Az oda visszaút is elég jó bár nem szerpentin és ha hozzácsapja az ember Donovalyt mint ebédcélt már jó is egy egynaposnak.
De az is 20 km és a 250?
577, szlovákia, Nem bánod meg :D
A visegrádi felfutó tényleg elég szar, de nagyon tapad, szinte sosincs rajta kavics. Dobogókőt én speciel utálom, tök beláthatatlan kanyarok, rendszeressen "megszórva" sóderrel. A Szentendre-Lepence még az egyetlen használható hely Pest közelében.
Izsófalván? Mert az már igen messze van
Na látod, épp ezt mondom én is, mikor egy jó rendezvénykiírást látok Pesten vagy környékén!
Gyere, szívesen látlak egy bambira!
Délután 2-től ráérek kicsit!
A múlt évben voltam ott is, idén még nem volt időm, de akkor az út 70%-a jó volt, lehetett neki nyomni!
Egy a baj ezekkel a részekkel. Budapesttől qva messze vannak
Holnap dolgozol? Elmennék arra
Felsőtárkány-Lillafüred részt 3 hete nyomtam végig a Ti tanácsotokra. Azt kell mondjam az eddigi kiruccanásaim közül az volt a legjobb. A mátrai 24-es úton idén kijavították a kátyúkat, így már az is élvezetes (tavaly nagyon xar volt). A Lillafüred-Ózd az milyen minőségű? Ahogy nézem a térképen kanyarok tekintetében vetekszik a Felsőtárkány- Lillafüred résszel, csak kérdés hogy milyen az út minősége.