Hát én 870e-ért vettem használtam a kis banditot 5évesen, 20e-vel (reális), a legolcsóbb nagybandita kb ilyen állapotban 1,5 milkánál kezdődött :) a kisbandit a volkswagen :)
Előbb-utóbb el fog törni a tartókar, nyakban a platninál. Nekem is eltört az egyik. Gagyi papírvékony anyaből van. A srác aki az enyémet hegesztette, azt mondta, hogy már sokat meghegesztett, és mind ugyanott törik el.
Hát, mint láthatod a fotók között, én már próbáltam párat, és hál istennek mind új volt.
Sajnos ma már nem állunk úgy, mint akkor mikor évente cserélgethettem!
Nekem szerencsém volt Nyíregyen a múlt évben.
De amúgy tényleg az volt a döntő érv, hogy az asszony határozottan ellenezte a kicsit.
Utólag áldom érte!
Akartam már ezt írni, de nem mertem, mert azt gondoltam, hogy arcoskodásnak fogjátok venni!
Így igaz, hogy írod, a Kappa gyengébb anyagból van, puhább!
Figyu, 2010 07.06.-án vettem az 1250-eset!
300.000 Ft-tal lett volna olcsóbb a 650.
Mind2 esetben újról beszélek!
Szóval ezt figyelembe véve szerintem más sem döntött volna másként mint én.
De a legdöntőbb érv az 1250 mellet az volt, hogy a feleségem azt mondta, hogy az M800 után egy 650-esre fel sem ül!
Akkor ha veszek egy sw-motech tartót, ami csak a hátsó kapaszkodó helyére csatlakozik fel, és azt írja a gyár, hogy 7,5 kilót bír, akkor nem kell paráznom, hogy leszakad 10kiló plusz doboz körül?
Egyébként ha azt írja a gyár, hogy a doboztartó konzol 7kg, 10kg, akármennyi kg-t bír, az azt jelenti, hogy ennyi súlyt tehetsz majd a konzolra rakott dobozba, vagy hogy a dobozzal együtt ennyi súlyt bír el. Magyarul ha 5kilós mondjuk már maga a doboz is, akkor marad 5kilónyi pakolhatóság?
Sajnos ma már nem állunk úgy, mint akkor mikor évente cserélgethettem!
nekem ez elso motorom, lehet, jobb is hogy a kicsit vettem. majd ha egyszer felnovok es sok penzem lesz, akkor lecserelem.
De amúgy tényleg az volt a döntő érv, hogy az asszony határozottan ellenezte a kicsit.
Utólag áldom érte!
20 EFt egy pár.
Így igaz, hogy írod, a Kappa gyengébb anyagból van, puhább!
300.000 Ft-tal lett volna olcsóbb a 650.
Mind2 esetben újról beszélek!
Szóval ezt figyelembe véve szerintem más sem döntött volna másként mint én.
De a legdöntőbb érv az 1250 mellet az volt, hogy a feleségem azt mondta, hogy az M800 után egy 650-esre fel sem ül!
Ha gondolod megadom az elérhetőségét!