Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én 870e-ért vettem használtam a kis banditot 5évesen, 20e-vel (reális), a legolcsóbb nagybandita kb ilyen állapotban 1,5 milkánál kezdődött :) a kisbandit a volkswagen :)
Előbb-utóbb el fog törni a tartókar, nyakban a platninál. Nekem is eltört az egyik. Gagyi papírvékony anyaből van. A srác aki az enyémet hegesztette, azt mondta, hogy már sokat meghegesztett, és mind ugyanott törik el.
De azért sokat kellett rágni a füled, hogy ne a 650-est vegyed.
Ezt tapasztalatból mondod, vagy csak ránézésre?
Hát, mint láthatod a fotók között, én már próbáltam párat, és hál istennek mind új volt.
Sajnos ma már nem állunk úgy, mint akkor mikor évente cserélgethettem!
jo dontes volt!

nekem ez elso motorom, lehet, jobb is hogy a kicsit vettem. majd ha egyszer felnovok es sok penzem lesz, akkor lecserelem.
Nekem szerencsém volt Nyíregyen a múlt évben.
De amúgy tényleg az volt a döntő érv, hogy az asszony határozottan ellenezte a kicsit.
Utólag áldom érte!
Pedig valószínű, hogy az oldaltartókat vele fogom csináltatni az E21-hez.
20 EFt egy pár.
Szép munka Csabu, de ezt eccer má' írtam!
Hát...az Sw-Motech nem a legerősebb!
Akartam már ezt írni, de nem mertem, mert azt gondoltam, hogy arcoskodásnak fogjátok venni!
Így igaz, hogy írod, a Kappa gyengébb anyagból van, puhább!
en mar banom, hogy nem a nagytestvert vettem. de akkor tobb, mint 600e volt a kulonbseg.
Figyu, 2010 07.06.-án vettem az 1250-eset!
300.000 Ft-tal lett volna olcsóbb a 650.
Mind2 esetben újról beszélek!
Szóval ezt figyelembe véve szerintem más sem döntött volna másként mint én.
De a legdöntőbb érv az 1250 mellet az volt, hogy a feleségem azt mondta, hogy az M800 után egy 650-esre fel sem ül!
Ahogy mondod, Suzuki=Givi=Kappa!
Jól van na csak poénkodni akartam, bocs!
Hát...ez a te bajod!
nem koszi, mindenkeppen valami boltit szeretnek.
Szerintem sem sok érte amúgy.
Hát...egy ismerősöm van aki csinál ilyesmit!
Ha gondolod megadom az elérhetőségét!
Én magam készítettem 4mm-es lemezből, sacc 8 órai munkával, az ára 1 doboz festék spray volt. (sablont eltettem)
Akkor ha veszek egy sw-motech tartót, ami csak a hátsó kapaszkodó helyére csatlakozik fel, és azt írja a gyár, hogy 7,5 kilót bír, akkor nem kell paráznom, hogy leszakad 10kiló plusz doboz körül?
hat ez van sajna.
Hm. 2 éve az enyémre 11 volt a kar ugyanott
rednszeresen járok tizensok kilós pakkokkal, doboz nélkül tizensokkal....ne fogalalkozzál vele. A múltkor 35 liter olajat hoztunk 3 dobozban.
Egyébként ha azt írja a gyár, hogy a doboztartó konzol 7kg, 10kg, akármennyi kg-t bír, az azt jelenti, hogy ennyi súlyt tehetsz majd a konzolra rakott dobozba, vagy hogy a dobozzal együtt ennyi súlyt bír el. Magyarul ha 5kilós mondjuk már maga a doboz is, akkor marad 5kilónyi pakolhatóság?