Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koszi, sajna ezen is csak egy zartszelveny a villa.
jól néz ki a géped csak az a hátsó villa
GSRemnek olyan szép volt a hátsó villája ,,,de az újé valami borzasztó,,,meg az ára is zártszelvényvilla
CBR 600-1000rr nek nagyon szép a gixiknek meg a bmw s1000rr és az ápriliáknak
ja, nekem is ez egy eleg hulye defektem. a gsr 750 pl. tobbek kozott ezert sem tetszik (na meg az ára miatt).
mivel fényesítsem ki?
én is egy motoron a hátsóvillát nézem először,,,,,nekem is ez a gügyüm,,,,Predi barátom már így adta nekem a motort,mert tudta,hogy erre raplis vagyok
Elsőben is van egy kicsi,de nem vészes,,,de ki fogom görgőztetni,,nem lehet észre venni semmit menet közben,,,340nél sem rázott
alakul! irigylem azt a hatso villat.
rosszul latom, vagy a hatso felniben van egy kis utes? bar lehet csak annyira csillog hogy nem latok.
Elég fénytelen lett. Vikszoljad még egy kicsit
nem vagyok olyan hajlékony,de a bokámtól fel tudom húzni a végét,mint a hajókötelet a mólóról
akkor 2szer 4ezer,akkor az 6ezer ugye?
Ja,hogy a BMWről beszélsz!áhá,,hát az első sárvédő az lelógott a képről,mert akkora az autó,hogy külön fel kell hívnom a mögöttem ülőt,mert olyan messze van,hogy nem hallaná amit mondok...fejidom az meg a sárvédő mellett van,így szintén nem látszik.....KM:300344 lengőkar meg azért ekkora,mert nehéz az autó
Nem ezt egy buzi PredátorK2től kaptam,mert befosott tőlem...azaz adtam érte két szivartöltőt 15338km és ez nem a végsebessége,,ettől jóval többet megy,ezt alapjáraton fékezve produkálja
nem mondtam melyik 10
Köszönjük!
Ma itt tartok a vassal...hajnali egyig políroztam a felniket
Huhh, de régen hívtak már úrnak!
Am köszönöm kérdésed, elvagyogatunk, szép csendesen ebben a szegény világban. Ritkán eszünk, de keveset, mert a motorozásról nem mondunk le!
Gratula a picihez!
A motoros öltözékhez.

Biztos sokan meg fogtok kövezni, de nyáron, ha jó idő van, akkor kertész farmer naciban, csizmában, és farmer dzsekiben, és ujjatlan kesztyűben nyomom.
Ha nagyon meleg van, akkor a dzsekit is leveszem, és ujjatlan pólóban megyek.
Bőrt csak akkor veszek fel, ha hideg van, rossz az idő, vagy komolyabb túrára megyünk pl. a hegyekbe, vagy messzire.
Ja, és a bőr cuccom sincs túlbiztosítva.
Lágy (szivacs) protektoros a dzseki, a csizma meg sima csizma, még csak nem is túracsizma, a nadrág pedig fűzős protektor nélküli.

Szóval mindenki másképp öltözik a motorra.
ha kesz, majd kepeket dobjal fel!
Szívd meg te
4e jó a párért?
hu de szép!ezt vetted?óccsó vót?de mé vanm rajta huski fejidom meg egyenes kormány 1200es lengő!?és hol az első sárvédő!és mennyi kilométer ami benne az van?
Még nincs kész? Azt mondtad 10-re megleszel Az megmá rég elmúlt
mennyibe fáj az ára?
igen,ez 600as,de megy mint egy ezres
reggelre még szebb lesz,,,most polírozom a felniket