GSRemnek olyan szép volt a hátsó villája ,,,de az újé valami borzasztó,,,meg az ára is zártszelvényvilla
CBR 600-1000rr nek nagyon szép a gixiknek meg a bmw s1000rr és az ápriliáknak
Ja,hogy a BMWről beszélsz!áhá,,hát az első sárvédő az lelógott a képről,mert akkora az autó,hogy külön fel kell hívnom a mögöttem ülőt,mert olyan messze van,hogy nem hallaná amit mondok...fejidom az meg a sárvédő mellett van,így szintén nem látszik.....KM:300344 lengőkar meg azért ekkora,mert nehéz az autó
Nem ezt egy buzi PredátorK2től kaptam,mert befosott tőlem...azaz adtam érte két szivartöltőt 15338km és ez nem a végsebessége,,ettől jóval többet megy,ezt alapjáraton fékezve produkálja
Huhh, de régen hívtak már úrnak!
Am köszönöm kérdésed, elvagyogatunk, szép csendesen ebben a szegény világban. Ritkán eszünk, de keveset, mert a motorozásról nem mondunk le!
Gratula a picihez!
Biztos sokan meg fogtok kövezni, de nyáron, ha jó idő van, akkor kertész farmer naciban, csizmában, és farmer dzsekiben, és ujjatlan kesztyűben nyomom.
Ha nagyon meleg van, akkor a dzsekit is leveszem, és ujjatlan pólóban megyek.
Bőrt csak akkor veszek fel, ha hideg van, rossz az idő, vagy komolyabb túrára megyünk pl. a hegyekbe, vagy messzire.
Ja, és a bőr cuccom sincs túlbiztosítva.
Lágy (szivacs) protektoros a dzseki, a csizma meg sima csizma, még csak nem is túracsizma, a nadrág pedig fűzős protektor nélküli.
hu de szép!ezt vetted?óccsó vót?de mé vanm rajta huski fejidom meg egyenes kormány 1200es lengő!?és hol az első sárvédő!és mennyi kilométer ami benne az van?
koszi, sajna ezen is csak egy zartszelveny a villa.