Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sokmotor.hu/hirdete...
ezt már nézted igaz 1200 és régebbi de nem hiszem elvitték nekije
Nagyon szívesen,,,bármikor bármit,,hátha tudok segíteni,,,,,ha mobilos problémád van,keress bátran,,,,,de Zoli32nek is köszönd meg
Szórd rá a K5-öst.
Miért nincs valahol egy ilyen Sima Béla csak idomos szerelő,,,,legyen Göröngyös István a neve,csak legyen már egy faridom meg egy sárvédő K4re,,,megbolondulok,hogy sehol sincs
Nagyon Szépen köszönöm Kykee!
Tolnán is dolgoztam, mindkét templomban
csak azért mert holnap megyek siófokra, ha odáig sikerül eljutatni szívesen feldobom neked Bp-re, és folyamatosan erre fele dolgozok esetleg levihetem neked.
Tolna megyén belül Tolnán!
Szekszárd és Paks között található kisváros!
szerintem akkor szereld ki,küldd el a Royal-sprint futárszolgálattal,,azok másnap kézbesítik,,,,ő gondolom látni fogja a hibát,főleg,hogy beszélsz vele telefonon,,,megcsinálja,visszaküldi azt beszereled,,,ez a leggyorsabb legegyszerűbb és legolcsóbb....Sima Béla
de városra gondoltam
Felhívom persze!
Tolna megye tolna
tök mindegy,hogy hajlott,repedt,vagy lejött a króm,,,ki kell cserélni,nem?!de!akkor is bele fog tenni egy másik szárat,feltölti olajjal azt kész is...az is lehet,hogy ezt megfogja és újra krómozza és vissza,,,akkor meg még annyi sem lesz...de egyszerűbb,ha felhívod, és megbeszéled vele
hol laksz?
Akkor lepötyögnéd létszi a mester teloszámát, csak egy a bibi nemtom felvinni a motort de ha postán valahogy meg lehetne oldani azid tökéletes lenne!
Ja és mindenkinek köszönöm a gyors segítséget!
ha így folytatod szívrohamot kapsz
Igen,még egy párszor leírom,hátha nem jól látszik
25ezer huf volt párja a szétszerelésnek,villaszárcseéknek,olaj és munkadíj,a párjának ami 25ezer forintocska volt és 4 nap alatt elkészült,mindössze 25ezer forintért a2 db teljesen felújítva egy GSR 600as motorkerékpáron,és aztán elhoztam,miután kifizettem a 25ezret a két kompletten összeszerelt első teleszkópokat,új olajjal.ami csak potom 25ezer volt friss forintban mérve
nem vagyok ideges basztikuli
25.000Ftért csinálta meg a 2őt? :O
Ahogy Dipshit írta nekem kőfelverődésesek a krómszárak! Szal nem jött le sehol a króm meg nem látszik ki a réz meg a fém! nem tom ezzel lehet-e vmit kezdeni :/
ne idegesíííísd fel magad szuszáááá
Értettem én elsőre is ,szinte 3szor.... szerintem mindegy hogy görbült vagy olyan,mint a képen,ha korrekten olcsón megcsinálja....cserélni kell és kész,ez a lényeg...legyen megoldva a probléma,csak ne csillagász árba ...ha akar él a lehetőséggel,vagy nem,de az biztos
van egy szép kék K5ös 650es faridomom lámpával,,,k4esre cserélhető,lehetőleg fekete színűre
Én azé annyi nem csak 100kg, de rajtam csak szigetelés van.