Keresd Rudit a Biker-worldben, van neki 3 elfekvő farokidomja olcsón, asszem 10/db. Tényleg, áruld már el, minek van benne az 1200-es lengővillája? 180-as gumi is van rajta?
értelmetlen....először lecsiszolják az eredetit és utána újra felépítik, nagyon drága soklépcsős művelet ha csak okosban nem találsz egy galvánüzemben dolgozó havert........
Ez K4 600s-es,,de nem akarom rá visszarakni a fejidomot,hanem a sima lámpát és a sztrítfájter kormányt hagyom meg...ez a két idom a boldogságom küszöbe,és nincs semmi,,hihetetlen,,,már mindent megnéztem,,ahol van,az meg nagyon irreális
Újrakrómozásról van tapasztalatod? (mint lentebb látszik, érdekelt vagyok a témában, sajnos) Mennyi az a sokkal drágább (nagyságrendileg)? Meg tudják csinálni közel gyári minőségben?
Először keress egy fémcsiszolót a környéken, biztos van és óvatosan a felületét csiszolják meg, ők tudják hogyan......ezt csinálná bárki akárhová is vinnéd először és ha az nem segít akkor másikat kell venni mert az újrakrómozás sokkal drágább...
kár lenne szétbarmolni,,szinte új,,inkább elcserélem,,,hiszem,hogy az országban valakinek az kell ami nálam van,nekem meg az ami nála,,,,,a bontósok meg buzik és horror árban kérnek mindent,,,15ezer egy sárvédő,20ezer egy faridom,,,mondom csere?azt nem nem mindegy neki?fizettem volna rá,,neki úgy is darab-darab,,,tudom,mert kereskedő vagyok és a mobiloknál is ugyan ez van,,,de én nem így számolok,,,lényeg ,hogy tudjak segíteni,,,nekem meg lófasz a seggembe,,,áúúúúúúúúúúúúúú
mi az a pár ezres?
Olcsón................pár ezresért vihető.