Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PR3.Esetleg pilot power 2ct,pirelli angel st,Meg a dunlop valamelyik smartja.Hogy melyik azt fingom sincs talán road.
Vegyen Macadamot.. a motor eladásáig jó lesz
varos, tura, evente 1-2x palya.
Mik az elvárások?
ok.
es mit ajanlanatok?
r17.hu?
sracok, gumit kell vennem kb. asap. mit es hol erdemes venni manapsag?
20 ezer per darab, pedig nem olyan sok érte.

Azt vedd figyelembe hogy olcsó megoldás sokszor drágább mint az elsőnek drágának tűnő
Olcsóbb max MZ teló lesz int 20/db.
Hát jahh! Ez ellen nem tudunk mit csinálni! Én most hívtam egy faszit aki csinál krómszárakat! Sv krómszárból tud csinálni darabja 20.000 Ft Mondom akkor inkább keresek tovább! csak találok vmi épkézláb megoldást!
Kicsit váratlanul ért engem is.. de ebben a telószárban alsó hangon is 126ezer km van.. ha senki nem tekerte vissza előttem az órát, vagy fordította át (rajtam kívül).

Van két enyhén görbe telószáram itthon, valószínű azokat fogom kigörgőztetni.. vagy keresek bontottat; az új kb 80 rugó lenne.
Addig viszont nem nyúlok hozzá, amíg nem fossa el magát a szimering (most van benne olyan 7 000 km, tavaly nyár végén lett cserélve)

Egyszer minden elöregszik, ez van
Hát szépen néz ki a te krómszárad!
enyémen csak nagyon apró fekete pontok vannak, réz meg a fém se látszik ki! Csakhát hiába cserlek benne újra szimeringet mindig megeszi és ereszti az olajat! én most böngészem a netet és hátha találok vmi normális használtat normális áron!
Nem véletlenül kérdeztem. Mutatom is.

Én a múlthéten vettem észre hogy vészesen elkopott a jobb oldali becsúszószáramon a króm. Tavaly még csak 1 pötty volt,de az már régóta, nem is növekedett, és csak 30valahányzer km után kezdett szivárogni ott az olaj. Most viszont ugyan ezen becsúszószár hátoldalán először a krómozás alatti rézréteg, majd mostmár a fém is kilátszik. Úgyhogy én is elkezdtem gondolkodni a megoldáson.
Apró fekete pontok vannak rajta meg kőfelverődés, és eszi a teloszimeringeket!
Tán lekopott a króm róla?

Ááááááááá! Nadrág és kesztyű is kéne, női méretben, de csak pénteken leszek Pesten!
Sőt, Probiker Traveller csizma is jó lenne, ha akciós.
Én is Vertigo Corsában nyomom a nagybandin, teljesen jó. Mondjuk kicsit darabos benne a járás - olyan robotzsarus, de jó Olyan, mintha a lábamra öntötték volna. Nem cserélném semmire, esetleg egy Vortice-re.
Ehun e. 120-ért viheted, most tudok egy alkalmi Lead-et :D
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni!
Banditomhoz keresek első krómszárakat!
Ha valakinek van valahol egy pár vagy tudja honnét lehet szerezni ilyent, annak nagyon örülnék és megköszönném!
Vagy még milyen másik motor teloja lehet jo bele?!
Láthatnám képen ezt a nagyplexis robogót?
Igen, mióta nagyplexis robogóm van, már tudom, hogy létezik szélcsend motoron is. Valóban , gyengusz kicsit az a gép, de nem rossz..
Bizony van.A túra plekó kb20cm-rel széleseb és minimum 15cm-rel magasabb,a teteje a plexinek jobban hajlik a fűggőleges felé,mint a gyári (persze teljesen nem függőleges)nekem(187cm-es vagyok)és a tulajnak aki 190cm-es ,a sisak fölé tolja a szelet,szinte semmi zaj,nyitott plekóval ,kihúzott testhelyzetben közlekedtem,semmi bogár por stb...Kicsit erősebb lenne ilyet vennék,már nagyon átálltam a túrára...
Srácok!
Ma , meg holnap Lazer sisakokat , és BF cuccokat akciósnál is akciósabban tolunk. Érdemes benézni.
Lusták vagyunk visszavinni a nagykerbe a bizós árukat, amelyek a hétvégi börze miatt kerültek hozzánk.
Szeretnénk csak kevés árút visszadobozolni, így jöhet mindenki alkudozni. Csak kabát, nadrág, pár db kesztyű és sisakok!
bembo motor a Duna Plaza alatt!
Kiss Attiéval mentem is, frankó gép az. A gyári plexije rettenet, de ezek szerint van megoldás.
Oké Ebben is van boka csavarodás gátló?A Vertice-t néztem abban van csak "kicsit"drágább...a Vertigo meg nem írja,hogy lenne benne.