Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

340-nél?
Mikor lefikszálódik nyugodtan írj és akkor meglássuk ott vagyok e még siófokuszon.
Bár az új cbr 600 f pont ilyen és elég teccetős.
Azt nem mondtam hogy jól néz ki.
De az hülyén néz ki.. (nem én mondtam, bár szerintem is )
Nem érek rá, ez az egy szerencséd van

Am megerősíthetlek abban, hogy szar lehet a gixxerrel túrázni, 2009ben nappalival (k5 600) közösen 6500 kilométert gurultunk 12 nap alatt (napi legtöbb valami 900 km volt). Nem tudom hányszor hallottam hogy mennyire fáj a csuklója..de biztos nem egyszer vagy kétszer.

De aki akar, az tud a gixxerrel is messzire menni.. ha más nem, ő bebizonyította.
(Ráadásul mi nem is a gixerhez méltó tempóban mentünk, mert az a gsnek a halála lett volna.. zömmel 110-130 között hajtottunk )
Ja ez lazán 3 nap.Ha reggel 7 kor kezdesz és nem kell várni lerobbanó robogósokra 1-2 közt a tengernél vagy.
Karlovacig sima ótópálya gyorsban ott pihensz az egy 400 körül van onnan 120 kellemes szerpentin majd senjnél a tengerpartot fogod meg............ott egy finom ebéd alatt kipihened a 120-at majd még 150 über szerpentin zadarig.................ott uzsi egy jobra-balra nézés és vissza 150+120 majd pihi a pályán.
Hülyeterv.
Embertelen fárasztó de egy ezres gixxeré be lehet vállallni.

Na iccet félretéve tényleg jobb a környező országok bármelyike mint itthon.......................volt egy ismerős ausztriából ő aszondta itt nincsenek is hegyek csak buckák.
Faxa, már bánom hogy leírtam amit Megártott a két sör, amit benyomtam Meggondolatlanságokat dumálok
Az SV nem Gixer. Hidd el, brutálisan el kezd fájni az embernek a csuklója és könyöke 400km után, főleg ha vannak benne hegyi részek lefele és lassú városi tötymörgések. Elvégre nem túra motor
Egyébként mennyi idő alatt mentetek végig? Gondolom ez több napos kiruccanás volt.
Hol kell átvenni a kulcsot, forgalmit?
Szavadon fogjalak?
Most voltunk.Még Sv-n is le lehet.Bár éjfélre nem lenne őszinte a mosolyom és valszeg begyüjtenék pár csekket.
Gyorsan megnéztem hol van Vazz, oda vissza 1260km Ha ezt egy nap alatt lenyomja valaki a gixeren, akkor neki adom
zöldi! Tavaly ugyan voltam a Szlovákoknál, de már elfelejtettem, hogy pontosan merre. Mi is az az út amit ajánlottál?
Ugorj le zadarba oda-vissza.
Tavaly még a Bandittal mentem le Orfű - Abaligetre, de oda-vissza 500 kilcsi és alig van kanyar, csak a mecseki részen. Többet oda nem
Menj.Itthon nemigen van sok érdekes................Vagy menj le Pécsre.
Esetleg menjek át a Szlovákokhoz?
Holnapra kivettem egy nap szabit, hogy guruljak egy nagyot, mert múlt hétvégén technikai okok miatt nem tudtam menni. Lövésem sincs merre menjek. Már bejártam az ország összes kanyargós részét. Adjatok ötletet!
Ja mehet.
Hello!
Hát a héten nem megyünk balatonra melozni! :/
Felhívtam a mester embert mondta hogy látni kellene a krómszárat, de majd csinálok róla képeket és elküldöm neki tán arról is meg tudja mondani h megtudja-e csinálni. És ha akkoris aktuális h felugrasztod nekem akkor mindenféleképpen kereslek
Az N szérián a kuplung illetve az első fék munkahengerén van a helye, nincs külön bilincs.
Hát nem tudom pontosan, de azt hiszem finom szemcsés pasztát meg szivacsot szoktak használni. Az tuti, hogy olyanra lehet csinálni mint a tükör
minden meg van hozzá,hogy fel is tudjam fogatni,mert ez S-széria és ezeken a fejidomon van a felfogatása a talpakkal...jó lenne ha a bilics is meglenne hozzá,,,,,,és akkor kell 3000ért