Amint teheted, tedd meg. A hétvégén próbáltam a GT-t. Húz, mint a vadbarom, a pincéből is. A váltó azért jó rajta, hogy van, mert ha akarod vonyíttani a hathengerest, csak visszaszúrsz. Érdemes
De viccen kívül, aki teheti próbálja ki. Az a motor kb a mai motorépítés csúcsa. Ha valaki azt mondja, hogy 170 kiló, én elhiszem, menet közben annyinak tűnik. 160 nál fél kézzel hosszú íven fordulni újgyakorlat. A fék döbbenetes, a plexi olyen, hogy alig hangosabb egy nakednél, nagyon nagyon patent. Következő vasam ilyen lesz. Igaz, nem mostanában.
az is eladó, csak drágán mérem... 550 be viheted a sárvédőt, hozzá jár ajándékba a motor többi része + emelő ponyva, stb!
3 évente polirozva volt a többi idommal együtt!
mindegyik vízálló,,,,nekem Sidi vertigom volt,,,hidegben is mentem és esőben is,,,,nem volt gond,,,vedd csak meg a sima Sidi vertigot,,nem lesz azzal semmi gond,,,de ha jetskyzni akarsz benne
jó reggelt!
Ebbe bele lehetne őrülni,ha mindig azzal foglalkoznék,hogy ki mit gondol?ki ő,hogy véleményt alkosson rólad?meg kit érdekel?ő valami felsőbbrendű,hogy számít a véleménye?szarni bele fosni rá,,,a lényeg ,hogy Te minden másodpercben jól érezd magad,,csak ez számít...
Szerintetek nem röhögnek pofán, ha leszálok egy túragépről sportcuccban? Én is sidi corsan gondolkozok, mivel ott faintos merevítős bokatéren. Meg mondjuk egy kis púpos ruha?
Igen, de én az utas ülésre gondoltam. Olyan megoldást keresek, ahol az asszonnyal fullos kényelemben el tudnék gurulni, akár két napra is. Ez persze nem igazi élménymotorozás lenne (arra ott van nekem a gsxr), hanem amolyan családi tájnézős, kirándulós nyugis gurulás
Mivel a nagy sebességre lett kitalálva ezért nem csoda.De utcára nem tuti választás pont a sebesség miatt.
De ha csak egyre van lehetőség akkor ez van.
Én nem burgonyát vennék viszont ha van lehetőség másodikra...............inkább egy DL-t ha a pénz számít...........ha nem akkor egy BMW GS-t.
Esetleg egy banditot. Legalább 1200-ast.
Ez már a végleges állapot, kicsit formátlanabb, de nem dagad, hanem ilyen.
A gyógytornát akkor sajna elrontottad!
Bennem azért volt ennyi erő, mert egyszer már levágtam egy ujjam körfűrésszel, és amikor azt visszarakták akkor is azt mondták, hogy nem fogom tudni használni csak mereven fog állni és inkább zavarni fog.Na ebben sem lett igazuk, mert ha ránéz valaki a kezemre, akkor csak az tudja megmondani melyik volt, akinek elárulom.
Állítólag jó génekkel rendelkezek, de a szorgalom a gyógyulás 70 %-a.
De viccen kívül, aki teheti próbálja ki. Az a motor kb a mai motorépítés csúcsa. Ha valaki azt mondja, hogy 170 kiló, én elhiszem, menet közben annyinak tűnik. 160 nál fél kézzel hosszú íven fordulni újgyakorlat. A fék döbbenetes, a plexi olyen, hogy alig hangosabb egy nakednél, nagyon nagyon patent. Következő vasam ilyen lesz. Igaz, nem mostanában.