Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki nem görbék a villái, hanem a felületük hibás, és ezért eszi a szimeringet
én is 107kiló szín tiszta zsír
Ami én Írtam,az a szakember 25ezerért a párját csinálta meg,,,nekem el volt görbülve mind a kettő ,ahogy estem csapkodott jobbra balra a kerék és hajlottak a villaszárak,,,,minden hol 150ezerről beszéltek 2009ben,,,Ő megcsinálta párját,új olajjal feszesre ,hibátlanul 25ezerért mind a kettőt
jól érzem így magam
foggyáááleee
esSO úr,,,hello!
rég láttalak,mi a helyzet veled?jól vagytok?
Eddig dainese volt, ezért kérdeztem, hogy kb egy színvonalba vannak e. Sajna kihíztam az előzőt
most veszek egyet, csak vaterás a cucc
mindenhol minden,ahogy kell,,még beépített légzsák is van szinte komolyan jó cucc
Sima Béla megcsinálja neked,,,nekem is anno a GSR 25ért szépen megcsinálta,,tökéletesre,,,,,Zuglóban van,,,ha érdekel akkor megírom ide a pontos címet,,,pár nap alatt meg is csinálja,,,felviszed neki a mocit,aztán pár nap múlva mehetsz is érte,,,nagyon profi az ember motorépítésben is
Protektorok terén?
Asszonykámnak is ilyen van,,,tök jó ruha ez egy motoros oldal,ne kérdezz ilyeneket a továbbiakban
Tudom hogy nem ez a megfelelő fórum erre, de mégis csak banditos vagyok Tehát a kérdésem mit gondoltok a madif racing ruháról? Tudom ez így faszság, de én is csak annyit találtam róla a neten hogy az arlen ness egyik modelje De egyébként semmit. Csak hátha valaki kompetens
Meg lehet próbálni még a felpolírozását is, néha segít....
igen, emiatt nem is volt a jeloltjeim kozott.
..én mit szóljak? Drágább a motoros felszerelésem mint a motorom. Az életem viszont nekem sem olcsóbb, mint másnak! Sokan furcsállják is a drága felszerelés és a motor kontrasztját. Kinek mik a preferenciák ugye
ja, en sem vagyok a terdelos fajta csak szeretem magam biztonsagban tudni. gondolkoztam elore dunlop sportsmart hatra roadsmart kombon is, illetve a PR3 es a Z8 lesz szerintem a kalapban. meg a heten bujom a netet meg keresek jo arakat es hetvegeig eldontom.
koszi!
Ne viccelj már, tavaly a Banditon én is Mugen Race bőrben nyomtam (meg most is). Ne foglalkozz másokkal
Eléggé.Viszont addig faja.
Conti Road Attack II.-t is sokan rakták fel. Azt mondják nagyon jó viszont elég hamar kopik.
Én is nagyívbe szarok rá, csak mikor motorozok azt átnéz rajtam pár sportmotoros figura ninjáról meg gixerről. Akkor lerí az arcokról hogy biztos azt gondolják, nézd a hülyegyereket apuci rávette az egész superzone-t Azt csak szaros 86 pacin ül Mondjuk speciel én már taknyoltam 80-nál farmerba ,azt vágom hogy hoppá van. Meg egy másik szál hogy utcán integettek egymásnak azt mikor odamész a kútnál hozzá csaknem pofánköp.
Volt D208-asom..............gyorsan kopott de nem győzött meg.........D207-es ez is dettó..........raceattack ez használt volt és kopott de fogott............Mind a tapasztalatlanságom miatt nem lett kihasználva.És a PR2 ami egyenesben ha nagyon mész fékezéskor csúszik döntve nem.
Viszont 8000 alatt nem tudtam elérni semmiféle kockásodási hajlamot és több mint a fele minta megvan még a közepén is.Evvel azért már tekergetem a bajszát de még mindíg nem vagyok az az olvadt a gumi pereme kihajolok kiteszem a térdem fajta.
18 collosban még volt januárban.. mondjuk nem azt vettem
no, ezeket illetve a z8-as metzelert neztem. ezek szerint barmelyik ajanlott, csakis szimpatia kerdese?

a PR2-n kivul a tobbivel vannak tapasztalatok?
Gyártják még?