34 évesen vezette a corsát, bravó. Szerintem 12 évesen több eszem lett volna ennél. Persze hogy nem kell otthagyni a családot egy büdös szemét miatt, de biztos lelki terrorba tartanám egész életébe, nem lennék rest.
Minden motorostársunknak balesetmentes közlekedést, akik már nincsenek köztünk nekik meg csak annyit , hogy húzzátok neki!
Akkor az Én helyzetem ennél lényegesen jobb.
Nekem bokából történt a dolog. A szemből elémkanyarodó autó kapta el a lábam szemből, és mivel a lábtartón volt a sarkam, a lábfejemet átcsavarta rajta a térdhajlatomig.Miután visszatették és összecsavarozták 3 nap imádság következett, hogy elindul-e benne a vérkeringés, mivel csak a vastagabb ereket tudták összekapcsolni. A hajszálereknek és az idegek egyrészének újra kell nőnie. Természetesen azt mondták, hogy örökké merev lesz és nem fogok tudni vele erőltetni semmit. Én a 3. naptól könnyek között minden nap mozgattam, később tornásztattam, megtanultam a gyógytorna minden csínját-bínját.4 hónap után már rá tudtam erőltetni egy 2 számmal nagyobb bokában állítható Icon motoros bakancsot és motoroztam. a 6. hónaptól lejártam a fociedzésekre és a bemelegítésen túl fokozatosan egyre több időt töltöttem a játékkal. 9. hónap végére már 2X 2,5 órát fociztam hetente. Már csak egy 20 forintos nagyságú terület van a sarkamon ami nem érez, olyan zsibbadt. Sajnos a 35 év után a focizásomnak most vége, mert a másik lábamon a térdem már nem bírja, természetes elhasználódás, ugyanis térdeplő munkát végzek, bár nem vagyok kurva.Ennek a dolognak most 3 és fél éve. A nőre 1év 2 hónap fogházbüntetést kért az ügyész, de 2 héttel ezelőtt a bíróság mégis felmentette, a károm valószínűleg így sosem lesz rendezve.
Blacknet
2007.07.06.
Az az egészben a szörnyű számomra,hogy mikor a Blacknet lemotorozott hozzám és épp a veszprémi plázánál pihentünk ,akkor kaptam a hírt telefonon,hogy elhunyt az IvecosLaca....aztán mentünk a Laca temtésére,az egész GSR klán,,,,,utána 3 héttel később,meg meghal a Blacknet!A 6os úton jött érd felől pestre dolgozni,,,jelenleg tisztázatlan,hogy pontosan mi is történt,de a lényeg,hogy frontálisan csapódott bele egy autóba,majd a motorja is kigyulladt és szörnyet halt....előtte nem sokkal beszélgettünk és mondta,hogy volt egy rossz álma,hogy úgy fog meghalni,hogy elég,,,,ezt egy blogjában le is írta..sajnos bejött neki,,,isten nyugosztalja,,,jó srác volt és korrekt.állami gondozásban nevelkedett és tisztességesen,sok munkával sokat el is ért önerőből.Értett a weboldalkészítéshez,ebből tartotta fen magát és kedvesét,,,gyereket ,családot akart,komoly tervei voltak,,,,erre egy autós elintézi,mert nem tudta befejezni az előzést,nem húzódott le,hogy elférjen,,,,
hm,,,mellettem ült a bíróságon ,mikor az ítéletet hozták,,,azt mondta,hogy nem emlékszik semmire,,,a lány apja,úgy üvöltött,mint az állat,és még majdnem őt büntették meg 50ezerre,a viselkedése miatt,,,,én meg halkan megígértem neki ezt-azt...ez a buzi ez a Horváth Alajos,aki miatt egyszerre 3an haltak meg,bementek az elhunytak hozzátartozóik a kórházba meglátogatni,,,mutatták a fényképeket,hogy kiket ölt meg...ez a köcsög,meg felhúzta a vállát,nem törődve az egész üggyel az a baj,ha megcsapkodom,megyek befelé 8-10 hónapra legalább,,,addig mi lesz a gyerekeimmel,stb...így is kirekesztették a csávót a lakhelyén,meg elég,hogy ő maga a saját börtöne,,,megsüketül a jobb fülére és a jobb szemére is kapott akkora ütést,hogy az is károsodott bőven... Balesetről bővebben ,képekkel
Sziasztok!
Hú de kemény dolgok mennek itt, valamennyit visszaolvastam de nem sokat, már régen jártam erre. Lenne egy kérdésem, hogy ki tud valamit mondani a bioetanolról mert most bevezették nálunk is és 100ft-al olcsóbb mint a benzin, csak nem tudom hogy a motorba mennyire jó vagy káros. Úgy hogy ha van valakinek tapasztalata megköszönném ha megosztaná
Egyetértek!
Az Én leszakadt lábamat is a helyére varázsolták, és az 5. hónap után átvettem az új Banditot. Igaz cserébe be kellett áldoznom a Liana combimat, amibe szintén szerelmes voltam!
Motorozás nélkül lehet ugyan élni, de minek!
Én már írtam a véleményemet Maxxy.
Én is olyat néztem, de miután egy MP3-ban belehajtottam 10.000 km-t, elég volt a pöcsölésből, és lehet hogy 160-ig tudod majd tartani a tempót másokkal, de utána már nem annyira!
A kényelmét nem vitatom, mert az valóban király!
Nem áztam, nem fáztam!
2007 júnis 14.
IvecosLaca gurul hazafelé a motorjával és egy nő a kereszteződébe az autójával eléfordúl,de úgy,hogy elindul,megáll,majd megint elindul,ezzel a Lacát teljesen összezavarva,majd kivédhetetlen helyzetet teremtve,az autó elejének nekimegy,de már megfékezve a motort,kb olyan 40-50km/hval.Laca átesik az autón ,le a betonra,kiforogja az esést majd feláll.Megérkeznek a mentő,Laca a saját lábán száll be a mentőbe és viszik a kórházba.Ott ráfektetik a röntgen asztalra,hogy a vizsgálatokat megkezdjék.Hirtelen felül és nagy fájdalomra panaszkodva kiabálja,hogy ez nagyon fáj,majd holtan esik vissza.Szétrobban az aortája,ami az esésnél keletkezett,de ha nem mozog vagy szépen lefektetik akkor talán lett volna esélye,de erre senki nem számított.Isten nyugosztalja.3 gyermek maradt utána.Az autót vezető nő,csak ennyit mondott,hogy ő lámpás kereszteződéshez van szokva,és nem tudta mit kell tenni ebben a kereszteződésben.
jelenlegi állapotról nincskép?
tudod elötte-utána