Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondanám ha nem úgy volna?
Miből vannak azok a csavarok, aranyból?
Pont ma vettem M6-os saválló imbusz csavarokat, 80-ast, meg 40-est asszem. A hosszabb volt kb. 30 Ft, és a drágábbik csavarboltban vettem (2 van itt Pakson).
Thx!
Eddig azt hittem, az vitat6atlan!
Mert nem Cm pontos.Inkább csak pár méter.
A sima utcaiak.Az építészeti és földmérő jóval pontosabbak.
A GPS miért késne?
Az késik egy kicsit így nem pontos, de a csalás elenyésző......100-ig biztos elég pontos....
Titok hol lax?
Hát persze!
Ámen!
Úgy látom, te is ismered Jenőéket!
GPS-sel kb-ra?
Hát nem az a halál pontos?
Pali, nem tudom hol olvastál ilyet, de a gyári manualból biztos nem. Ugyan ez a gixer manualjából van, de kiemelt vastag betűvel írják:
CAUTION Do not blow the air cleaner element with compressed air
Egy szó mint száz ezen nem szabad spórolni, meg fújkálni, ha szarul néz ki csere.
A légszürővel kapcsolatban annyit nem fujni CSERÉLNI!
a manulban nem a kompresszoros kifújás van leírva hanem kis teljesítménnyel lehet.......a banditnál nem nagyon lehet belelátni a szűrőházba ezért nem látható szemmel a hatás, de pl. az sv-nél nyíltan az egészet látni és mivel nagy vízszintes felület van a por is látszik.....amelyiknél fújják a légszűrőt ott a szűrőházból söpörni lehet a port míg azoknál amiket csak cserélnek még sokezer után is tiszta......ha a szűrőházból lehet a port kiszedni mennyi mehetett a motorba?....persze mindenki azt csinál amit akar, ezért nem a magam tapasztalatával kezdtem hanem a cikkel amiben ezt egész jól és érthetően leírják....
A Miskolci Suzuki elmehet a sunyiba. 1 hónapja nem bírja meghozni az alkatrészt a mocimhoz. A legjobb az, hogy ha megkérdem, mégis mikorra várható, akkor meghúzzák a vállukat. Ezek után a "szakszerű" levegőszűrő kifújáson már meg sem lepődök....
A manualba le van írva, hogy ki kell fújni. Ha a gyártók nem tudják, akkor a szervizek honnan tudnák?
Szia akkor még egyszer megkéredzem a márkaszervizek ezt nem tuják, hogy káros hatása van a motorra nézve!
Kb-ra GPS-el tudod bemérni, he pontosat szeretnél akkor fékpad kell.
Srácok, SOS-ba kellene 6 db első féktárcsatartó csavar. A cikkszáma 09106-08160, ahogy nézem a K7-es nagy Bandithoz is ilyenek vannak. Tudtok BP-en valakit, aki bont ilyen gépeket?
Köszönöm!
Én is éppen így tudom!
Nem sokat!
Épp ez a káros...amikor rendesen porzik akkor szakadnak benne a mikroszálak amit lejjebb írtam és utána már sokkal több port fog átengedni illetve nagyobb szemcséket......egy kompresziómérés nem ártana a gépednek már csak kíváncsiságból is...
Sziasztok! Most vettem egy 650-es Banditot hátul 160/70-es gumi van a gyári méret 160/60-as. Szerintetek mennyit csalhat a km-óra, még nem volt módom valakivel bemérni?
Én mióta megvan a gépsas magam csinálom és 6-ezrenként fújom de csak óvatosan! Nem értem akkor a szervizben nem tudják hogy káros a szűrőbetétre nézve? Egyébként meg mi sérül? Mikor fújom akkor rendesen porzik a szűrő! Természetesen szívás irányából ellentétesen szoktam csinálni.