Ez a gyári 18ezres légszűrőcsere intervallum szerintem is tarthatatlan. Ha rendesen használod a gépet (pörgeted) poros környezetben, akkor 5-6 ezrenként simán érdemes cserélni.
sracok, nincs valakinek uj gyari bandit tankpadja? ami most fennt van, annak az also szegmensene elkezdett feljonni de ugy, hogy mar nem lehet visszaragasztani.
egyebkent le lehet szedni a tankrol a regit valamilyen (mod)szerrel?
Ha fújod akkor a mikroszálak átszakadnak és átengednek nagyobb mennyiségű és méretű porszemcséket is......természetesen nem cserélem 6000-ként(illetve ha olyan helyen lakik az ember ahol nagy a por akár kellhet is) hanem csak kirázom belőle vagy mx porszívóval kezelem....ennyi, inkább legyen koszos mert az kisebb baj mint ami átengedi a port.....
Nem. A gyári is papír, csak van rajta még egy "szőrös" réteg az alsón kívül. '96-'00- ig van egy típus, K1-K5 másik típus, és a K6 olajos és a vizesek légszűrője a harmadik, ami tényleg megegyezik. Konkretizálva: Hiflo filtro HFA3605, 3610, 3615
Ez áll 600-650-re is ,csak egy évvel csúsztatott évjáratokkal.
Akkor 6-ezerenként cseréled? A szervizek is fúják 6-ezernél 12-ezernél meg cserélik! Bár ahogy a banditáét el nézem az nem papír valami vászon alapanyagú. És még egy érdekesség a légolajosba méretere ugyan az van mint a vizesbe! Viszont a szűrő alapanyaga nem ugyanaz.
Csavarokat a fabory-ban szoktam vásárolni. Szerintem holnap/pénteken járok arra.
Ha szólsz, megveszem, de NEM postázom! Gyere érte, vagy ajánlj egy egynapos látnivalókkal teli gurigát
1,2-es banditon ( K6 ) másodlagos levegőrendszer nélkül eldugulhat e a hátsó dob ? Van e benne " katalizátor " azt a dob vágása nélkül el lehet e távolítani ?
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyi és milyen olaj kell a 250-es bandit első teleszkóp száraiba? Hány ml?