Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyi és milyen olaj kell a 250-es bandit első teleszkóp száraiba? Hány ml?
M6x55 belsőkulcsnyílású csavar szerepel a számlán.
134Ft/db
Vigyem a balcsipartra?
Üdv!

Van egy egy szezont használt eladó plexim K6-K7-K8 (650, 1250) Banditra! Még tavaly, túraplexivel adtam el szeretett motoromat és onnan maradt.

Akit érdekel megegyezünk!
Bocs, hogy ezt nem írtam le, de természetesnek vettem, hogy ennek így áll neki valaki!
most kinnt all a napon es le lehetne venni , csak utana le kellene tisztitanom a fennmaradt ragasztot valami alkoholos izevel...
De nagyon kevés benzin legyen a tankban, és nyisd is ki a szellőzőjét.
Van egy ilyenem, érdekel valakit?
Ez a gyári 18ezres légszűrőcsere intervallum szerintem is tarthatatlan. Ha rendesen használod a gépet (pörgeted) poros környezetben, akkor 5-6 ezrenként simán érdemes cserélni.
Ha jól tudom, melegítéssel igen!
Pl. hajszárító.
sracok, nincs valakinek uj gyari bandit tankpadja? ami most fennt van, annak az also szegmensene elkezdett feljonni de ugy, hogy mar nem lehet visszaragasztani.
egyebkent le lehet szedni a tankrol a regit valamilyen (mod)szerrel?
Miskolcon a Suzukiban fújják.
A 6.000-es szervíznél nem hagytam nekik, csak néztek rám, mint bornyú az új kapura!
Ahol rájöttek már, hogy káros ott nem fújják...
Ha fújod akkor a mikroszálak átszakadnak és átengednek nagyobb mennyiségű és méretű porszemcséket is......természetesen nem cserélem 6000-ként(illetve ha olyan helyen lakik az ember ahol nagy a por akár kellhet is) hanem csak kirázom belőle vagy mx porszívóval kezelem....ennyi, inkább legyen koszos mert az kisebb baj mint ami átengedi a port.....
Szeva

Ki lehet herélni vagy inkább szereljem vissza az egész " pókót"
Nem. A gyári is papír, csak van rajta még egy "szőrös" réteg az alsón kívül. '96-'00- ig van egy típus, K1-K5 másik típus, és a K6 olajos és a vizesek légszűrője a harmadik, ami tényleg megegyezik. Konkretizálva: Hiflo filtro HFA3605, 3610, 3615
Ez áll 600-650-re is ,csak egy évvel csúsztatott évjáratokkal.
Szasz!

K4-K5-K6 katalizátoros, ez tuti. Nem tudom, hol van benne...
Akkor 6-ezerenként cseréled? A szervizek is fúják 6-ezernél 12-ezernél meg cserélik! Bár ahogy a banditáét el nézem az nem papír valami vászon alapanyagú. És még egy érdekesség a légolajosba méretere ugyan az van mint a vizesbe! Viszont a szűrő alapanyaga nem ugyanaz.
Dawn!
Nekem viszot vegyél 8db-ot!
Köszi!
Olvastam, de most nem tudok jobbat. Vagy de nem csinálok vele semmit.
Ha meglesz az új, akkor meg cserélek.
Thx Dawntez!
Olvasd végig a linket, nagyjából a közepénél van a kifújásról szó.......én már magamtól nem fújom két éve rossz tapasztalat miatt.....
Ja. Azzal szoktam.
Csavarokat a fabory-ban szoktam vásárolni. Szerintem holnap/pénteken járok arra.
Ha szólsz, megveszem, de NEM postázom! Gyere érte, vagy ajánlj egy egynapos látnivalókkal teli gurigát
Tükörszárhoszabítósoknak!
GSF1200SK6
a csavar 16mm hosszú, végig menetes, 6mm-es átmérővel, 5mm-es imbuszos fejjel
1,2-es banditon ( K6 ) másodlagos levegőrendszer nélkül eldugulhat e a hátsó dob ? Van e benne " katalizátor " azt a dob vágása nélkül el lehet e távolítani ?