Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

valahol 550 és 1450 között van. Kismillió alkatrész van, egyikhez sincs fénykép. A héten megyek hozzájuk, akkor szerzek. KEttő kell?
Szia!

Ha nem akarsz gányolni,a 650-re mindeképp slip-on dob kell, azaz összekötőcsővel egyben kell cserélni. Már a légolajos, 2005-ben megjelent 650 is katalizátoros, azért van egyben a kémény.
PALI azért nem tiszta nekem mert nekem nem csavaros a dob alatt hanem egyben van a csővel egészen addig hogy a leömlő egybeér
Dehogy A csavaros rendszerű a dob után 3 db csavarral van felfogatva. Ha miden igaz ilyen a tied. a másik csak csővel együtt cserélhető. Kerítek majd képet, hogy tisztább legyen.
Azt még elfelejtettem, hogy a 18 db LED 3 db párhuzamos ágon 6-6-6 sorbakötéssel világít normálisan. És az ellenállás is párhuzamosan kötött.
Pali! Akkor teúgy érted hogy a gyári dob alatt valahol el kell vágni a csövet és utánna jöhet rá asport dob?
Apropó. Szerettem volna azt is kérdezni hogy valami különleges beállítás kell e miután fel van szerelve a sportdob vagy esetleg szükséges e hozzá a sportlégszűrő
Hát akkor az az egyszerűbb és olcsóbb megoldás is, ha olyan csavaros sportdobot veszel rá.
A slip-on rendszer a régebbieken volt jellemző, az nyilván drágább az egybe cső miatt.
Nekem ez utóbbi van, de nem igazán jöttem rá, hogy mi szerepe van a rugónak alul, mert nem lehet szétszedni ott, legalábbis én nem bírtam
Szia pali!
Az lenne hogy most szeretnék venni sport dobot és nem tudom hogyan kell majd megoldani. A gyári rendszer az a leömlők egybeérésénél csavaros megoldás
Lehet bennem van a hiba, de nem értem mit szeretnél.
A gyári dobod csavaros vagy slip-on rendszerű?
Jó reggelt!
Érdeklődnék mit hallottatok afelől hogy 2005-ös 650es banditra hogyan lehet feloperálni sport dobot. ha csavaros de inkább összetolós rugós
Köszönöm előre is
Tegnap sikeresen összeraktam a gépet 95%-ra Felöntöttem olajjal és gyertyák nélkül átforgattam az önindítóval kicsit, hogy az olaj eljusson mindenhova. Aztán gyertya be, de ekkor már gyengusz volt az akksi Felraktam hát töltőre és úgyhagytam. Este kimentem és már zölden világított az akksi töltő és nem bírtam ki, hogy meg ne próbáljam és láss csodát első pöccre életre kelt a masina pár másodperc után le is állítottam, mert nem akartam a szomszédokkal összetűzésbe keveredni, de így is majd elélveztem a hangjától
Hmm nekem sima két csatis a relém
7 pólusú indexrelé LED-es indexekhez 1-100 W-ig (Suzuki motorokhoz), csatlakozót előre ellenőrizni
cikkszám: 854

http://tutilampa.uw.hu/
Tartozékok között van.
Én is ugyanígy voltam vele. A megoldás a következő: kezdd el a LED-ek számát növelni, vagy csökkenteni egyenként, mert a LED csak egy szűkebb feszültségtartományban világít rendesen! Nekem a 6,8 Ohm 10W esetén 18 db LED adott teljes és hibátlan fényt. Az meg hogy az ellenállás melegszik, az természetes, hiszen így végzi a dolgát!
nézd meg a tutilampa.uw.hu oldalon.650-es Banditomba innen rendeltem relét,és csak bele kellett pattintanom a régi helyére.
Giviből elvileg bármit, gondolom lehet külön kapni. Holnap jelzek.
Az a baj, hogy nem tudom hogyan csatlakoztassam. Úgy értem, az eredeti relé alján, ha jól emlékszem 7 csatlakozó van. Ezeken csak 3 vagy 4. Mindegy, ha más nem lesz, keresek valami villamosságist.
Köszi a segítséget. Nem vacakolok tovább ellenállással, veszek egy relét és kész.
csobaikaresz által linket utolsó darab elég esélyesnek néz ki, hogy minden módosítás nélkül felrakható, ráadásúl itt van a szomszédomba
Zöldi, givi platnihoz, hátsó, a csavart fedő, hosszúkás, keskeny műanyag takarólapocskát nem tudsz szerezni?
Az ellenállás szerintem szart sem ér! Volt nekem is! Inkább vettem relét!
Ilyet vettem
!
Banditos jó estét mindenkinek :-)
Sziasztok.
Úgy tűnik, megint csak peches vagyok. Ma bekötöttem az ellenállásokat az indexekhez, és sajnos nem jó. Az ellenállások 5,6ohm és 10W értékűek, de mégsem működik rendesen. A ledek elhalványulnak és az ellenállások melegednek, nem is kicsit. Párhuzamosan kötöttem, tehát elméletileg működnie kellene. Van ötletetek mi a fene baja lehet? Vagy keressek inkább relét hozzá? Egyáltalán létezik olyan relé, amit ennek a helyére simán bepattinthatok?