Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a probléma a betéttel talán nagyon olcsó? 40-éves múltra tekint vissza ez a cég ezzel azt hiszem el mondtam mindent!
Helló!

Keresek K4-es Bandithoz monokey hátsó doboz tartó konzolt...

Köszi!
A héten lezsírozzuk ezt is. Kíváncsi leszek. Egy másik fórumon már leugattak a felújított betét miatt
Puhát kell kérni, az a fasza!
Az meg már csak a hab a tortán, ha nem S hanem SA változatot is néznél, ugyanis az ABS-es verzió újonnan 100e Ft-tal több, ami pl öt év részlet esetén kb. havi 2e Ft-ot jelent.
Az a baj, hogy most nincs bent nekik készleten 1250-es !
Ha így áll a helyzet, adjon egy árat az 1250S-re is
Kihagyhatatlan árat fog mondani ebben biztos vagyok! Én is itt vetem nagyon korrekt és lehet alkudozni!
Ja és még1x köszi!
Mindenképpen érdekel, bár elsősorban 1250S a fő cél, de egy kihagyhatatlan ár esetén el fogok gondolkozni
Szia felhívtam privátba neked és azt mondta, hogy van egy 650 N-es változat de holnap tud neked árat mondani rá ha érdekel!
Szia!
Nem, 30-40% körül fizetnék be, a többi részletre.
Érdekelne az 1250 és a 650 is, N,S verziók.
Előre is köszi a segítséget
Szia ha holnap nem felejtem el felhívom a Carmo motornál a barátomat és megkérdezem mi a felhozatal és menyiért tuják adni. Egyébként készpénzes a szándékod?
A full gas-ba mindenképpen benézek valamikor, náluk van 1250es tesztmotor. Majd meglátjuk milyen árat adnak személyesen
Bp.-n a motorradot és a full-gast nézd meg....mindkettő elég rugalmas...
Mond meg hova menjek, ahol van is. Ha telefonon azt mondja, hogy nincs, akkor nem utazom le pl Debrecenbe pestről a komoly szándék miatt...
Az N is érdekel, ha jó áron van, persze az S jobb lenne.
Viszont, ha nem találok csak horror áron, akkor lehet 650 lesz belőle
Persze N-re gondolok, az S-est azért drágábban adják...
Akkor vajon miért nem szedik le a hirdetést?
Nincs rajta doboz, az csak a kisbandin volt.
1.8 körül bárhová bemész találnak egy bentragadtat......csak személyesen kell menni, hogy érezzék a komoly szándékot mert telóba vagy neten nem fog senki alkudozni...szerintem...
Tök jó lett volna, de ma beszéltem velük. Réges régen elfogyott
jól hangzik...
Maga a szimering 3000 körül/db általában.
plusz a teló olaj, mondjuk ezek közül valamelyik.
Vagy ez.
Attól függ, milyen kell az adott motorba.
Plusz munkadíj, ha szerelő csinálja.
20-as körül...
Eddig én is úgy gondoltam jó lesz egy kis 250es bandit, de már többen beszélnek le róla mint rá
Első teleszkóp szimmeringezés mennyibe kerülhet?