Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az még olcsóbb Egyébként kisebb a hely benne? nem megy bele a 10 Ah-s?
Nem, de mikor a babákokat etetem, én is kitátom a számat.
Bátya a 650-be YTX9-BS való ;)
Na megnéztem: 510 12 ( YTX12-BS ) Bike Bull AGM a pontos típusa
Próbáld ki doboz nélkül!
Ja, jól mondja karika111, nem szabad megvenni egyiket se
Szia!

olvass vissza márc.08-tól a 400-assal kapcsolatban,kitárgyalták,hogy miért kerülendő
Banner Bike Bull! ez a jobb!
Szevasztok

Ha akad pár ember 250 ill. 400as géppel elmondaná nekem hogy mi lehet a lényeges különbség? Van -e egyáltalán?

Üdv.
BAnner kell vagy yuasa?
Én tavaly év vége felé hoztam utoljára Banner 10 Ah-s AGM akksik 8500 Ft-ért. A pontos típusát most nem vágom de ha érdekel komolyan akkor megnézem, de gugli így is kidobja sztem.
Lehet bulit kellene cserélni
Én is most cseréltem Rónásat eddig a gyári fékbetét volt benne. A hétvégén próbálgattam de szerintem van olyan jó mint a gyári sőt! A lágyabb keverékűt kértem Erik is ezt ajánlotta!
Nekem a kicsin gyári rendszerrel 206 volt a max nyitott rendszerrel pedig 225. Haveromnak nagy van és ő azt mondta hogy, gyári dobbal 240 körüli, nyitottal 260
Én is pont tegnap próbáltam ki 2 személlyel levittem alapjáratra ami kb. 20-22 és onnan gyorsítás, nekem 2x berángatott egy minimálist és utána folyamatosan húzott kifele.
"Az új 1250-est sehol sem láttam 2,4 alatt"

Tessék, itt is van pl.
Hú vazze'!
Jól megy a gőzmozdony!
Jah ok! van a tungsramnak webshopja: link
hol-hol,ott ahol el is adják,benzinkút vagy vatera stb.,még nem néztem ez ügyben körül
jó majd

nem lesz az rossz, igaz még nem teljesen kopott össze a betét a tárcsával
csak nem mondtak hülyeséget Erik64 ék
Milyet akarsz venni és hol? A tungsramot néztem egész olcsó, de nekem H4 kell abból is a +90%-os
köszi a választ ,akkor beruházok rá ,ill.refibe is kapni ilyet
Akkor ha holnap útra kelsz csörögj rám mert lehet, hogy holnap megyek.
Érzésre milyen a Róna féle betét?
sracok,

tud valaki 650-es bandiba akksit joaron, s.o.s.?
xar időt josólnak hétvégére és holnapra is ,de majd reggel döntök ,persze nem elméletben hanem gyakorlatban

cseréltem betétet ,de tárcsát nem ,Róna még rá ér,de ha csütörtökön mész viheted az én vasaimat is